Rejser til Comos√łen

Vandet er altid i nærheden og ofte meget synligt, når du rejser til Comosøen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Comosøen

Comosøen, beliggende i regionen Lombardiet kun ca. 50 kilometer fra regionshovedstaden Milano, er Italiens tredjestørste sø, kun overgået af Gardasøen og Maggioresøen. Den gletsjerskabte sø er én af Europas dybeste med en maximum-dybde på hele 410 meter og en middeldybde på 153 meter. 

Comosøen byder på stemningsfulde byer, storslåede herskabsvillaer, naturskønne omgivelser, gode muligheder for vandre- og cykelture og Italiens måske smukkeste by (Bellagio). På grund af dens skønhed har den været et yndet rejsemål for kunstnere og kulturpersonligheder og optræder hyppigt som reference i litteratur og film.

I byen Como, beliggende ved den sydlige del af søen, kan du opleve en charmerende søbred med en smuk promenade og en gammel bydel omkring Piazza Cavour. Gå heller ikke glip af parken Giardini Pubblici, hvorfra der er en enestående udsigt ud over søen, og silkemuseet, Museo della Seta, hvor du kan lære om silkeorme og den lokale silkeproduktions historie. 

I byen Tremezzo bør du tage en spadseretur langs Azalea Riviera - dette vidunderlige og maleriske område langs Comosøens vestbred. Det er også her, du kan se søens største samling af villaer fra 1700-tallet, blandt andre Villa Carlotta.

I Menaggio er der optimale muligheder for vandre- og cykelture i området, og også for at stå på vandski, hvis du er til den slags. Hvis du trænger til afslapning, kan du nyde en af de mange caféer på det centrale torv, Piazza Garibaldi. 

I Varenna finder du et af søens absolut skønneste fiskerlejer, samt en rolig og afslappet stemning, omgivet af smukke bjerge. Du bør også lægge vejen forbi Villa Monasteros herskabelige saloner og botaniske have og tage en spadseretur ad søpromenaden, som oser af romantik.

Og sidst, men ikke mindst, bør du besøge Bellagio, der er velsignet med en enestående beliggenhed, omgivet af vand til alle sider, og ofte fremhævet som én af de smukkeste byer i Italien. 

>> Få mere information til en ferie ved Comosøen her

 
search map