Hotel i Como

Hotel Barchetta Excelsior

Eksempel på lakeview værelse Eksempel på Classic værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Om du møder George Clooney må komme an på en prøve, men vi kan garantere, at du bliver nærmeste nabo til det hotel, hvor Janni Spies boede flere måneder i 2008. I hotellets umiddelbare nærhed finder du også byens elegante butikker, domkirken og havnen. Hotellet har hele to restauranter, hvoraf den ene ligger på tagterrassen, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Begge restauranter kombinerer de lokale traditioner med inspiration fra det mere generelle middelhavskøkken. Morgenmaden spiser du på restauranten på 1. sal, og i løbet af dagen er der også udendørs servering på pladsen foran hotellet.

Vi gør opmærksom på, at hotellet ligger i Como's miljøzone, og derfor kan du ikke køre helt op til hotellet, men er nødt til at parkere uden for zonen.

Alle værelserne har aircondition, TV, radio, telefon, minibar og eget badeværelse/toilet med karbad, hårtørrer og toiletartikler. Der er to typer af værelser. Den ene har udsigt ind mod byen og katedralen, den anden type har udsigt over Comosøen. Der er gratis WiFi på hotellet.

Læs mere om Hotel Barchetta Excelsior

Læs om værelserne på Hotel Barchetta Excelsior

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map