Feriebolig i Clusane i Lombardiet

Costa Verde Natura

Hop i det blå midt i det grønne Skønne udeområder venter dig på Costa Verde Natura Ferielejligheder i blå og grønne omgivelser Lej en cykel og oplev området i eget tempo Omgivelserne ved Costa Verde Natura er ikke til at stå for Personalet står klar til at hjælpe Lejlighederne er indrettede i varme farver Børnene vil elske legepladsen På langs i det grønne Ferielejlighederne ligger midt i det grønne Nyd kaffe, snaks og andre lækkerier I poolen er der plads til alle Stilen er moderne og indbydende Sov godt! Egen terrasser med udsigt til det grønne Velkommen til Costa Verde Natura
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kender du det, at du må give afkald på nogle af dine ønsker, fordi du gerne vil have hele pakken, når du tager på ferie? Costa Verde Natura synes at være stedet, hvor du derimod ikke kommer til at give afkald på dine ønsker, hvis altså du leder efter en ferielejlighed i stueplan med aircondition, wi-fi og privat terrasse ved en af Norditaliens smukkeste søer. Og så er her naturligvis både pool og børnepool.

Bo i et smørhul mellem to byer

I receptionen står de klar til at byde dig velkommen og checke dig ind. Feriestedet ligger lige ud til Iseosøen, som er mindre turistet end nabosøerne Gardasøen og Comosøen, men mindst lige så smuk. Stedet ligger ved søen selvom der ikke er direkte adgang til søen, eftersom der ligger et vådområde imellem. Der er dog adgang til den smukke kanal, som løber langs med Costa Verde Natura. Selvom Costa Verde Natura ligger midt i naturen lige ud til Iseosøen, så har du faktisk hele to byer inden for gåafstand (ca. 1½ km til dem begge). Den ene er Clusane, hvor du finder en lystbådehavn og et lille, hyggeligt centrum, mens den anden by Paratico er lidt større og bygget sammen med nabobyen Sarnico. De to byer Paratico og Sarnico er forbundet med en bro over floden Oglio og har begge søpromenade og forretningsliv med restauranter og supermarkeder.

Hvis du ankommer i bil (hvilket jeg vil anbefale, at du gør), så har du endnu en fordel ved ikke at skulle lede forgæves efter en tankstation. Den ligger nemlig på den anden side af vejen. Costa Verde Natura ligger altså på den "rigtige side" af vejen mod søen og området er lukket, så du ikke behøver at være nervøs for dine omkringløbende og legende børn. Bemærk dog, at vejen kan fornemmes fra de af lejlighederne, der ligger tættest på vejen - men de er dog vinklet således, at de vender alle vender mod søen og de grønne arealer. Hvis du ønsker at leje cykler, så tilbydes der både cykelkurv, lås, barnestol og børnecykler. Til børnefamilierne er der også højstol, barneseng, sutteflaskevarmer og puslebord, bare for at nævne nogle af de faciliteter, som gør ferien nem og bekvem for dig, der rejser med børn. Der er gode cykelstisystemer omkring Iseosøen. Stedet har både almindelige cykler og mountainbikes til rådighed. Afhængig af cykeltypen udlejes de enten gratis eller for et symbolsk beløb.

Hvor kan jeg bade?

De to pools ligger centralt på stedet mellem de tre fløje af lejligheder. Børnepoolen, som gradvist bliver dybere fra 0 til 40 cm, ligger separat ved siden af den store pool. Fra Costa Verde Natura er der adgang til søen via kanalen. Her kan du sejle i kajak, som stilles gratis til rådighed. Hvis du vil bade i søen, så finder du en offentlig badebro ca. 700 m væk i retning mod Paratico - og ellers er der en privat lido Sassabanek med pool og strand ved Iseo by, ca. 5 km herfra. Derudover er der flere offentlige strande omring søen, som du kan køre til i bil. Selvom der er enkelte bademuligheder, så er Iseosøen ikke spækket med søstrande, men mere smuk natur og hyggelige byer.

Og hvor kan jeg gå ud og spise?

Når sulten melder sig, så kan du vælge selv at lave et let måltid i egen lejlighed, hvor der er køkkenfaciliteter. Nærmeste supermarkeder er i nabobyen Paratico. Hvis du ikke selv ønsker at stå for maden, så kan du til frokost købe kaffe, snacks, lette frokostretter (både kolde retter og lune som fx pastaretter) og læskedrikke i stedets kaffebar, som ligger ved siden af receptionen. Kaffebaren er åben fra ca. april til september. Det er også her du kan tilkøbe morgenmad, enten på den italienske måde med croissant og cappuccino eller på den mere kontinentale måde, hvor du får morgenmaden serveret med eksempelvis yoghurt, bacon, brød, pålæg, ost, frugt og kaffe. Denne serveres enten portionsanrettet i kaffebaren eller i din lejlighed, hvis du ønsker det. Hvis du ønsker at spise ude om aftenen uden at skulle tage bilen, så ligger der flere restauranter og pizzeriaer inden for gåafstand fra Costa Verde Natura. Bemærk, at der langs med kystvejen er lavet en cykelsti, der som regel deles af cyklister og fodgængere, men der er ikke et egentligt fortov.

