Anmeldelser af Residence Oasi del Viandante

Beliggenheden er god
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Oasi del Viandante

Læs personlige anmeldelser af Residence Oasi del Viandante som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Oasi del Viandante. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Rolig og hyggelig by.

Fin placering. Lejlighed var okay med få skavanker.
Sengen var ikke god.

Pool område var fint rent. Men vi skulle bruge bade hætter og betale for dem. Der var lidt underligt.

Comosøen som feriedestination

Dejlig område. Og utrolig flot uanset hvor du bevæger dig .
Vi var meget glade for at have egen bil med.

Residence Oasi del Viandante
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Oasi del Viandante
Studiolejlighed m. terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fint sted - dårlig restaurant

Stedet som sådan var fint med god udsigt og fin lejlighed. Dog manglede der en del forskellige ting bl.a. en parasol, som der var hårdt brug for i solen. På forespørgsel om vi måtte få en parasol var svaret nej:-( Og vi kunne heller ikke leje en parasol:-( Der manglede også parasoller v. swimmingpoolen og de få der var, måtte vi ikke låne. De var kun til børn eller italienere.
Jeres beskrivelse af, at der er restaurant på stedet skal virkelig tages med et kilo salt ..... Den var kun åben lørdag og søndag aften - og kun på forespørgsel. I beskriver det som et pizzaria, men der var ikke skyggen af pizza på menukortet, som i forvejen var MEGET tyndt.

Comosøen som feriedestination

Vi har både besøgt Garda- og Iseo søen og vil absolut foretrække disse fremfor Como. Mere liv og bedre muligheder for at besøge byer.
Dervio er ikke det mest spændende sted - måske derfor vores lunkne anmeldelse.

Residence Oasi del Viandante
Rent og pænt
Gæstfrihed

Fint v. reception. Dårlig v. pool
Beliggenhed

Vores lejlighed lå rigtig fint. Dervio er ikke særlig spændende.
 
Selve indkvarteringen på Residence Oasi del Viandante
Lejlighed m. 2 soveværelser (hems) m. begrænset søudsigt og balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Meget svag styrke og virkede ikke indendørs
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk udsigt

Vi havde fantastisk udsigt fra vores lejlighed. Lejligheden er ret spartansk og mangler fx parasol til terrassen, men i det store hele fungerer stedet fint og personalet er søde.

Comosøen som feriedestination

Tag en båd fra Varenna til Bellagio eller Villa Carlotta, der er virkelig smukt og det samme er turen dertil.

Residence Oasi del Viandante
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Oasi del Viandante
Lejlighed m. 2 soveværelser (hems) m. begrænset søudsigt og balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Smukt, dejligt og børnevenligt

Vores første oplevelse med Residcene Oasi del Viandante var, at vi pga. fly- og bilforsinkelse kom efter receptionen var lukket. vi havde forgæves prøvet at ringe for at sige dette og var bekymrede for, om vi nu kunne komme ind, når vi trætte og matte nåede frem. Da vi kom fandt vi hurtigt receptionen, hvor nøglen hang i en kuvert uden på døren. Så skønt!
Efter en tur op for at sige "wauw" på udsigtsterrassen, låste vi os ind og blev meget positivt overraskede over, at der var dejlig rent, redt op - også på sovesofaen og at lejligheden umiddelbart var mere hyggelig og rar end det havde set ud til på billederne. Og den var også dejlig kølig.

Den første nat, var jeg personligt generet af støj fra den nærliggende motorvej - og fra dytteri, når bilerne skal køre omkring et skarpt hjørne på bjergvejen over stedet. Men jeg er også meget lydfølsom og resten af ugen bemærkede jeg det slet ikke.

Vores kontakt med receptionen næste dag, var også meget positiv. Supervenlig og imødekommende ung dame, som gav os masser af god information om, hvor vi kunne handle, hvad vi skulle se osv.

Fra lejligheden havde vi en smuk udsigt over sø og bjerge - og udsigten fra poolen og poolområdet var ligeledes meget meget smuk. Noget selv vores børn bemærkede.

Poolen var dejlig ren og havde en fin størrelse. Den har åbent fra 10-19, da den hører til poolbaren og restauranten. Der kommer derfor også folk fra byen - da det er "byens pool" og vi morede os meget over, at de lokale servitricer og folk fra byen også svømmede rundt der. I weekenden var der en del folk, men det var på intet tidspunkt generende.

