Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Benaco

 
Hotel Benaco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benaco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Benaco er indrettet i en skøn villa i centrum af Desenzano del Garda, som også kaldes for Gardasøens hovedstad. Her er der blot 10 minutters gang til den gamle havn, hvor der ligger flere spisesteder og under 5 minutters gang til togstationen. Et godt udgangspunkt for at besøge Gardasøen, men også for at tage på udflugter med tog eller bus til nogle af de kendte byer som Venedig og Verona. Efter netop en sådan dagstur vil du uden tvivl sætte pris på, at tage en svømmetur i den dejlige pool, der ligger i haven.

Hyggeligt værtskab

Hotellet ejes af den meget sympatiske familie Canzini, som også bor på stedet. Villaen har været i deres eje i mere end 30 år, og alle gør deres yderste for, at man føler sig hjemme. Indretningen fremstår "antik", men der er en rigtig hyggelig atmosfære.

Læs mere om Hotel Benaco

Have med pool

Villaen ligger i en dejlig have, hvor der både er swimmingpool med indbygget boblebad, men også mange små hyggekroge, hvor man kan læse en bog i træernes skygge, eller nyde et godt glas vin, mens man planlægger de kommende dages ture.

Central beliggenhed

Hotellet ligger i et af byens grønne villakvarterer, på den vej, der forbinder stationen med centrum. Derfor må man påregne, at der er en vis trafik, som passerer forbi - men samtidig gør beliggenheden det utrolig let at komme til og fra stedet, også hvis man ankommer med tog, eller, hvis man som mange gør, vælger at tage toget til Venedig eller Verona på dagsture.

Hjemlig indretning

Fra den dejlige have træder man direkte ind i den lille reception med internetpoint, hvorfra der er fri adgang til den hyggelige og meget personligt indrettede opholdsstue. Der er bar samt morgenmadsrestaurant, hvor morgenbuffeten anrettes. Der er desuden parkering til rådighed for hotellets gæster.

Værelser med aircondition og satellit-TV

Der er ialt 37 værelser, som er fordelt på flere etager (med elevator). Indretningen er ens, men størrelsesmæssigt varierer de en del, da man har været nødt til at respektere indretningen i den oprindelige villa. Generelt er de dog ganske rummelige, og flere af værelserne kan anvendes af op til fire personer. Alle har aircondition, varme, telefon, satellit-TV, værdiboks, Wi Fi samt badeværelse med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map