Læs mere om Costa Verde Natura

Hold ferie enten på den afslappende eller den aktive måde

Om du ønsker at dase eller være aktiv med dine børn, så er Costa Verde Natura stedet med de mange muligheder. For dasefolket vil jeg anbefale solvognene ved poolen, den private terrasse og de grønne fællesområder. Familiens aktive medlemmer vil jeg foreslå at hoppe i en af de to pools, spille petanque, slå sig løs på legepladsen med den bløde belægning, tage et slag bordtennis, sejle i kajak på kanalen ved søen og boltre sig i det store parklignende område med grønne arealer.

Rart at vide om Costa Verde Natura

Costa Verde Natura er nem at ankomme til i bil, uanset om du lander i Bergamo eller Milano - eller om du kører selv fra Danmark. Der er gratis parkeringsplads på stedet. Bemærk, at der er et fællesvaskeri på stedet. Kæledyr er på forespørgsel, da de ikke er tilladt i alle lejligheder. Kontakt derfor In-Italia inden du booker et ophold, så vi kan undersøge mulighederne.

Lejlighederne på Costa Verde Natura

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (m. terrasse)

Pæne og moderne ferielejligheder på ca. 30 m² i stueplan med privat, møbleret terrasse. Lejlighederne består af en dobbeltsovesofa (af god kvalitet) med mulighed for en ekstra opredning (enten til en person eller til en baby 0-3 år). Alle lejligheder har aircondition, wi-fi, sat-tv og værdiboks. Køkkenhjørnet består af et køle/fryseskab og kogeplader med induktion. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne sådan en ved at henvende dig i receptionen. De står ikke fast i lejlighederne men kan lånes gratis. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toilet.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (m. terrasse)

Pæne og moderne ferielejligheder på ca. 37 m² i stueplan med privat, møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med to sovepladser på sovesofa (af god kvalitet) og et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning (enten til en person eller til en baby 0-3 år). Alle lejligheder har aircondition, wi-fi, sat-tv og værdiboks. Køkkenhjørnet består af et køle/fryseskab og kogeplader med induktion. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne sådan en ved at henvende dig i receptionen. De står ikke fast i lejlighederne men kan lånes gratis. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toilet.

Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (m. terrasse)

Pæne og moderne ferielejligheder på ca. 67 m² i stueplan med privat, møbleret terrasse (to faktisk). Disse fire lejligheder består af et opholdsrum med to sovepladser på sovesofa (af god kvalitet), et opholdsrum/soveværelse med to sovepladser på sovesofa (af god kvalitet) og med mulighed for en ekstra opredning i dette rum og et soveværelse med dobbeltseng. Ud over de 7 personer er her plads til en barneseng op til 3 år. Alle lejligheder har aircondition, wi-fi, sat-tv og værdiboks. Køkkenhjørnet består af et køle/fryseskab og kogeplader med induktion. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne sådan en ved at henvende dig i receptionen. De står ikke fast i lejlighederne men kan lånes gratis. Disse lejligheder har to badeværelser med bruser, hårtørrer og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Costa Verde Natura

Læs personlige anmeldelser af Costa Verde Natura som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Costa Verde Natura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Costa Verde Natura

Stor gæstfrihed, lækker lejlighed men larmende område

Det familieejede hotel ligger helt ned til Iseosøen og låner både deres vandcykler, kajakker, cykler mv. gratis ud. Personalet er virkelig søde og imødekommende og poolen er lækker. Vi kunne gå til de nærtliggende byer på 20-30min og her var der rig mulighed for indkøb. Vi kørte til Iseo by en dag, hvilket var en køretur på ca 12min og dette kan klart anbefales.
Det eneste minus ved hotellet er at det ligger ud til en meget trafikeret vej og at der dermed er konstant støj. Så drømmer man om en naturskøn (og rolig) oplevelse er dette ikke det rigtige hotel. Til gengæld vil vi foretrække Iseosøen frem for Garda søen, så området kan klart anbefales.

Læs mere

Fabulous resort

Facilities are new, well maintained, and chalets are spotless. What really stands out are the employees, owners and staff who are friendly, welcoming and genuine, lovely people. The pool is well maintained and kept very clean. We have had a lovely stay, which could have been longer.
Be prepared for a busy road next to the area, though this is during daylight hours.

Læs mere

Fantastisk sted!

Vi har lige været afsted i 2 uger - 2 voksne og 1 barn, og har nydt det i fulde drag. Det er virkelig et dejligt sted at bo og ejerne er så søde og hjælpsomme. Det kan virkelig betale sig at få gode tips til hvad man burde prøve af restauranter i området alt efter hvad man lige er til. Samt hvor det er godt at gå hen og få en is nede i byen :)
Kan varmt anbefale at bo dette sted og mega fedt, at man bare kan låne cykler, vandcykler og kanoer. Vi havde nogle gode ture ude på søen, hvor vi sprang i vandet fra vandcyklen.

Læs mere

Bedømmelse af Costa Verde Natura

Stille og roligt sted. Søde og imødekommende personale.

Læs mere

Bedømmelse af Costa Verde Natura

Læs mere

Bedømmelse af Costa Verde Natura

Læs mere
 
search map