Hotel i Colico ved Comosøen

Seven Park Hotel

Seven Park Hotel badet i gyldent lys Lyse og rene linjer i receptionen En af de to pools Også værelserne holder en god standard Her kan du trække stikket - eller meditere Sauna Nyd en kop te i inspirerende omgivelser Spa-afdeling med bruser med lysterapi Saltgrotte i wellness-afdelingen
 
Seven Park Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Seven Park Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Godt for alle

Seven Park Hotel spænder bredt. Her er noget for dem, som vil bo tæt på by, sø og natur. Her er noget for romantikerne, da der både er spa og restaurant. Og her er noget for børnefamilierne, da der er en stor plaske-pool og en søstrand. Samtidig er Seven Park Hotel velegnet til handicappede og gangbesværede, da her er masser af plads og det meste af hotellet udspiller sig i stueplan. Hotellet er meget moderne og minimalistisk i udtrykket - og primært holdt i lyse farver.

Ude godt ... og ude bedst

Seven Park Hotel lever op til ønsker og krav om plads og rummelighed. De store plæner foran hotellet leder direkte ned til søen, hvor du finder Colicos offentlige strand. Den består ikke af de fineste sand - men af søerne at være, er det en ganske fin strand - med en fabelagtig udsigt mod Comosøens modsatte bred. Mellem hotellet og vandkanten løber der en gangsti. Hotellets store grønne vidder brydes elegant af de to pools' lokkende blå farve. Den ene pool er reserveret til afslapning og en rolig stund - mens den anden primært benyttes til de lange svømmetag, plask og leg.

Seven Beach Bar og restaurant

Kan du ikke få nok af udsigten og trænger til en forfriskning, så bør du aflægge strandbaren Seven Beach Bar et besøg. Her kan du i indbydende lokaler skue ud over stranden og søen. Du kan også bare nyde en espresso og en god bog. Restauranten benyttes både til morgenmad (som buffet) og til aften. Herfra kan du nyde en fin udsigt mod haven og poolen.

Læs mere om Seven Park Hotel

Magen til beliggenhed ...

Du får ikke bare direkte adgang til sø og strand - du har tilmed den hyggelige by Colico med butikker og søpromenade inden for absolut slentre-afstand. Der er nemlig kun ca. 300 m derhen. Du har også gåafstand til både togstationen og færgelejet. Færgerne sejler ikke så ofte, men er forbundet med de fleste af byerne langs søen. Ønsker du flere afgange, kan du med fordel tage sydpå til nabobyerne Bellano og Varenna. Toget derimod sørger for, at du nemt og bekvemt - og uden at skulle skifte undervejs - kommer til centrum af Milano på bare 1½ time. Hvis du kommer i bil, så er der en rummelig p-plads på stedet (mod tillæg).

Indbydende spa-afdeling

Seven Park Hotel er toptunet på wellness-fronten. Her finder du både sauna, salt-terapi, tyrkisk bad, lounge-afdeling, badefaciliteter, brusere med lysterapi, massagerum og træningsfaciliteter. Som gæst på stedet får du én gratis adgang til wellness-området pr. person pr. besøg. Øvrige betales på stedet. Massagebehandlinger er mod tillæg og aftales nede på stedet. Bemærk også, at aldersgrænsen til Spa'et er 16 år og til træningsfaciliteterne 18 år.

Fine værelser

Der er i alt 36 værelser, som ligger fordelt i to forskellige bygninger, der forbindes af en glastunnel. De er lyse i farverne og har minibar, aircondition, sat-TV, WiFi, safeboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Værelserne er til max to personer - men hotellet har flere værelser, som er forbudne med en dør (connecting door) og egner sig derfor fint til familier på fire personer. Alle tre værelseskategorier er ens i indretningen og størrelsen. Det er beliggenheden og udsigten som er varierer. Dobbeltværelse (standard) ligger ud mod parkeringspladsen. Dobbeltværelse (garden) med terrasse ligger ud mod haven og har desuden to solsenge på terrassen. Dobbeltværelse med søudsigt og terrasse har udsigt mod søen og har to solsenge på terrassen.

Værelserne på Seven Park Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Seven Park Hotel

Læs personlige anmeldelser af Seven Park Hotel som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Seven Park Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Seven Park Hotel

Skønt og vidunderligt italiensk

Vi valgte Colico og Seven Park Hotel, fordi vi rejste med tog. Hotellet ligger i gåafstand fra togstationen, og fra den charmerende bykerne. Hotel/poolområde og især byen havde primært italienske gæster, og var ikke overrendt af turister, som nogle andre af de mere kendte byer ved Comosøen. Det elskede vi. Byen er lille, men har mange rigtig gode restauranter. Naturen rundt om Colico er vidunderlig, og lettilgængelig. Der er stier og god skiltning.

Læs mere

Skønt hotel med en dejlig ro......

Dejlig sted med en skøn beliggenhed, dejligt med mulighed for selv at vælge aftens mad, frem for buffet hver aften. Meget fin service.
Dog var det ærgerligt at vi hotel gæster ikke havde mulighed for at bruge de hvide liggestole ved pool området.

Læs mere

Bedømmelse af Seven Park Hotel

Hyggeligt hotel med god beliggenhed og god mad.

Læs mere

Bedømmelse af Seven Park Hotel

Læs mere

Bedømmelse af Seven Park Hotel

Læs mere
 
search map