Feriebolig i Colmegna ved Maggioresøen

Appartamenti Camin Colmegna

Lejligheden Villa Colmegna i Residenza Leonardo Hotellet Residenza Leonardo Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Hotellets botaniske have lige ud til søen Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Lystbådehavnen ved hotellet Jacuzzi med søudsigt Restauranten på hotellet Restauranten på hotellet Bygningen Residenza Leonardo, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Residenza Leonardo, hvor tre af lejlighederne ligger Lejligheden Magnolia Lejligheden Margherita Lejligheden Margherita Lejligheden Villa Colmegna Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger Bygningen Casa Amatissima, hvor tre af lejlighederne ligger
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet Camin Hotel Colmegna ligger i en botanisk verden lige ud til Maggioresøen. Hotellet har seks ferielejligheder fordelt på to bygninger. Den ene bygning Residenza Leonardo huser tre af lejlighederne. Disse ligger ca. 300 m fra hotellet - og derfor i gåafstand. Den anden bygning Casa Amatissima huser også tre lejligheder. Disse ligger dog ca. 5½ km syd for hotellet, tæt på byen Luino. Husk, at her har du søndag ankomstdag.

Residenza Leonardo

Disse tre ferielejligheder hedder Luino, Lago Maggiore og Villa Colmegna og ligger altså ca. 300 fra hotellet i en gul ejendom. Fra hotellet (hvor der checkes ind) går du blot langs med søen - og derefter er der ca. 70 trappetrin op til lejlighederne. Det betyder en god udsigt, da du kommer lidt op i højden - men bemærk, at der ingen elevator er.

Casa Amatissima

De andre tre ferielejligheder hedder Rododendro, Magnolia og Margherita og ligger altså ca. 5½ km i bil syd for hotellet, hvor der checkes ind. Casa Amatissima ligger helt ud til søen - og ved siden af ejendommen er der en søstrand med sten. Der er ca. 2½ km ind til centrum af Luino, hvor der både er togstation, færgeleje og masser af handelsliv og restauranter.

Residenza Felice

Beliggende i den gamle del af Luino ca. 3 km fra hotellet. Her er du lidt væk fra trafikken og den historiske atmosfære er mere håndgribelig. De tre lejligheder kaldes Luino, Sereni og Chiara.

Luino ligger op ad en trappe og er en studiolejlighed med tekøkken, der kan rumme 2 personer. Sereni ligger på 2. sal og har plads til op til 4 personer. Lejligheden har et familieværelse med tekøkken og sovesofa og et soveværelse. Chiara ligger på 2. sal og med skrå vægge. Denne studiolejlighed med tekøkken kan rumme op til 2 personer. Alle tre lejligheder har eget private badeværelse.

Residenza Ortensia

Disse lejligheder ligger i Colmegna, i grønne omgivelser og tæt på stranden og stationen. De fire lejligheder kaldes Blu, Uva, Lilla og Verde.

Lejligheden Blu ligger på 2. og øverste etage. Her er et familieværelse med tekøkken, et badeværelse og et soveværelse. I familieværelset har du en sovesofa og muligheden for 2 ekstra sovepladser på en såkaldt puf. Blu kan rumme op til 6 personer. Lejligheden Uva ligger på første sal. Lejligheden har en stue med sovesofa og tekøkken, 2 soveværelser (et med dobbeltseng og et med enkeltsenge) og badeværelse. Lejlighederne Lilla og Verde ligger begge i stueetagen og er studiolejlighed med tekøkken og badeværelse. Der er mulighed for 2 ekstra sovepladser på en såkaldt puf.

Benyt faciliteterne på Camin Hotel Colmegna

Når du bor i en af de seks ferielejligheder, kan du benytte dig af hotellets faciliteter, som fx parkeringsplads, restaurant, lystbådehavn og søstrand. Den lille strand er ganske fin, men den kan ikke sammenlignes med Middelhavets lange, hvide sandstrande. Til aktive sjæle er der mulighed for båd- og cykelleje. Hotellets botaniske park har udendørs bar, legeplads, liggestole og udendørs jacuzzi med panoramisk søudsigt. Hvis du bor i en af lejlighederne i Casa Amatissima, så har du en søstrand lige ved siden af - men du er også velkommen til at køre op til hotellet og bruge den strand.

Læs mere om Appartamenti Camin Colmegna

Restaurant tilfører stedet stemning

Hotellets restaurant gør det muligt at spise ude uden at skulle ud at køre (hvis du bor i Residenza Leonardo), men du kan dog også køre til Luino (ca. fire km) eller Maccagno (ca. tre km) hvis du ønsker et større udbud af spisesteder. Fra restauranten er der en betagende udsigt over Maggioresøen som næsten får en til glemme, hvad der ligger på tallerkenen. Restauranten har en indendørsafdeling og hele to terrasser med søudsigt. Det er muligt at bestille børnemenuer. Desuden er der et pizzeria tæt på hotellet.

Læs om lejlighederne på Appartamenti Camin Colmegna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Camin Colmegna

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Camin Colmegna som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Camin Colmegna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt

Fantastisk 180 grader udsigt over Maggiore søen. Sublim terrasse med aftensol. Enkel og fin lejlighed. Super service på hotellet, som lejligheden er tilknyttet og meget fint haveanlæg og jacuzzi på hotellet.

Læs mere
 
search map