Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Colmegna er en lille landsby langs Maggioresøens østlige bred. Herfra er der fin udsigt over søen og de karakteristiske omkringliggende bjerge. I Colmegna finder man en fin søstrand med groft sand, og den er ganske børnevenlig, da der ikke hurtigt bliver dybt . I den lille hyggelige by finder du en køn kirke og et pizzeria - derudover er der togforbindelse nordpå til Schweiz og sydpå til Luino.

Kort over Colmegna

Klik på kortet herunder for at få et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og kørselsafstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder omkring Maggioresøen og resten af Lombardiet. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt overblik over tilgængelige ferieboliger i og omkring Colmegna. Skal du holde ferie med storfamilien eller en større gruppe venner, kan det være en oplagt chance for at leje en villa i Lombardiet. Så kan I have pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne med forbindelse til danske lufthavne. Skal du holde ferie i Colmegna, er den nærmeste Milano Malpensa, men inden for rækkevidde er også for eksempel Milano Linate og Bergamo. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Vueling med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Der kører både tog og bus til Colmegna, så du kan bruge til at komme rundt langs søen eller til for eksempel Milano. Dertil kommer fine vejforbindelse, som gør det nemt at komme til og fra byen i bil. Oftest er det mest praktisk at bestille billeje i Milano Malpensa Lufthavn hjemmefra, så du hurtigt kan komme frem til din feriebolig.

Restauranter og shopping

Pizzariaet ligger nede i nærheden af togstationen, og derud over er der hotelrestauranten på Camin Hotel Colmegna nede ved søen.

Hvis man ønsker lidt større udvalg af restauranter og forretninger, kan man med fordel køre nordpå ca. 3 km til Maccagno eller sydpå til den lidt større by Luino, som ligger ca. 4 km fra Colmegna.

Læs mere om Colmegna

Udflugter

Måske skal ferien bare bruges til at nyde søudsigten og slappe af med en god bog. Men har du appetit på flere oplevelser, er Colmegna et godt udgangspunkt for at udforske de mange andre charmerende byer og bjergene omkring Lago Maggiore. 

Verbania på søens vestlige side, som af mange anses for at være den flotteste i området, bør for eksempel opleves. Læg her vejen forbi den botaniske have ved Villa Taranto, som rummer tusindvis af plantearter - heraf flere om er sjældne i Europa.Bagefter kan du benytte byens brede udvalg af restauranter og butikker.

Du bor også ganske tæt på grænsen til den sydlige del af Schweiz. Nabolandet er da også et oplagt mål for en udflugt - selvom du ikke forlader søen. Tag for eksempel til Locarno i nordenden, som kan prale af at have Schweiz" varmeste klima. 

Schweiz og Italien deles også om nabosøen Lugano, der ligesom Maggioresøen byder på både smuk natur og idylliske landsbyer.

 

Skjul teksten
 
 
search map