Hotel i Colmegna ved Maggioresøen

Camin Hotel Colmegna

Jacuzzi med søudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Camin Hotel Colmegna er en pragtfuld 1700-tals Jugendstil-villa lige ned til Maggioresøen. Den har tilmed en kæmpe, romantisk park med botanik, udendørs bar, legeplads, liggestole og udendørs jacuzzi med panoramisk søudsigt.

Maritim scenografi

Her på hotellet har man lagt mange kræfter i at sørge for at gæsterne kan læne sig tilbage og nyde det stemningsfulde miljø og den stilfulde indretning. Hele scenografien er meget maritim, og man har hele tiden kontakt med søen, uanset om man befinder sig på hotellet eller slapper af i den store park med bananpalmer og andre eksotiske planter.

Læs mere om Camin Hotel Colmegna

Hop i Maggioresøen fra hotellets private søstrand

Hotellet har en lille, privat søstrand som er ganske fin, men naturligvis ikke skal sammenlignes med Middelhavets lange, hvide sandstrande. Til aktive og poetiske sjæle er der mulighed for robåd- og cykeludlejning. I hotellets hall og på værelserne er der gratis, trådløst internet. Der er gratis parkering til alle gæster som ankommer i bil. Det er desuden tilladt at medbringe kæledyr.

Restaurant tilfører stedet stemning

Hotellets restaurant gør det muligt at spise ude uden at skulle ud at køre, men du kan dog også køre til Luino (ca. fire km) eller Maccagno (ca. tre km) hvis du ønsker et større udbud af spisesteder. Fra restauranten er der en betagende udsigt over Maggioresøen som næsten får en til glemme, hvad der ligger på tallerkenen. Restauranten har en indendørsafdeling og hele to terrasser med søudsigt. Det er muligt at bestille børnemenuer. Desuden er der et pizzeria tæt på hotellet.

Værelser

De 26 værelser er i særdeleshed pæne og stilfulde med elegant støbejernssenge, kurvemøbler, rigtige dyner (som vi kender dem nordpå), skrivebord og naturligvis termoruder som tager støjen fra den nærliggende, lettere befærdede landevej langs søen. Værelserne har desuden værdiboks, minibar, satellit-tv, telefon, badeværelse med føntørrer, toilet og bruser. Samtlige værelser har søudsigt, hel el delvis. Dobbeltværelserne har ikke mulighed for ekstra opredning, så familier med børn kan vælge et af tre- eller firesengsværelserne. Forskellen på de almindelige dobbeltværelser og de højere værelseskategorier er primært størrelsen på værelset og badeværelset. Cirka halvdelen af værelserne har aircondition. De seks deluxe-værelser ligger alle på kvisten og har plads til en ekstra opredning. Flere af dem er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier.

Læs om værelserne på Camin Hotel Colmegna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map