Feriebolig i Dervio ved Comosøen

Residence Oasi del Viandante

Beliggenheden er god De grønne områder er indbydende Sol, swimmingpool og sommer Fra den panoramiske fællesterrasse kan du nyde søen i alle retninger Restauranten Lille legeplads til de mindste Der er parkering til alle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poolen har en anseelig størrelse - og det samme gælder børnepoolen. Der er altså rigelige plaskemuligheder. Poolen er så stor, at det også hænder, at der kommer endagsgæster udefra og benytter poolen - dog mest i weekenderne i juli og august og ellers i meget begrænset omfang. Ved poolen sørger poolbaren for, at I ikke behøver at søge tilbage til lejligheden, når tørsten melder sig. Poolbaren er åben i højsæsonen fra ca. 10:00 til 19:00.

Nyd godt af alskens herlige faciliteter

Der er også reception på stedet, hvor de er flinke til at præsentere udbuddet af udflugtsmuligheder i området, færgefarten og toget til Milano. Der er blot ca. 600 m ned til centrum og togstationen i Dervio. Herfra går der tog til Milano, som tager rundt regnet små to timer - med et skift i Lecco. Alternativt kan I køre 5 km sydpå til den næste by, Bellano, hvor enkelte afgange til Milano er direkte og blot tager godt en time. Derudover er der grønne områder, lidt legeplads med gyngestativ og en stor p-plads. For at gøre opholdet så bekvemt som muligt er der også adgang til et møntvaskeri. Kæledyr er også tilladt her på stedet - og modsat mange andre feriesteder så har Residence Oasi del Viandante rent faktisk en indhegnet hundegård, hvis gæsterne skulle have brug for det. I kan leje cykler nede i centrum af Dervio. Nærmeste søstrand er i Dervio - der er en med græs og en med grus/småsten - og ellers finder I en større strand i nabobyen Colico, der ligger lidt nordpå.

BEMÆRK;Swimmingpoolen er lukket for øjeblikket!t!

Spis på Osteria del Viandante

Restauranten ligger lidt for sig selv - på den anden side af poolen - og den fungerer også som pizzeria. Her kan I spise ude uden at skulle tage bilen. Når I har spist, så kan I søge hen på den panoramiske fællesterrasse, hvor der både er udsigt til søen og, er I heldige, så også en smuk solnedgang, mens I fordøjer maden. Restauranten benyttes også til morgenmad, hvis I ønsker at tilvælge dette (mod tillæg) skal det forespørges i god tid - ellers kan I handle i et af de lokale supermarkeder og således selv købe ind til morgenmad i lejligheden, som har et skabskøkken.

I højsæsonen er restauranten åben både til frokost og til aften, mens åbningstiderne er mellem- og lavsæsonen er på efterspørgsel. Det er muligt at bestille halvpension til meget rimelige penge, hvor du selv bestemmer, om du ønsker morgenmad og frokost - eller morgenmad og aftensmad. Skulle du ønske at indtage alle dagens tre måltider, så kan dette også lade sig gøre mod et fast tillæg (på efterspørgsel). Vi anbefaler at bestille bord i restauranten i god tid da restauranten hurtigt kan blive fyldt.

Læs mere om Residence Oasi del Viandante

38 lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne fordeler sig på tre bygninger - og har alle et privat udeområde, der kan være enten balkon, terrasse eller have. Nogle af lejlighederne har udsigt mod søen - mens andre vender mod pool eller haven. Lejlighederne findes både med og uden hems - og både som 1-vær, 2-vær og 3-vær-lejligheder fra 2 til 4 personer. Der kan lånes hårtørrer, mikrobølgeovn samt strygebræt og strygejern i receptionen, hvis I skulle få brug for det.

Information om A/C. Der er visse regler for brug af A/C. A/C kan benyttes i 6 timer om dagen, og der er regler for hvilke grader den må stå på. For flere informationer om disse regler, kan du spørge i receptionen. Vi beder dig om, at følge disse anvisninger.

Lejlighederne på Residence Oasi del Viandante

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Oasi del Viandante

Læs personlige anmeldelser af Residence Oasi del Viandante som ligger ved Comos√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Oasi del Viandante. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Oasi del Viandante

Fantastisk udsigt

Vi havde fantastisk udsigt fra vores lejlighed. Lejligheden er ret spartansk og mangler fx parasol til terrassen, men i det store hele fungerer stedet fint og personalet er søde.

