Hotel i Como

Hotel Metropole & Suisse

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på torvet i centrum af Como by lige ned til søen, med alle de muligheder det indebærer for spændende bådture. Como er, som du nok kan regne ud, den by, søen er opkaldt efter. Den ligger sydvest for søen, og er en ganske stor by med 84.000 indbyggere. Det er den administrative hovedstad i provinsen. Nær hotellet, i centrum, finder du det populære torv Piazza del Duomo med den majestætiske domkirke, Duomo di Como. Konstruktionen af domkirken tog mere end 400 år, og facaden er bygget i gotisk stil, mens den østlige side stammer fra renæssancen.

Kvalitetsservice og enestående beliggenhed

Hotel Metropole & Suisse har igennem historien haft mange noble stamgæster, og er også blevet besøgt af den danske kongefamilie. I dag er det dog ikke et hotel for aristokrater - tværtimod er det et meget tilgængeligt hotel med god service og en attraktiv beliggenhed. Nogle mener, at hotellet er bygget på selve søen. Vi siger, at det ligger meget centralt, med alt, du behøver, i nærheden. Tværs over gaden finder du havnen, hvorfra du kan tage på bådture på søen, eller færger til andre byer. Jernbanestationen ligger inden for gåafstand, ligesom det store torv og naturligvis også Piazza del Duomo. Så vi kan konstatere, at du her befinder dig på en priviligeret beliggenhed, hvorfra du kan starte dit eventyr rundt om Comosøen eller i hele regionen. Du bør klart prøve svævebanen (funicolare) op til Brunate. En lille tog fører dig op på bjerget, og herfra kan du nyde en enestående udsigt over Comosøen.

Læs mere om Hotel Metropole & Suisse

Noget, du ikke bør gå glip af, når du bor på Hotel Metropole & Suisse er en herlig middag på restaurant Imbarcadero. Her kan du, komplet med udsigt over søen, nyde et sublimt køkken med typiske lokale og internationale retter. Du bør heller ikke gå glip af et ophold i hotellets sauna, hvor du kan slappe helt af ovenpå en dag fuld af oplevelser.

Varme værelser med smuk udsigt

Værelserne er præcis, som du kan forvente dig af et anstændigt 4-stjernet hotel: Charmerende og varierende i stil, men i dem alle hersker en varm atmosfære. Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper; nogle med søudsigt, og andre med udsigt over Piazza Cavour. Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, satellit-tv og badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Hotel Metropole & Suisse

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map