Hotel i Como

Hotel Como

 
Hotel Como er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Como er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Como og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Como ligger i Comos centrum tæt på indkøbsmuligheder, restauranter og butikker. Dette nydelige og velfungende hotel råder over værelser med aircondition og andre gode faciliteter for dig, der ønsker at tilbringe få dage ved Comosøen eller blot har brug for et overnatningshotel tæt ved Milanos lufthavn Malpensa 60 kilometer væk.

Velfungerende hotel med pool

Det er et byhotel til forretningsfolk og gennemrejsende, moderne og funktionelt, men har ikke samme charme som mange af de klassiske badehoteller. På hotellet er der reception, garage, internet-point, fitness-rum og møde- samt konferencelokaler med op til 75 siddepladser. Hotellet har en lille gratis parkeringsplads, som ikke kan forudbestilles og besættes efter 'først-til-mølle'-princippet, mens der kan forudbestilles p-plads i garagen mod tillæg. På toppen af hotellet er der tagterrasse med pool (håndklæder til rådighed).

Læs mere om Hotel Como

Værelser med aircondition

Der er i alt 79 værelser alle dejlige store og udstyrede med aircondition, satellit-tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks og bad med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar. Hotellet råder desuden over familieværelser med 4 sovepladser. De 4 handicapvenlige værelser ligger i stueetagen.

Læs om værelserne på Hotel Como

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Como

Læs personlige anmeldelser af Hotel Como som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Como. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Como

Bedømmelse af Hotel Como

Læs mere

God beliggenhed, frisk og god morgenmad.

God oplevelse af hotellet, god service, ren og friskt, samt god morgenmad med et bredt udvalg
Værelserne var store og på taget en dejlig pool med en terrasse

Læs mere

Fint hotel med super beliggenhed

Vi havde nogle skønne dage i Como ved den smukke sø. Fint hotel med rigtig god beliggenhed. Fin lille gåtur ind til byen, der bød på mange hyggelige restauranter med yderst rimelige priser samt god shopping. Noget kedelig indretning af værelset, men rent og pænt og det samme var badeværelset. Poolen var et hit for børnene.

Læs mere

Rigtig fin hotel med gode værelser og venlig betjening.

Rigtig fin hotel med gode værelser og venlig betjening. Morgenmaden er noget under den øvrige standard på hotellet.

Læs mere

Weekendophold i Como

Vi havde et kortvarigt ophold (3 nætter) på Hotel Como, som er ganske centralt beliggende i gåafstand fra den gamle bydel, herunder shopping, havnen m.v.
Vi og vort vennepar boede hver i sær i et familieværelse, som var ganske rummelige. Værelserne var rene og pæne og betjeningen i receptionen var venlig og kompetent.
Vi savnede imidlertid et attraktivt opholdsareal udenfor måltiderne. Tagterrassen var således kun bemandet og etableret meed puderne i loungesofaer og på stole lørdag, da vi ankom. Søndag og mandag var der ryddet, herunder var der ingen form for servering i tagbaren.
Beliggenheden i forhold til shopping og restauranter var ganske fin, men vi savnede noget atmosfære og muligheden fro at kunne købe the, kaffe, læskedrikke og snacks efter morgenmadsbetjeningen.
Yderligere kunne vi slet ikke få internetforbindelsen til at fungere, hvlket vi betragter som et must for et byhotel.

Læs mere

Helle og familie fra Gilleleje boede på Hotel Como i Como fra d. 28. juli til d. 1. august 2009.

Dejligt hotel, prof. Betjening, rengøring og standard. Fin lille
pool. Det er dog helt urimeligt at betale 16 euro i døgnet for babyseng. Vi
havde 4 overnatninger og endte med at betale det samme som hvis vi havde
købt den!!

Læs mere
 
search map