Selvom der var andre danskere og også nogle svenskere og tyskere, var stedet dejligt uturistet - noget der passer rigtig godt til vores temperament.

Dervio er en fin lille by med en hyggeligt søpromenade med fiskere, kitesurfere og et par reatauranter. Vi badede i søen en enkelt gang fra stranden ved græsset, men foretrak umiddelbart poolen pgas. omklædning og stenbunden i søen. Udsigten derfra var dog helt betagende.
Der er de supermarkeder og restauranter, man har brug for. Vi kørte også til Colico for at handle i et større supermarked, som vi dog ikke havde fanget lå inde i et storcenter. Det var et MEGET stort supermarked og vi fik alt, hvad vi havde brug for. Vi kunne dog også sagtens have nøjedes med supermarkederne i byen - og sparet køreturen og den lange tur igennem center og supermarked.
Vær dog OBS på at supermarkederne i byen holdes siestalukket.

Midt på ugen blev der meget varmt og airconditionen blev tændt. Vi var dog også nede og spørge efter at få det tændt længere tid, hvilket ikke var noget problem og var uden ekstra beregning.

Selve lejligheden er et stort rum med en hems, som er åben. Det var ikke noget problem for os, da vi bare satte os på altanen efter at have puttet børnene. Køkkenskabet var fint og udstyret med en lille beholder med opvaskemiddel (dejlig detalje ;-) ) og fungerede til morgenmad og aftensmad, som vi brugte det til. Skulle jeg lave aftensmad, ville jeg nok synes, at det var for lille.

Restauranten på stedet var vi lidt skuffede over og spiste der kun en gang, da de åbnede for sent til vores børns temperament. Vi kan varmt anbefale L'oasi Pizzeria spaghetteria, som ligger ud til floden og serverer skøn pasta, pizza og andre lækre retter i hyggelige omgivelser og med supersød betjening. Dog med italienske menukort - men tjenerne oversætter og googler gerne :-)
vi anbefaler også Barcelona Café, som havde lækre pizzaer bl.a. med fuldkornsbund og Bar Pin, som både have lækre pizzaer og burgere.

Alt i alt er Residence Oasi del Viandante et rigtig fint sted, som vi sagtens kunne finde på at vende tilbage til.

Comosøen som feriedestination

Comosøen er vanvittig smukt. Et sted vi klart vil vende tilbage til.

Vi var i Colico for at handle og kunne sikkert have brugt en udflugtsdag på at se borgen der, men prioriterede poolen pga. varmen (noget der ifølge receptionen var usædvanligt varmt).

Vi var forbi Corenno Plinio, men kunne kun gå rundt om, da man åbenbart skal bestille tid til at komme ind og se det. Omgivelserne var dog meget smukke.

Ved søen i byen - ved Barcelona Café - ligger en fin legeplads og en græsstrand med masser af kitesurfere - klart et besøg værd.

Vi tog til Bellagio en dag, da vi havde læst så meget om, hvor smukt der var. Selve sejlturen fra Varenna var fin med esmuk udsigt, men Bellagio var vi ikkesynderligt imponerede over. Det var meget turistet og vi blev enige om, at den sagnbesungne skønhed må handle om, hvad man ser, når man sejler ind til byen, da vi ikke umiddelbart kunne se den oppe i byen. Måske hvis man havde været længere ude eller brugt længere tid på at finde den, kan det sagtens være, den er der. Vi synes personligt at udsigten fra poolen i Dervio var meget bedre :-) Dog - havde vi ikke haft børn med, kunne det sikkert have været hyggeligt at gå i de stejle gader og kigge på butikker, hvis man altså kan abstrahere fra turisterne.

Residence Oasi del Viandante
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Oasi del Viandante
Studiolejlighed (hems) m. begrænset søudsigt og balkon

Rent og fint - dog med enkelte "hulelr" i rengøringen, men ikke noget, der generede os. Relativt simpelt, men rigtig fint til prisen. Skønt med rigeligt med skabsplads. Savnede dog flere bøjler.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Vi var meget overraskede over, hvor godt internettet virkede.
Pool (evt. sæsonåben)

Der skal bruges badehætte, hvilket åbenbart er meget sædvanligt i Italien. De kan købes billigt på stedet. Venligt personale og dejlig ren pool.
Restaurant

Intet menukort, smagsløst og åbnede for sent.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map