Hotel i Como

Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mød George Cloony.... næsten

Comosøen er lidt for sig selv; det er ikke her du finder de billige tilbud, tværtimod er det hele lidt i den dyre ende. Det er der dog en grund til, for Comosøen er både meget interessant, scenisk og smuk. Det er også grunden til at Nespresso har valgt at optage deres reklame med George Clooney her i dette område. I øvrigt har selvsamme købt et sommerhus ved Comosøen.

Palace Hotel går helt tilbage til 1898 og hed oprindeligt Hotel Plinius. På den tid skilte det store hotel ved søbredden sig allerede ud fra de andre hoteller i byen. I 1992 skiftede det navn til Palace Hotel og i den forbindelse blev det udvidet med en ekstra fløj kaldet "the Pianella". Stilen og atmosfæren bærer både præg af hotellets historie, samtidig med at det er holdt moderne.

Masser af aktiviteter ved Comosøen

Det er næppe nødvendigt at overbevise dig om, at der er masser at opleve og prøve rundt om Comosøen. Palace Hotel er centralt placeret og udgør en perfekt base for udflugter i området, både med bil, båd eller til fods. I Como by finder du mange restauranter og butikker, og vi anbefaler også at du besøger katedralen og de romanske kirker. I Villa Olmo er der tit fine kunstudstillinger. Hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter, er der nogle spændende museer i nærområdet. Hvis du gerne vil se mere af Comosøen, kan du gøre det til vands i en båd eller i luften med en vandflyver.

Læs mere om Palace Hotel

På hotellet er servicen god og professionel. Morgenmaden er populær og der er et stort udvalg af lækre ting. Hovedrestauranten er om sommeren delvis udendørs, og serverer en blanding af lokale, italienske og internationale retter. Kokkene fokuserer på friske, lokale råvarer, som alle er økologiske. Fra restauranten har du en fin udsigt til den gamle havn og en del af søen. Desværre er der ingen pool på hotellet.

Historiske og moderne værelser med udsigt

De fleste af Palace Hotels 94 værelser er renoverede og forbinder elegant en klassisk stil med moderne faciliteter. Der er fin udsigt til enten byen eller søen. Værelserne er spredt over to bygninger og findes i forskellige størrelser og stilarter. Den gamle bygning (Plinius) og den nye tilbygning (Pianella). Vælg mellem Classic, Søudsigt, Deluxe og Executive værelser alt efter hvilken størrelse og hvilke services du ønsker. Alle værelser har aircondition, satellit TV, WiFi, værdiboks, minibar, allergivenligt sengetøj og puder, hårtørrer, badeprodukter og telefon.

Læs om værelserne på Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palace Hotel

Læs personlige anmeldelser af Palace Hotel som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palace Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Palace Hotel

Bedømmelse af Palace Hotel

Læs mere

Fantastisk

Smukt

Læs mere
 
search map