Feriebolig i Colmegna ved Maggioresøen

Appartamenti Camin Colmegna

Lejligheden Villa Colmegna i Residenza Leonardo Hotellet Residenza Leonardo Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Hotellets botaniske have lige ud til søen Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Lystbådehavnen ved hotellet Jacuzzi med søudsigt Restauranten på hotellet Restauranten på hotellet Bygningen Residenza Leonardo, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Residenza Leonardo, hvor tre af lejlighederne ligger Lejligheden Magnolia Lejligheden Margherita Lejligheden Margherita Lejligheden Villa Colmegna Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet Camin Hotel Colmegna ligger i en botanisk verden lige ud til Maggioresøen. Hotellet har seks ferielejligheder fordelt på to bygninger. Den ene bygning Residenza Leonardo huser tre af lejlighederne. Disse ligger ca. 300 m fra hotellet - og derfor i gåafstand. Den anden bygning Casa Amatissima huser også tre lejligheder. Disse ligger dog ca. 5½ km syd for hotellet, tæt på byen Luino.

Residenza Leonardo

Disse tre ferielejligheder hedder Luino, Lago Maggiore og Villa Colmegna og ligger altså ca. 300 fra hotellet i en gul ejendom. Fra hotellet (hvor der checkes ind) går du blot langs med søen - og derefter er der ca. 70 trappetrin op til lejlighederne. Det betyder en god udsigt, da du kommer lidt op i højden - men bemærk, at der ingen elevator er.

Casa Amatissima

De andre tre ferielejligheder hedder Rododendro, Magnolia og Margherita og ligger altså ca. 5½ km i bil syd for hotellet, hvor der checkes ind. Casa Amatissima ligger helt ud til søen - og ved siden af ejendommen er der en søstrand med sten. Der er ca. 2½ km ind til centrum af Luino, hvor der både er togstation, færgeleje og masser af handelsliv og restauranter.

Benyt faciliteterne på Camin Hotel Colmegna

Når du bor i en af de seks ferielejligheder, kan du benytte dig af hotellets faciliteter, som fx parkeringsplads, restaurant, lystbådehavn og søstrand. Den lille strand er ganske fin, men den kan ikke sammenlignes med Middelhavets lange, hvide sandstrande. Til aktive sjæle er der mulighed for båd- og cykelleje. Hotellets botaniske park har udendørs bar, legeplads, liggestole og udendørs jacuzzi med panoramisk søudsigt. Hvis du bor i en af lejlighederne i Casa Amatissima, så har du en søstrand lige ved siden af - men du er også velkommen til at køre op til hotellet og bruge den strand.

Læs mere om Appartamenti Camin Colmegna

Restaurant tilfører stedet stemning

Hotellets restaurant gør det muligt at spise ude uden at skulle ud at køre (hvis du bor i Residenza Leonardo), men du kan dog også køre til Luino (ca. fire km) eller Maccagno (ca. tre km) hvis du ønsker et større udbud af spisesteder. Fra restauranten er der en betagende udsigt over Maggioresøen som næsten får en til glemme, hvad der ligger på tallerkenen. Restauranten har en indendørsafdeling og hele to terrasser med søudsigt. Det er muligt at bestille børnemenuer. Desuden er der et pizzeria tæt på hotellet.

Læs om lejlighederne på Appartamenti Camin Colmegna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map