Hotel i Como

Hotel Como

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Como ligger i Comos centrum tæt på indkøbsmuligheder, restauranter og butikker. Dette nydelige og velfungende hotel råder over værelser med aircondition og andre gode faciliteter for dig, der ønsker at tilbringe få dage ved Comosøen eller blot har brug for et overnatningshotel tæt ved Milanos lufthavn Malpensa 60 kilometer væk.

Velfungerende hotel med pool

Det er et byhotel til forretningsfolk og gennemrejsende, moderne og funktionelt, men har ikke samme charme som mange af de klassiske badehoteller. På hotellet er der reception, garage, internet-point, fitness-rum og møde- samt konferencelokaler med op til 75 siddepladser. Hotellet har en lille gratis parkeringsplads, som ikke kan forudbestilles og besættes efter 'først-til-mølle'-princippet, mens der kan forudbestilles p-plads i garagen mod tillæg. På toppen af hotellet er der tagterrasse med pool (håndklæder til rådighed).

Læs mere om Hotel Como

Værelser med aircondition

Der er i alt 79 værelser alle dejlige store og udstyrede med aircondition, satellit-tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks og bad med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar. Hotellet råder desuden over familieværelser med 4 sovepladser. De 4 handicapvenlige værelser ligger i stueetagen.

Læs om værelserne på Hotel Como

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map