Como, Lombardiet Palio di Baradello

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Palio di Baradello afholdes i Como by den første og anden weekend af september.

Begivenheden stammer helt tilbage til år 1159, da Kejser Frederick I af Schwaben (også kaldet Barbarossa) besøgte Como by efter at have besejret Milano med hjælp særligt fra hæren fra Como. Han kom således til byen for at takke for den militære bistand. Til hans ære blev der afholdt en stor fest med parader og konkurrencer på søen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Flere konkurrencer

Il Palio del Baradello har fået navnet efter et slot, der netop blev bygget på foranledning af Barbarossa og som stadig står på en bakke med udsigt ud over byen. Indbyggerne og de religiøse myndigheder organiserer denne fest med imponerende turneringer og konkurrencer bl.a. på søen. Turneringen afholdes mellem 10 hold fra landsbyerne og nogle af provinsbyerne i Como. Deltagerne medvirker i tre forskellige konkurrencer; ”La Giostra del Saraceno” – som er ringridning, ”La Cariolana” – et kapløb i par, hvor man skal løbe med en trillebør af træ med en af de deltagende siddende deri, og til sidst tovtrækning, som er en typisk konkurrence fra middelalderen. De deltagende konkurrerer om at vinde håndmalede silkeklude lavet af kunstnere fra byen. Den første lørdag er dagen for åbningsceremonien, hvor de medvirkende bærer fakler og er klædt i middelalderkostumer med flag.

Andre konkurrencre og festligheder

Dagen efter finder et hestevæddeløb sted i nabobyen Cernobbio, mens den efterfølgende lørdag står i kapløbets tegn på Piazza Cavour i Como. Under disse festligheder er der også andre konkurrencer som regatta på søen, hvor der sejles i typiske både fra Como. Der afholdes også parader i kostumer, og der findes boder med forskellig mad og drikke.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populært i Lombardiet

search map