Anmeldelser af Hotel Benaco

 
Hotel Benaco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benaco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Benaco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Benaco som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Benaco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Charlotte B. og familie fra Kolding boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 20. til d. 28. juli 2011.

Vi har kun godt at sige om det hele.
Jeres hjemmeside er meget indbydende og informativ og vi har følt os rigtig godt behandlet af jer lige fra start til slut.
Hotel Benaco er en lille perle. Det ser lige så godt ud i virkeligheden som på In-Italias hjemmeside!
Det er rent og velholdt og personalet er meget imødekommende. Lækker swimmingpool. Og hver morgen vågnede vi ved duften af friskbagte croissanter!
Hotellets beliggenhed er super. I løbet af knap 10 minutters gåtur nedad vejen er man ved gågaden. 5 minutters gang i modsat retning ligger stationen. Herfra tog vi toget til en dag i Venedig. Det tog 1½ time med lyntog. Vi tog bilen til Verona, som ligger ca. 30 km. fra hotellet. Vi kørte mod Centrum og valgte P-huset som hedder P-Arena. Så var vi så tæt på det hele, som vi kunne komme.
Mindre end 100 mtr. fra hotellet ligger iøvrigt en lille dagligvarebutik, som også sælger friskbagt brød og delikatesser.

Der er en dejlig stemning i byen. Også om aftenen. Af restauranter i Desenzano kan vi især anbefale Restaurant Pipol, Via Roma 73. Ved første øjekast ser det ikke ud af noget. Blot en række borde og stole udenfor. Men maden er veltilberedt af friske råvarer og betjeningen er i top. Man kan også sidde inde i restauranten. Vi oplevede at mange italienere spiste der.

En helt igennem dejlig ferie, og vi vil gerne komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og rejsefælle fra Harlev J boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 24. til d. 29. juli 2011.

Hotel Benaco i Desenzano del Garda er et rigtig fint 3-stjernet hotel, og såvel byen som hotellet kan bestemt anbefales. Hotellet er rent og velholdt, med et hyggeligt poolområde (daglig rengøring!) og have og imødekommende personale. Vi havde fem overnatninger i juli måned, og gæsterne på hotellet var fra ca. 20-60 år samt et par børn, og kom fra en række europæiske lande, incl. enkelte danskere. I flere anmeldelser kan det lyde som om, at hotellet ligger langt fra byen – det synes vi ikke. Gåturen til byen tager under 10 minutter og går forbi en række flotte huse og haver, og tilbage tager det 5 minutter længere (op ad bakke samt restaurantbesøg/indkøb gør turen lidt længere...). Til gengæld ligger hotellet i et forholdsvis roligt område, dog med en gennemgående vej op til banegården. Netop beliggenheden under 5 minutters gang fra banegården er genial. Vi tog toget til Verona, men Venedig og andre byer er også inden for rækkevide på dagsture. Banegården kombineret med turbådene på Gardasøen gjorde, at vi overhovedet ikke brugte bilen, mens vi var i Desenzano – dejligt. Et sidste plus på hotellet er et perfekt fungerende internet, selv i de fjernest beliggende værelser – og så er det med i prisen. Skal vi nævne noget negativt, så er morgenmaden ok, men ikke så inspirerende i længden – der er ost, pålæg, yoghurt, juice etc. etc., men brødet gør det lidt kedligt efter 5 dage (men du skal nok blive mæt). Desuden skal man være opmærksom på, at det ikke kan undgås, at der er lidt trafikstøj, når man ligger ved poolen, da vejen er lige på den anden side af hækken – det er dog ikke den mest trafikerede vej. Jeg vil lige bemærke, at jeg har læst flere anmeldelser på nettet, der roser balkonen. Vores lejlighed havde desværre ikke balkon, så hvis den er et “must”, så sørg for at bestille værelset med den. Fordelen ved ikke at have balkon (i hvert fald i vores værelse) var imidlertid, at det lå på bagsiden af huset, hvor der var mest ro. Et godt tip: Vi havde lidt svært ved at finde et godt supermarked – det lykkedes imidlertid, så gør følgende: Få et bykort på hotellet (der står en masse om lokale attraktioner også). I øverste højre hjørne står der “Complesso Commerciale Le Vele”. Det ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet, lige på den anden side af den høje jernbanebro. Her er en del tøjforretninger, men der er også et større supermarked.
God tur!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone, Poul, Ingrid og Jørgen fra Hedensted boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 12. til d. 14. maj 2011.

Hvordan gik turen?

