Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Benaco

 
Hotel Benaco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benaco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Benaco er indrettet i en skøn villa i centrum af Desenzano del Garda, som også kaldes for Gardasøens hovedstad. Her er der blot 10 minutters gang til den gamle havn, hvor der ligger flere spisesteder og under 5 minutters gang til togstationen. Et godt udgangspunkt for at besøge Gardasøen, men også for at tage på udflugter med tog eller bus til nogle af de kendte byer som Venedig og Verona. Efter netop en sådan dagstur vil du uden tvivl sætte pris på, at tage en svømmetur i den dejlige pool, der ligger i haven.

Hyggeligt værtskab

Hotellet ejes af den meget sympatiske familie Canzini, som også bor på stedet. Villaen har været i deres eje i mere end 30 år, og alle gør deres yderste for, at man føler sig hjemme. Indretningen fremstår "antik", men der er en rigtig hyggelig atmosfære.

Læs mere om Hotel Benaco

Have med pool

Villaen ligger i en dejlig have, hvor der både er swimmingpool med indbygget boblebad, men også mange små hyggekroge, hvor man kan læse en bog i træernes skygge, eller nyde et godt glas vin, mens man planlægger de kommende dages ture.

Central beliggenhed

Hotellet ligger i et af byens grønne villakvarterer, på den vej, der forbinder stationen med centrum. Derfor må man påregne, at der er en vis trafik, som passerer forbi - men samtidig gør beliggenheden det utrolig let at komme til og fra stedet, også hvis man ankommer med tog, eller, hvis man som mange gør, vælger at tage toget til Venedig eller Verona på dagsture.

Hjemlig indretning

Fra den dejlige have træder man direkte ind i den lille reception med internetpoint, hvorfra der er fri adgang til den hyggelige og meget personligt indrettede opholdsstue. Der er bar samt morgenmadsrestaurant, hvor morgenbuffeten anrettes. Der er desuden parkering til rådighed for hotellets gæster.

Værelser med aircondition og satellit-TV

Der er ialt 37 værelser, som er fordelt på flere etager (med elevator). Indretningen er ens, men størrelsesmæssigt varierer de en del, da man har været nødt til at respektere indretningen i den oprindelige villa. Generelt er de dog ganske rummelige, og flere af værelserne kan anvendes af op til fire personer. Alle har aircondition, varme, telefon, satellit-TV, værdiboks, Wi Fi samt badeværelse med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Benaco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Benaco som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Benaco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Benaco

Perfekt hotel

Et perfekt hotel, når man som os (2 voksne) var i Italien et par dage og ønsker at lave udflugter omkring Gardasøen.
Hotellet ligger tæt på alt i Desenzano. Nær togstationen, et par minutters gang ned til centrum og søen.
Hotellet er et hyggeligt og godt hotel med meget venligt personale. Rent, pænt og simpelthen meget behageligt.
Hotellet havde også en virkelig god morgenmad.
Poolen fungerede godt til at koble af og nyde lidt ekstra af friheden ved.

Læs mere

Godt familiehotel

Godt hotel i gåafstand fra byen, kør ikke derned så får du en bøde.

Læs mere

Udmærket hotel med god beliggenhed

Hotellet ligger 10 minutters gang fra den hyggelige havn og Gardasøen.
Personalet er meget imødekommende og venlige.
Hotellet ligger i et roligt område og har en dejlig have, hvor man kan nyde en kølig drink.
Især aftenen er hyggelig.
Vi havde værelse i den bagerste del. Der var lidt støj fra airconditionanlægget, men der var til at leve med.

Læs mere

10 gode dage på Hotel Benaco, 13-23 juli

Vi kørte til Desenzano fra Norge, med båd fra Oslo til Kiel og med 3 overnatninger og aktiviteter undervejs, specielt var Schweitz meget flot. I Desenzano ligger Hotel Benaco lidt oppe i byen og har en flot have og pool. Haven og poolen blev flittigt benyttet om eftermiddagen og poolen var meget ren og fin. Der er 5-6 min. gang til centrum og søen, med mange gode restauranter og en handlegade. Pæn by og ryddeligt overalt, absolut en positiv oplevelse. Madmæssigt er Italien rigtig god. Desenzano og Gardasøen er en flot destination med mange gode dagsudflugter og aktiviteter. Vi skal tilbage til Gardasøen og kommer da til at bo i nordenden, der er der flere sportsaktiviteter. Vi var i Torbole en dag og lejede et surfbræt en dag i sommer og det var meget positivt med godt udstyr og vind. Der er også mange muligheder for mountainbike ture og hiking

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Benaco

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Benaco

Læs mere
 
search map