Hotel i Como

Hotel Barchetta Excelsior

Pris fra pr. pers.
Eksempel på lakeview værelse Eksempel på Classic værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Om du møder George Clooney må komme an på en prøve, men vi kan garantere, at du bliver nærmeste nabo til det hotel, hvor Janni Spies boede flere måneder i 2008. I hotellets umiddelbare nærhed finder du også byens elegante butikker, domkirken og havnen. Hotellet har hele to restauranter, hvoraf den ene ligger på tagterrassen, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Begge restauranter kombinerer de lokale traditioner med inspiration fra det mere generelle middelhavskøkken. Morgenmaden spiser du på restauranten på 1. sal, og i løbet af dagen er der også udendørs servering på pladsen foran hotellet.

Vi gør opmærksom på, at hotellet ligger i Como's miljøzone, og derfor kan du ikke køre helt op til hotellet, men er nødt til at parkere uden for zonen.

Alle værelserne har aircondition, TV, radio, telefon, minibar og eget badeværelse/toilet med karbad, hårtørrer og toiletartikler. Der er to typer af værelser. Den ene har udsigt ind mod byen og katedralen, den anden type har udsigt over Comosøen. Der er gratis WiFi på hotellet.

Værelserne på Hotel Barchetta Excelsior

Classic-værelse 1-3 personer - med morgenmad

Classic værelserne har udsigt over byen. Nogle af værelserne er så tæt på katedralen, at du kan næsten røre kuplen.Værelserne er fredelige, lyse og indbydende. Dekoreret smagfuldt. Alle badeværelser er udstyret med badekar.

Lakeview værelse 1-3 personer m/søudsigt og morgenmad

Alle værelser har udsigt over Comosøen. Mange af dem har en balkon, hvorfra du kan se sejlbåden i horisonten, eller kigge på bylivet på pladsen nedenfor. Værelserne er indrettet med kostbare Como stoffer giver dem den varme og komfort i hjemmet. Badeværelserne er alle udstyret med badekar.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Hotel Metropole & Suisse

Como, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Populært i Lombardiet

search map