Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Castello Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bygningen, som er fra 1700-tallet, har en helt fantastisk beliggenhed - kun få kilometer fra Gardasøen. Det betyder, at du kan opleve forskelige sider af Gardasøen. Du kan dels opleve de små, travle landsbyer, men også opleve de landlige og rolige byer langs søen. Det er herefter rart at kunne komme "hjem" til sin lille oase omgivet af den grønne natur.

Villaens historie er bevaret

Villaen, som var ejet af den adelige familie, Rosmini, er blevet bevaret i sin oprindelige struktur med dens smukke gårdhave. Villaen er unik grundet sin enestående arkitektur, men også grundet den faktastiske udsigt. Der er mange små detaljer, som fortæller om bygningens lange historie som f.eks. lågernes låse, der er lavet i smedejern. Bygningens arkitektur emmer også af villaens historie, hvor man kan se, at der er blevet bygget med en kombination af forskellige, traditionelle materialer som jern, sten og terracotta-fliser, hvilket er med til at opretholde den hæderkronede karakter, netop som et slot, der indeholder en prestigefuld bopæl bør have.

Læs mere om Castello Belvedere

Et dejligt sted at slappe af på

Der er meget at se og gøre omkring Gardasøen, og det er nemt at fylde dagen med spændende eventyr. Derfor er det vigtigt at være i stand til at kunne slappe af en gang i mellem. Castello Belvedere har en stor grund på omkring 50.000 m² hvor der blandt andet er en olivenpark. Her er det nemt at slappe af og nyde livet. Der er også et poolareal, hvor der er liggestole, parasoller og ting til de mindste gæster Eftersom villaen er placeret i udkanten af Desenzano er der kun omgivet af grønne natur-områder, samtidig kan du komme ned til Gardasøen på kun et par minutter i bil, eller på omkring 15 minutter til fods (ca. 1 km). En hel unik placering, som er egnet til dem, der er på udkig efter noget særligt, som frem for alt kan tilbyde smukke gåture, løbeture eller ture på to hjul. I nærheden af villaen kan du spille tennis, skyde lerduer, ride, køre go-kart eller praktisere alverdens vandsport.

Du bor i komfortable lejligheder

De smukke lofte, interiøret, de smukke malerier og de toscanske flise-gulve er blot et udpluk af de mange hemmeligheder, villaen har at byde på. Slottet ligger ikke skjul på dens oprindelse og er indrettet med stor opmærksomhed på finish og stil. De 27 lejligheder tilbyder udsigt over den store haven. Du kan også tilvælge balkon eller terrasse, som kan have udsigt over søen. Lejlighederne er udstyret med varme og aircondition, håndklæder og sengetøj - det er muligt at få dem udskiftet hver dag efter anmodning, men dog mod et gebyr. Ekstra rengøring er også en mulighed, igen mod et gebyr. Tekøkkenet er udstyret med tallerkener, bestik mikrobølgeovn og køleskab. Morgenmad kan tilkøbes ved ankomst. Prisen for slutrengøring er en cirkapris, da den ikke er fastsat endnu.

Læs om lejlighederne på Castello Belvedere

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map