Mobilehome i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Camping San Francesco Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenhed er værdsat, når man bor lige ved siden af den smukke Gardasø og dermed tæt på mange top-attraktioner og småbyer. Derudover kan du hurtigt og nemt tage til den smukke romerske by Verona og gå på opdagelse i vinregionen Valpolicella med de mange dejlige vingårde. På selve området finder du alt, hvad du har brug for på et behageligt ophold. Bl.a. et stort dejligt poolområde, supermarked, bar, restaurant og - ikke at forglemme - en privat strand.

Nyd tilværelsen i det skønne pool område

På Camping San Francesco er det let at slappe af, fordi du ikke skal langt efter noget. Du kan tage dagene, som de kommer, og behøver ikke at forberede det helt store. Det store poolområde er måske den mest værdsatte, og her elsker især de yngste gæster at tilbringe tiden, indtil de bliver rynkede som rosiner. For børn er der en spillehal, en legeplads og legeområdet er placeret praktisk over for restaurantens udendørs terrasse, så du kan holde øje med familiens mindste, mens du nyder en god kop kaffe. I højsæsonen er der Mini- og Junior Club for børn i alderen 5-12 år, og hver dag bliver der tilbudt forskellige typer af spil og underholdning. Selv om sproget er engelsk, tysk og hollandsk trives børnene godt, og der er altid nye venner at lege med.

Hvorfor ikke arrangere en fodboldturnering

På Camping San Francesco kan du dyrke forskellige sportsgrene, både til vands og til lands. Du kan udfordre din familie i tennis, bordtennis eller volleyball. Du kan også starte en fodboldturnering for både venner og familie, det plejer at være vældig populært. Perfekt tidsfordriv. Sirmiones minigolf ligger ca. 3 km fra stedet, og for dem, som er interesserede i golf på et højere niveau, kan det være nyttigt at vide, at der er tre baner - den ene med 27 huller - omkring 15 km væk. Tennisbaner reserveres med fordel i receptionen, og det er gratis at låne banen. Ketcher medbringer du med selv.

Læs mere om Camping San Francesco Village

Slap af ved den private strand

Beliggenhed er allerede nævnt som en af Campingpladsens mange fordele, og da du bor lige ned til søen, kan du tilbringe nogle afslappende dage på San Francescos private "strand". Hyg dig med en god bog i skyggen af et træ, eller slå dig ned ved broen i fuld sol. Hvis du længes efter en kølig brise, så kan du leje en båd, kano eller tage en lille tur på vandcykel.

Tag på det lokale marked

Hver tirsdag formiddag (i højsæsonen) kan du bestille en taxabåd, der tager dig til markedet i Desenzano. Det livlige marked er åbent mellem kl. 08 og 13 og er placeret ved Lungolago Cesare Battisti. Hvis du går glip af netop dette marked, kan du gå på opdagelse på nogle af de andre markeder i området. Spørg i receptionen, så hjælper dig på vej og giver dig al den information, som du har brug for.

Hver dag kan indeholde nye aktiviteter og nye eventyr

Vi er sikre på, at du ikke kommer til at kede dig på Camping San Francesco. Tværtimod byder den sydlige del af Gardasøen på et væld af forskellige aktiviteter, der passer til hele familien. Derfor kan hver eneste dag byde på nye oplevelser, hvis det er det du har lyst til. Bl.a. har du mulighed for at besøge den kendte forlystelsespark Gardaland. Her kan du tilbringe flere timer, og den ligger kun ca. 20 minutter fra stedet med bil (14 km). Derudover kan du besøge det spændende akvarium Sealife, vandforlystelsesparken Caneva Aquapark og Movie Studios.

Tag på opdagelse til fods eller på cykel

Tag et par behagelige sko på og udforsk de nærliggende omgivelser til fods eller kør en tur langs søen på to hjul. På San Francesco arrangeres forskellige udflugter og dagsture, både til fods og på cykel, som udgør den perfekte mulighed for dem, der kan lide at kombinere den afslappede ferie med sjove aktiviteter. Har du ikke din egen cykel på turen, så tøv ikke med at leje en på stedet, afhængig af tilgængelighed.

Et smukt naturområde for vinelskere

Eftersom du befinder dig tæt på en af Italiens mest berømte vinregioner, Valpolicella, hvor bl.a. Amarone-vinen stammer fra, vil vi anbefale dig at udforske dette område. Der er masser af vingårde, herunder den verdensberømte vingård Masi, hvor du både kan prøvesmage den gode vin og købe lækkerier med hjem. Men det er ikke kun det vidunderlige Valpolicella-område, som tilbyder gode vine, for man fremstiller også vin både øst og syd for Gardasøen. Du kan evt. besøge Soave og Lessini, som fremstiller gode mousserende vine. Syd for søen finder du et smukt landskab, og for dig der foretrækker fyldige hvidvine, er området omkring Custoza oplagt. Oppe ved Bardolino kan du besøge vinmuseet, og i Cisano kan du lære alt om olivenolie. Lazise har et par vinproducenter med et godt udvalg, og flere af stederne tilbyder 'at tanke op' - så medbring en dunk. Som sagt byder naturen rundt om Gardasøen på fantastiske udsigter og stor variation.

Udvid dine madkundskaber, eller lad andre forkæle dine smagsløg

Du bor i et komfortabelt mobile-home med tekøkken, hvilket giver dig mulighed for at udvide dine madkundskaber. I det lille supermarked på området finder du næsten alt, hvad du behøver af frisk frugt, grøntsager, friskbagt brød, slik, snacks og kød, bare for at nævne noget. Her finder du også legetøj, badetøj og en masse andet, som du kan få brug for under ferien. Hvis du har lyst til at smage det regionale køkken eller en god pizza, så kan du gå ned til restauranten Vela d'Oro. Det er også muligt med take-away, hvis du har lyst til at nyde maden på den private terrasse - de har bl.a. pizza, kylling, og lokale retter.

Det kan være rart med variation, især når det kommer til mad og drikke. Du har flere gode spisesteder i lokalområdet - især i det charmerende Sirmione med de smalle gader og den hyggelige stemning. For dig, som elsker naturen og landlige omgivelser, kan en frokost på Osteria alla Torre, hvor der er lokale specialiteter er på menuen være et godt valg. Osteriaet ligger ca. 7 km direkte mod syd og turen tager omkring 10-15 minutter i bil.

Nyd livet på terrassen

Alle mobile-homes byder på forskellig komfort, og du har en privat terrasse med bord og stole, hvor du kan nyde dine måltider under åben himmel. Du kan til og med starte grillen en aften, hvis du lyster. Af andre faciliteter finder du: aircondition, WiFi, TV, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Vaskeri (mod gebyr) findes også på området.

Mobilehomene på Camping San Francesco Village

Mobilhome Garda Suite DL

Hver eneste mobile-home er 7.60 x 4 meter og har en stor glasindgang. Her har du et opholdsrum med tekøkken (køleskab/fryser, mikroovn, værdiboks) og to soveværelser. Ét af værelserne har to separate senge. Begge soveværelser har badeværelse med bruser og hårtørrer. Den femte seng er en sovesofa i stuen. Desuden findes der aircondition, wi-fi og TV samt tilhørende have med bord og stole. Der er også en grill.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Camping San Francesco Village

Læs personlige anmeldelser af Camping San Francesco Village som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Camping San Francesco Village. Foruden vurdering af selve kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Camping San Francesco Village

Læs mere
 
search map