Anmeldelser af Hotel Benaco

 
Hotel Benaco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benaco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Benaco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Benaco som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Benaco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jørgen og rejsefæller fra Odense C boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 17. til d. 19. juli 2009.

Vi fandt hotellet uden problemer – der var fin afskiltning, da vi nærmede os. Hotelværelset var fint, og der var sågar en ret stor altan. Morgenmaden var ganske udmærket, og personalet var venligt og imødekommende.
Desenzano var en hyggelig og charmerende by, og den var faktisk større, end vi havde regnet med. Søen, butikker og spisesteder lå i fin gåafstand fra hotellet.
Vi havde to overnatninger på hotellet, og det var passende og kan helt sikkert anbefales. Stedet egner sig dog efter vores mening ikke til ophold i en uge og derover, da de nære omgivelser ikke var særligt inspirerende. Godt nok var der en god udsigt, men selve placeringen af hotellet var ikke specielt idyllisk i og med, at det lå midt i noget halvhøj bebyggelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirsten og familien fra Kolding boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 19. til d. 22. juli 2009.

Vi har ikke tidligere været ved Garda og var meget i tvivl om, hvad vi ville og i hvilket område, vi skulle opholde os. Vi fik anbefalet Desenzano del Garda og det har været helt perfekt for os! Det var en superskøn og charmerende by, som var lige præcist det, vi havde håbet at opleve!

Selve hotellet, Hotel Benaco, var utrolig hyggeligt og vi fik en meget venlig og god betjening. Hyggelig have med pool og fin morgenmad - som dog var noget til den søde side :-) Hotellet anbefalede os at spise på Restaurant Portica i byen og det var også en meget positiv oplevelse med en udsøgt betjening og dejlig mad!

Alt i alt har vi været meget tilfredse og det er bestemt ikke sidste gang, vi tager til Gardasøen eller rejser med In-Italia. Skal vi gøre noget om, ville vi nok vælge et hotel med halvpension, da det ville gøre vores ophold med en datter på 4 år lidt nemmere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Helle og familien fra Juelsminde boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Jo tak, vi har haft en fantastisk tur, og jeg var faktisk på vej til at skrive til jer med vores oplevelser.
Allerførst skal I have ros !! Alt gik som det skulle, og hele forløbet med vejledning, bestilling og hvad der ellers hører med, er lige til UG med kryds og slange !! Vi har rejst med jer før, og vi gør det hjertens gerne igen !!!
Hotel Benaco i Desenzano er et dejligt lille hotel med en sød og venlig betjening. Værelset var rigtig godt, med balkon ud til poolen. Alt var pænt og rent og meget velholdt, og "hotelfar" sang O sole Mio ved morgenmaden en gang i mellem - til det øvrige personales store morskab :o). Hotellet kan klart anbefales, og fra Desenzano er der ikke langt til Gardaland og Aqua Paradise, hvilket vores børn satte stor pris på.
Der er ikke meget bilstøj selvom hotellet ligger ud til vejen, og der er den skønneste have hvor man kan sidde og nyde en cappucino eller et glas vin mens ungerne bader i poolen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map