Anmeldelser af Hotel Larius

 
Hotel Larius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Larius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Como og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Larius

Læs personlige anmeldelser af Hotel Larius som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Larius. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jesper Berntsen og rejsefælle fra Danmark boede på Hotel Larius i Como fra d. 18. til d. 20. april 2012.

Vi havde en dejlig tur tak. Vejret var bare ik så godt men det er Man jo ikke herre over....;-)


Mht til hotel Larius i COMO så var det et helt okay hotel med en udmærket nede på jorden service. Rene og pæne faciliteter samt værelser. Restauranten på hotellet skulle vidst være ganske god, men vi valgte at tage ud i Como by for at spise de aftener vi var i byen. Den første aften på restaurant Il centro(OK)!..-og anden aften på Ristorante Sociale ikke så langt fra det store torv ved havnen. Ristorante Sociale var nok noget af det mest hyggelige vi længe havde oplevet. Kanon god mad men ikke mindst så var servicen og atmosfæren helt i top. Der var simpelthen en så indbydende og venlig omgangstone i blandt de ansatte som gjorde at man helt naturligt bare følte sig hjemme der. Ikke noget med at blive behandlet lidt anderledes bare fordi man ikke var lokal eller italiener. Eminent og fantastisk følelse som bare gjorde at man tænkte, det her ska der bare reklameres for, så folk ka strømme til for at opleve det selv. Denne restaurant har succes og fortjener det endnu mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Rolf og rejsefælle fra Herlev boede på Hotel Larius i Como fra d. 16. til d. 21. august 2010.

1: Dårlig beliggenhed. Baggård i en smøge. Stort ser umulig at finde uden en GPS.
2: Fint værelse.
3: Elendig betjening, hvis man ikke kan italiensk. Kun muligt at kommunikere på engelsk med receptionen.
4: Urimeligt at betale 10 EUR for parkering pr. dag. (ingen sikkerhed).
5: Elendig morgenmad. Brød var flute, der var blevet tilovers fra aftensmaden dagen før.Ingen frugt, æg etc.
6: Vi havde fejlagtigt bestilt halvpension (vi prøvede at annullere dette ved ankomsten,men dette kunne ikke lade sig gøre).Maden var en katastrofe. Menuen bestod af pastaretter, fisk og en enkelt kødret, som desværre var udsolgt. Der var ingen tilbehør til fiskeretten (kun 2 stykker fisk).
Der blev på intet tidspunkt serveret nogen former for grønt til retterne.
7: Alt i alt en dårlig oplevelse. 23 EUR pr. dag for en gang pasta og 3 kugler med is er en helt urimelig pris.
Vi mener ikke, at dette hotel fortjener 3 stjerner.

In-Italia's kommentar

Hej Rolf. Vi er kede af at høre om den dårlige oplevelse I har haft på Hotel Larius. Det lyder som om jeres primære anke er maden, og det faktum, at man ikke talte engelsk på stedet. Hvad sidstnævnte angår, så er det stadig almindeligt en del steder i Italien. Italienernes engelskkundskaber er generelt langt ringere end hvad vi er vant til i Skandinavien. Hvad maden angår, så sender vi en note med til hotellet anmodning om, at der om muligt vil blive serveret noget grønt til hovedretten. Det er desværre ikke så almindeligt at få serveret en stor morgenmadsbuffet i Italien, med mindre man bor på 4-5 stjernede hoteller. Og her kan man endda også komme ud for, at morgenmaden er ret beskeden. Italienerne har ikke tradition for det store morgenmåltid, som vi er vant til. Vi aflægger hotellet et besøg næste gang vi er på de kanter. Med venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map