Hotel i Colmegna ved Maggioresøen

Camin Hotel Colmegna

Jacuzzi med søudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Camin Hotel Colmegna er en pragtfuld 1700-tals Jugendstil-villa lige ned til Maggioresøen. Den har tilmed en kæmpe, romantisk park med botanik, udendørs bar, legeplads, liggestole og udendørs jacuzzi med panoramisk søudsigt.

Maritim scenografi

Her på hotellet har man lagt mange kræfter i at sørge for at gæsterne kan læne sig tilbage og nyde det stemningsfulde miljø og den stilfulde indretning. Hele scenografien er meget maritim, og man har hele tiden kontakt med søen, uanset om man befinder sig på hotellet eller slapper af i den store park med bananpalmer og andre eksotiske planter.

Læs mere om Camin Hotel Colmegna

Hop i Maggioresøen fra hotellets private søstrand

Hotellet har en lille, privat søstrand som er ganske fin, men naturligvis ikke skal sammenlignes med Middelhavets lange, hvide sandstrande. Til aktive og poetiske sjæle er der mulighed for robåd- og cykeludlejning. I hotellets hall og på værelserne er der gratis, trådløst internet. Der er gratis parkering til alle gæster som ankommer i bil. Det er desuden tilladt at medbringe kæledyr.

Restaurant tilfører stedet stemning

Hotellets restaurant gør det muligt at spise ude uden at skulle ud at køre, men du kan dog også køre til Luino (ca. fire km) eller Maccagno (ca. tre km) hvis du ønsker et større udbud af spisesteder. Fra restauranten er der en betagende udsigt over Maggioresøen som næsten får en til glemme, hvad der ligger på tallerkenen. Restauranten har en indendørsafdeling og hele to terrasser med søudsigt. Det er muligt at bestille børnemenuer. Desuden er der et pizzeria tæt på hotellet.

Værelser

De 26 værelser er i særdeleshed pæne og stilfulde med elegant støbejernssenge, kurvemøbler, rigtige dyner (som vi kender dem nordpå), skrivebord og naturligvis termoruder som tager støjen fra den nærliggende, lettere befærdede landevej langs søen. Værelserne har desuden værdiboks, minibar, satellit-tv, telefon, badeværelse med føntørrer, toilet og bruser. Samtlige værelser har søudsigt, hel el delvis. Dobbeltværelserne har ikke mulighed for ekstra opredning, så familier med børn kan vælge et af tre- eller firesengsværelserne. Forskellen på de almindelige dobbeltværelser og de højere værelseskategorier er primært størrelsen på værelset og badeværelset. Cirka halvdelen af værelserne har aircondition. De seks deluxe-værelser ligger alle på kvisten og har plads til en ekstra opredning. Flere af dem er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier.

Læs om værelserne på Camin Hotel Colmegna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Camin Hotel Colmegna

Læs personlige anmeldelser af Camin Hotel Colmegna som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Camin Hotel Colmegna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk hotel og område

Super hotel i afslappede og smukke omgivelser, boede i deres lejligheder, der ligger væk fra hotellet.

Gode lejligheder, men lidt dårlig adgang til lejlighederne fra selve hotellet på en trafikeret vej uden fortov/gangsti.

Læs mere

Palle og familie fra Risskov boede på Camin Hotel Colmegna i Colmegna fra d. 10. til d. 13. juli 2010.

Stedet overraskede positivt begrundet i en utrolig skønhed omkring søen. Vi har været meget i Italien, men sjældent set så maleriske omgivelser. Lejligheden ligger et lille stykke fra hotellet og egner sig bestemt ikke til gangbesværede og ældre mennesker (der er 90 MEGET stejle trin derop)!
Vi var der i en varm periode hvor en lejlighed uden aircon er en prøvelse. Heldigvis havde hotellet lige én ventilator vi lånte.
Meget venlig hotelpersonale. De ville i øvrigt ikke have penge for linned/håndklæder da det kom til stykket!
Så alt i alt et sted vi meget gerne vil tilbage til.....det er også bedre badevand end ex. Gardasøen!

Læs mere

Bedømmelse af Camin Hotel Colmegna

Læs mere
 
search map