Anmeldelser af Hotel Barchetta Excelsior

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Barchetta Excelsior

Læs personlige anmeldelser af Hotel Barchetta Excelsior som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Barchetta Excelsior. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jytte og mand fra Struer boede på Hotel Barchetta Excelsior i Como fra d. 10. til d. 12. juli 2004.

Ja, vi havde et pragtfuldt ophold i denne skønne by. Vi kom lørdag ved 16.00 tiden og rejste igen mandag morgen, så tiden var knap og skulle udnyttes til fulde. Hotellet og beliggenheden kunne ikke være bedre. Lige ud til søen og også lige midt i den gamle bydel fyldt med skønne forretninger og restauranter. Efter at have pakket ud gik vi ud og så på byen og orienterede os om tidsplanen for sejlture på Comosøen, hvorefter vi nød et lille glas på en dejlig fortorvscafe på Piazza Cavour, hvor man føler hele verden går og kører forbi, lige neden for vores hoteldør med den skønneste udsigt ud over søen. Søndagen brugte vi på en pragtfuld sejltur på den skønne Comosø. Vi sejlede op til Bellagio, nød denne særprægede og fantastisk hyggelige by, var der i
4 timer inden båden kom retur igen. Men der er nok at se på, dejlige spisesteder, gode butikker, og mange fristelser i silke tillige med den skønneste udsigt ned over stræderne med søen som baggrund. Como og Comosøen er bestemt en by og et område vi ønsker at gense. Men næste gang skal vi også have tid til at køre ture rundt om søen til alle de andre skønne byer, som vi læste om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map