Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Colico har den skønneste torveplads lige midt i byen ud mod vandet. Med til at sikre den gode stemning her er restauranter, ishuse, søpromenade og en lystbådehavn. Der er tilmed en lille kommunal legeplads i byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Tag på udflugt så let som en leg

De fleste ankommer nok til Comosøen i egen bil eller i lejebil fra en af Milanos tre internationale lufthavne, men da Colico både har færgeleje og togstation, så kan du rent faktisk godt holde ferie her med offentlig transport. Og hvis du ankommer i bil, så kan du lade bilen stå under opholdet - og i stedet bevæge dig rundt med tog og bådfart. På en lille halv time kommer til skønne Varenna med tog - og hvis du bliver siddende, så er du i Milano centrum efter ca. 1½ times rejse. Det skaber gode muligheder for dagsudflugter af både den ene og den anden art. Fra det lokale færgeleje kan du derimod besøge de mange andre smukke byer langs med Comosøens bred.

Læs mere om Colico

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map