Hotel i Como

Hotel Larius

 
Hotel Larius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Larius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Como og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Larius ligger roligt i byen Como, som har lagt navn til Comosøen. Hotellet, som har stor parkeringsplads, ligger bagest i byen, hvorfra der er ca. 20 minutters gang ned til søpromenaden.

Hotellet er fra 2004 og fremstår meget moderne og praktisk. Her finder man både bar, reception, udendørs terrasse og elevator. Værelserne er fordelt på fire etager i denne nyrestaurerede bygning, der tidligere fungerede som mølle.

Læs mere om Hotel Larius

Hotellet tilbyder tilmed fitnesscenter, sauna og tyrkisk bad (mod tillæg). På stedet finder man også restaurant XV Secolo M.M.D.C. I restauranten arrangeres der fredag og lørdag aften ofte pianoaftener med live dinnermusik.

Dobbeltværelse Standard
- De 17 standardværelser er pænt indrettede og har alle aircondition, telefon, internetforbindelse, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. I enkelte værelser er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior
- De 4 superiorværelser er pænt indrettede og har alle aircondition, telefon, internetforbindelse, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Standarden er den samme som på standardværelserne, men superiorværelserne er større. I enkelte værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map