Hotel i Colico ved Comosøen

Seven Park Hotel

Seven Park Hotel badet i gyldent lys Lyse og rene linjer i receptionen En af de to pools Også værelserne holder en god standard Her kan du trække stikket - eller meditere Sauna Nyd en kop te i inspirerende omgivelser Spa-afdeling med bruser med lysterapi Saltgrotte i wellness-afdelingen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Godt for alle

Seven Park Hotel spænder bredt. Her er noget for dem, som vil bo tæt på by, sø og natur. Her er noget for romantikerne, da der både er spa og restaurant. Og her er noget for børnefamilierne, da der er en stor plaske-pool og en søstrand. Samtidig er Seven Park Hotel velegnet til handicappede og gangbesværede, da her er masser af plads og det meste af hotellet udspiller sig i stueplan. Hotellet er meget moderne og minimalistisk i udtrykket - og primært holdt i lyse farver.

Ude godt ... og ude bedst

Seven Park Hotel lever op til ønsker og krav om plads og rummelighed. De store plæner foran hotellet leder direkte ned til søen, hvor du finder Colicos offentlige strand. Den består ikke af de fineste sand - men af søerne at være, er det en ganske fin strand - med en fabelagtig udsigt mod Comosøens modsatte bred. Mellem hotellet og vandkanten løber der en gangsti. Hotellets store grønne vidder brydes elegant af de to pools' lokkende blå farve. Den ene pool er reserveret til afslapning og en rolig stund - mens den anden primært benyttes til de lange svømmetag, plask og leg.

Seven Beach Bar og restaurant

Kan du ikke få nok af udsigten og trænger til en forfriskning, så bør du aflægge strandbaren Seven Beach Bar et besøg. Her kan du i indbydende lokaler skue ud over stranden og søen. Du kan også bare nyde en espresso og en god bog. Restauranten benyttes både til morgenmad (som buffet) og til aften. Herfra kan du nyde en fin udsigt mod haven og poolen.

Læs mere om Seven Park Hotel

Magen til beliggenhed ...

Du får ikke bare direkte adgang til sø og strand - du har tilmed den hyggelige by Colico med butikker og søpromenade inden for absolut slentre-afstand. Der er nemlig kun ca. 300 m derhen. Du har også gåafstand til både togstationen og færgelejet. Færgerne sejler ikke så ofte, men er forbundet med de fleste af byerne langs søen. Ønsker du flere afgange, kan du med fordel tage sydpå til nabobyerne Bellano og Varenna. Toget derimod sørger for, at du nemt og bekvemt - og uden at skulle skifte undervejs - kommer til centrum af Milano på bare 1½ time. Hvis du kommer i bil, så er der en rummelig p-plads på stedet (mod tillæg).

Indbydende spa-afdeling

Seven Park Hotel er toptunet på wellness-fronten. Her finder du både sauna, salt-terapi, tyrkisk bad, lounge-afdeling, badefaciliteter, brusere med lysterapi, massagerum og træningsfaciliteter. Som gæst på stedet får du én gratis adgang til wellness-området pr. person pr. besøg. Øvrige betales på stedet. Massagebehandlinger er mod tillæg og aftales nede på stedet. Bemærk også, at aldersgrænsen til Spa'et er 16 år og til træningsfaciliteterne 18 år.

Fine værelser

Der er i alt 36 værelser, som ligger fordelt i to forskellige bygninger, der forbindes af en glastunnel. De er lyse i farverne og har minibar, aircondition, sat-TV, WiFi, safeboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Værelserne er til max to personer - men hotellet har flere værelser, som er forbudne med en dør (connecting door) og egner sig derfor fint til familier på fire personer. Alle tre værelseskategorier er ens i indretningen og størrelsen. Det er beliggenheden og udsigten som er varierer. Dobbeltværelse (standard) ligger ud mod parkeringspladsen. Dobbeltværelse (garden) med terrasse ligger ud mod haven og har desuden to solsenge på terrassen. Dobbeltværelse med søudsigt og terrasse har udsigt mod søen og har to solsenge på terrassen.

Læs om værelserne på Seven Park Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map