Hotel i Clusane i Lombardiet

Relais Mirabella

 
Relais Mirabella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Mirabella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Clusane og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais Mirabella opfylder den romantisk sødrøm. Dette absolut dragende landsted ligger i græsgrønne omgivelser oppe over landsbyen Clusane sul Lago (ca. 600 m derned) med en meditativ udsigt over Iseosøen og Franciacorta vindistrikt!

Stedets bønneformede swimmingpool er bestemt et af trækplastrene, men også restauranten (halvpension er mulig) og produktionen af olivenolie, som kan købes på stedet, er med til at gøre Relais Mirabella et attraktivt søhotel. Morgenmaden serveres som buffet - og kan nydes udendørs i sommermånederne. Her er også en stor, gratis parkeringsplads til gæsternes frie afbenyttelse.

Læs mere om Relais Mirabella

Dobbeltværelser med/uden balkon
Værelserne er fordelt i flere forskellige bygninger. 11 af dem ligger i hovedkomplekset, som er en gammel fæstning. Dette har naturligvis både sine fordele og ulemper: de er indrettet med antikviteter og andre historiske særpræg og er alle forskellige i rumfordeling, men de har (naturligvis) ikke balkon. Flere af dem har dog søudsigt, og enkelte af dem plads til en ekstra opredning. I de nyere tilbygninger finder man 16 værelser fordelt i stueplan og på 1. sal (elevator) - alle med møbleret terrasse på ca. 10 m² og søudsigt. Værelserne på 1. sal har gulvtæppe mens dem i stueplan har parketgulv. I disse bygninger er to ekstra opredninger i køjeseng mulig til børn op til 14 år.

Fælles for værelserne er aircondition, minibar, sat-tv, internetforbindelse ADSL (wi-fi i fælleslokale) og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (enkelte med bruser).

Bemærk: Relais Mirabellas smukke omgivelser opfordrer til romantik, hvorfor der til tider afholdes bryllupper, men der er dog altid adgang til restaurant og swimmingpool for stedets overnattende gæster.

Skjul teksten
 
 
search map