Anmeldelser af Appartamenti Camin Colmegna

Lejligheden Villa Colmegna i Residenza Leonardo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Camin Colmegna

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Camin Colmegna som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Camin Colmegna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt

Fantastisk 180 grader udsigt over Maggiore søen. Sublim terrasse med aftensol. Enkel og fin lejlighed. Super service på hotellet, som lejligheden er tilknyttet og meget fint haveanlæg og jacuzzi på hotellet.

Maggioresøen som feriedestination

Appartamenti Camin Colmegna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Camin Colmegna
Lejlighed m. 2 soveværelser (Villa Colmegna)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map