Feriebolig i Dervio ved Comosøen

Residence Oasi del Viandante

Beliggenheden er god De grønne områder er indbydende Sol, swimmingpool og sommer Fra den panoramiske fællesterrasse kan du nyde søen i alle retninger Restauranten Lille legeplads til de mindste Der er parkering til alle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poolen har en anseelig størrelse - og det samme gælder børnepoolen. Der er altså rigelige plaskemuligheder. Poolen er så stor, at det også hænder, at der kommer endagsgæster udefra og benytter poolen - dog mest i weekenderne i juli og august og ellers i meget begrænset omfang. Ved poolen sørger poolbaren for, at I ikke behøver at søge tilbage til lejligheden, når tørsten melder sig. Poolbaren er åben i højsæsonen fra ca. 10:00 til 19:00.

Nyd godt af alskens herlige faciliteter

Der er også reception på stedet, hvor de er flinke til at præsentere udbuddet af udflugtsmuligheder i området, færgefarten og toget til Milano. Der er blot ca. 600 m ned til centrum og togstationen i Dervio. Herfra går der tog til Milano, som tager rundt regnet små to timer - med et skift i Lecco. Alternativt kan I køre 5 km sydpå til den næste by, Bellano, hvor enkelte afgange til Milano er direkte og blot tager godt en time. Derudover er der grønne områder, lidt legeplads med gyngestativ og en stor p-plads. For at gøre opholdet så bekvemt som muligt er der også adgang til et møntvaskeri. Kæledyr er også tilladt her på stedet - og modsat mange andre feriesteder så har Residence Oasi del Viandante rent faktisk en indhegnet hundegård, hvis gæsterne skulle have brug for det. I kan leje cykler nede i centrum af Dervio. Nærmeste søstrand er i Dervio - der er en med græs og en med grus/småsten - og ellers finder I en større strand i nabobyen Colico, der ligger lidt nordpå.

Spis på Osteria del Viandante

Restauranten ligger lidt for sig selv - på den anden side af poolen - og den fungerer også som pizzeria. Her kan I spise ude uden at skulle tage bilen. Når I har spist, så kan I søge hen på den panoramiske fællesterrasse, hvor der både er udsigt til søen og, er I heldige, så også en smuk solnedgang, mens I fordøjer maden. Restauranten benyttes også til morgenmad, hvis I ønsker at tilvælge dette (mod tillæg) skal det forespørges i god tid - ellers kan I handle i et af de lokale supermarkeder og således selv købe ind til morgenmad i lejligheden, som har et skabskøkken.

I højsæsonen er restauranten åben både til frokost og til aften, mens åbningstiderne er mellem- og lavsæsonen er på efterspørgsel. Det er muligt at bestille halvpension til meget rimelige penge, hvor du selv bestemmer, om du ønsker morgenmad og frokost - eller morgenmad og aftensmad. Skulle du ønske at indtage alle dagens tre måltider, så kan dette også lade sig gøre mod et fast tillæg (på efterspørgsel). Vi anbefaler at bestille bord i restauranten i god tid da restauranten hurtigt kan blive fyldt.

Læs mere om Residence Oasi del Viandante

38 lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne fordeler sig på tre bygninger - og har alle et privat udeområde, der kan være enten balkon, terrasse eller have. Nogle af lejlighederne har udsigt mod søen - mens andre vender mod pool eller haven. Lejlighederne findes både med og uden hems - og både som 1-vær, 2-vær og 3-vær-lejligheder fra 2 til 4 personer. Der kan lånes hårtørrer, mikrobølgeovn samt strygebræt og strygejern i receptionen, hvis I skulle få brug for det.

Information om A/C. Der er visse regler for brug af A/C. A/C kan benyttes i 6 timer om dagen, og der er regler for hvilke grader den må stå på. For flere informationer om disse regler, kan du spørge i receptionen. Vi beder dig om, at følge disse anvisninger.

Lejlighederne på Residence Oasi del Viandante

Studiolejlighed m. terrasse

Disse lejligheder ligger i stueplan og råder over wi-fi, sat-tv, aircondition (ca. 5 gratis timer pr. dag - derudover betales forbrug på stedet), skabskøkken (med køleskab og to kogeplader) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har en dobbeltsovesofa. Fra lejlighederne er der udgang til en privat møbleret terrasse - og videre frem til græsplæne.

Studiolejlighed (hems) m. begrænset søudsigt og balkon

Disse lejligheder ligger på 1. sal og råder over wi-fi, sat-tv, aircondition (ca. 5 gratis timer pr. dag - derudover betales forbrug på stedet), skabskøkken (med køleskab og to kogeplader) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har en dobbeltsovesofa - og en dobbeltseng oppe på en hems. Fra lejlighederne er der udgang til en privat balkon med kig mod søen (begrænset og til siden).

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse

Disse lejligheder ligger i stueplan og råder over wi-fi, sat-tv, aircondition (ca. 5 gratis timer pr. dag - derudover betales forbrug på stedet), skabskøkken (med køleskab og to kogeplader) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har en dobbeltsovesofa i stuen og et soveværelse med dobbeltseng. Fra lejlighederne er der udgang til en privat møbleret terrasse - og videre frem til græsplæne.

Lejlighed m. 2 soveværelser (hems) m. begrænset søudsigt og balkon

Disse lejligheder ligger i en grå stenbygning tættest på vandet og råder over wi-fi, sat-tv og aircondition (ca. 5 gratis timer pr. dag - derudover betales forbrug på stedet). Lejlighederne ligger i to plan - og har indgang fra øverste etage. Heroppe er der et soveværelse og et badeværelse med toilet og bruser. Soveværelset har et vindue ned mod nederste plan i lejligheden. En trappe fører ned til nederste plan, hvor der er et stor opholdsrum med højt til loftet, dobbeltsovesofa og skabskøkken (med køleskab og to kogeplader). Fra lejlighederne er der udgang til en privat terrasse/have med udsigt mod sø og træer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map