DET vil jeg meget gerne svare på både på egne og vores venners vegne, for der er kun positive ting at sige til den dejlige ferie.
Vores tur sammen med vores venner til hhv. Desenzano og Limone har for 3. gang været helt igennem vellykket. Bestillingen hos In-Italia, informationerne før afrejsen og i det hele taget alt, har bare været perfekt.
Hotellet i Desenzano var ikke nyt, men alt var pænt, rent og fint, personalet var venlige og hjælpsomme. Haven og poolen var super. Byen var spændende, der er mange, mange gode spisesteder at vælge imellem og maj måned er en dejlig årstid at være i området, godt vejr og ikke helt overrendt af turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Marianne og rejsefællen fra Kokkedal boede på Agriturismo La Luna Buona i Vesime fra d. 2. til d. 4. oktober 2010, på L'Aromatario i Neive fra d. 4. til d. 6. oktober 2010 og på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 8. til d. 10. oktober 2010.

Jo tak, vi har nydt ferien, vi havde jo selv valgt stederne, Vesime er flot genopbygget, og dejlig økologisk, lidt langt fra alfavej, især på denne årstid, men meget sød og imødekommende værtinde.

Neive vil vi meget gerne vende tilbage til, dejlig lille by og meget hyggeligt sted, ( ikke for stort ) at bo, super. Desenzano, er selvvalgt noget mere by. Vi havde lidt svært ved at finde stedet til vinsmagning, det lykkedes, måske var det lidt overfladisk, men det var så også lørdag, og de ventede mange gæster. Fin planlægning fra jeres side.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Laila og Henrik fra Haderslev boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 13. til d. 20. august 2010.

Vi er meget begejstrede. Vi ønskede at komme ned for at slappe af og bare slentre blandt almindelige italienere.
Vores ønske er blevet opfyldt.Hotel Benaco er så jordnær. En kat der om morgenen ligger foran indgangen og slikker sol ,som man selvfølgelig må kæle på maven, en lille hund der tøffer efter Mamma ,et altid smillende, imødekommende personale.Rent og iorden over det hele, dejligt morgenbord.En smule gammeldags,men ønsker man imødekommenhed så er det her man finder det.
Området er dejligt som udgangspunkt for Gardasøen.Dejlig gåafstand ned til torvet ved havnen,hvor vi på bare en uge fik serveret et festfyrværkeri på 20min.+ en aften vi sad og fik et glas vin på en af de små cafeer pludselig dukkede 6 operasangere op med et" medly" over flere kendte operetter´/operaer.I har sikret jer et par faste kunder for altid, når rejsen skal gå til Italien.
Tusind Tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Alex med familie boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 19. til d. 22. juli 2010.

Et rigtig fint og lækkert turisthotel. Vores værelse var stort og rummeligt og der blev dagligt gjort rent på værelse og bad hvilket vi ikke havde forventet. Meget fornemt. Værtsparret var søde og imødekommende med tips og info. På trods af at man bor inde i byen er der meget stille om aftenen og vi følte os ingenlunde forstyrret på nogen måde. Det er hyggeligt at sidde ved poolen om aftenen og lige runde dagen af med en lille drink fra baren. Haven er rigtig fin. Billederne lever helt op til hotellets udseende og standard. Morgenmaden var lidt til den søde side, men der rigeligt at vælge imellem for os nord-europæer. Uden mer-omkostning kan man låne store badehåndklæder til poolen. Super ! Man kan gå ned til havnepromenaden på en godt 20-30 min. Desenzano er faktisk ikke nogen tosset by. Hyggelig, mange butikker, tilpas ”gammel” / ”italiensk” på trods af de MANGE turister der er ved Gardasøen. Prøv nogen af de små undseelige restauranter væk fra hovedstrøget og havnen – nede i de små gyder. Det fortryder man ikke! Lækkert og koster en 1/3 del mindre end turistfælderne ved havnepromenaden.

Gardaland er et must når man har børn og barnlige sjæle med. Har du årskort til Legoland så tag det med – mod forevisning kommer du gratis ind i Gardaland. Og så er der alle de smukke byer omkring Gardasøen. Vi havde nogle rigtig fine dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Torben og familie fra Hedehusene boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 10. til d. 14. oktober 2009.

Vi har væres glade for vores tur i efterårsferien.
Hotel Benaco er et dejligt familiehotel med et meget hjælpsomt personale.
Bestemt et hotel vi kan anbefale, det eneste minus er at der er lidt længere at gå ned til centrum af Desenzano.
Vi boede på første sal i et værelse med balkon, der var en pragtfuld udsigt over over søen med bjergene i baggrunden når morgendisen var lettet.
Vi sejlede en dag til Sirmione og spiste frokost. En anden dag tog vi toget til Verona, det var rart at togstationen lå så tæt på hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Mary fra Køge boede på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 21. til d. 23. juli 2009.

Desenzano:
Vores oplevelse af byen og hotellet var rigtig godt!

Hyggeligt hotel, omend "slidt", så herligt intimt, og rigtig god pool, som vores børn også holdt af.
Rigtig godt placeret i forhold til centrum.

Byen emmer ikke for meget af turisme, og det er helt sikkert muligt, at finde de små italienske gader her.
Gode shoppe muligheder også!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map