Læs mere

Smukt, dejligt og børnevenligt

Vores første oplevelse med Residcene Oasi del Viandante var, at vi pga. fly- og bilforsinkelse kom efter receptionen var lukket. vi havde forgæves prøvet at ringe for at sige dette og var bekymrede for, om vi nu kunne komme ind, når vi trætte og matte nåede frem. Da vi kom fandt vi hurtigt receptionen, hvor nøglen hang i en kuvert uden på døren. Så skønt!
Efter en tur op for at sige "wauw" på udsigtsterrassen, låste vi os ind og blev meget positivt overraskede over, at der var dejlig rent, redt op - også på sovesofaen og at lejligheden umiddelbart var mere hyggelig og rar end det havde set ud til på billederne. Og den var også dejlig kølig.

Den første nat, var jeg personligt generet af støj fra den nærliggende motorvej - og fra dytteri, når bilerne skal køre omkring et skarpt hjørne på bjergvejen over stedet. Men jeg er også meget lydfølsom og resten af ugen bemærkede jeg det slet ikke.

Vores kontakt med receptionen næste dag, var også meget positiv. Supervenlig og imødekommende ung dame, som gav os masser af god information om, hvor vi kunne handle, hvad vi skulle se osv.

Fra lejligheden havde vi en smuk udsigt over sø og bjerge - og udsigten fra poolen og poolområdet var ligeledes meget meget smuk. Noget selv vores børn bemærkede.

Poolen var dejlig ren og havde en fin størrelse. Den har åbent fra 10-19, da den hører til poolbaren og restauranten. Der kommer derfor også folk fra byen - da det er "byens pool" og vi morede os meget over, at de lokale servitricer og folk fra byen også svømmede rundt der. I weekenden var der en del folk, men det var på intet tidspunkt generende.

Selvom der var andre danskere og også nogle svenskere og tyskere, var stedet dejligt uturistet - noget der passer rigtig godt til vores temperament.

Dervio er en fin lille by med en hyggeligt søpromenade med fiskere, kitesurfere og et par reatauranter. Vi badede i søen en enkelt gang fra stranden ved græsset, men foretrak umiddelbart poolen pgas. omklædning og stenbunden i søen. Udsigten derfra var dog helt betagende.
Der er de supermarkeder og restauranter, man har brug for. Vi kørte også til Colico for at handle i et større supermarked, som vi dog ikke havde fanget lå inde i et storcenter. Det var et MEGET stort supermarked og vi fik alt, hvad vi havde brug for. Vi kunne dog også sagtens have nøjedes med supermarkederne i byen - og sparet køreturen og den lange tur igennem center og supermarked.
Vær dog OBS på at supermarkederne i byen holdes siestalukket.

Midt på ugen blev der meget varmt og airconditionen blev tændt. Vi var dog også nede og spørge efter at få det tændt længere tid, hvilket ikke var noget problem og var uden ekstra beregning.

Selve lejligheden er et stort rum med en hems, som er åben. Det var ikke noget problem for os, da vi bare satte os på altanen efter at have puttet børnene. Køkkenskabet var fint og udstyret med en lille beholder med opvaskemiddel (dejlig detalje ;-) ) og fungerede til morgenmad og aftensmad, som vi brugte det til. Skulle jeg lave aftensmad, ville jeg nok synes, at det var for lille.

Restauranten på stedet var vi lidt skuffede over og spiste der kun en gang, da de åbnede for sent til vores børns temperament. Vi kan varmt anbefale L'oasi Pizzeria spaghetteria, som ligger ud til floden og serverer skøn pasta, pizza og andre lækre retter i hyggelige omgivelser og med supersød betjening. Dog med italienske menukort - men tjenerne oversætter og googler gerne :-)
vi anbefaler også Barcelona Café, som havde lækre pizzaer bl.a. med fuldkornsbund og Bar Pin, som både have lækre pizzaer og burgere.

Alt i alt er Residence Oasi del Viandante et rigtig fint sted, som vi sagtens kunne finde på at vende tilbage til.

Læs mere

Rolig og hyggelig by.

Fin placering. Lejlighed var okay med få skavanker.
Sengen var ikke god.

Pool område var fint rent. Men vi skulle bruge bade hætter og betale for dem. Der var lidt underligt.

Læs mere

Fint sted - dårlig restaurant

Stedet som sådan var fint med god udsigt og fin lejlighed. Dog manglede der en del forskellige ting bl.a. en parasol, som der var hårdt brug for i solen. På forespørgsel om vi måtte få en parasol var svaret nej:-( Og vi kunne heller ikke leje en parasol:-( Der manglede også parasoller v. swimmingpoolen og de få der var, måtte vi ikke låne. De var kun til børn eller italienere.
Jeres beskrivelse af, at der er restaurant på stedet skal virkelig tages med et kilo salt ..... Den var kun åben lørdag og søndag aften - og kun på forespørgsel. I beskriver det som et pizzaria, men der var ikke skyggen af pizza på menukortet, som i forvejen var MEGET tyndt.

Læs mere
 
search map