Feriebolig i Cernobbio ved Comosøen

Hotel Centrale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Centrale er derudover et godt udgangspunkt for udflugter. Bl.a. finder du 1500-tals villaen Villa d'Este blot ca. 400 m fra hotellet.

Gå til det hele

På hotellet finder man både reception, bar, stor fællesterrasse og privat parkering. 100 m fra hotellet finder man en offentlig swimmingpool med solvogne osv., og hvis man søger en søstrand, ligger den nærmeste ca. 2 km væk. Hotellet ligger, som navnet antyder, meget centralt, hvilket også betyder ud til den befærdede kystvej via Regina - dog ligger den fredelige gamle bydel og den stemningsfulde søpromenade blot. 100 m væk.

Læs mere om Hotel Centrale

Værelser

- De 22 værelser er pæne og lyse og har alle satellit-tv, minibar, aircondition, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har plads til en eller to ekstra opredninger. Der er ikke søudsigt fra værelserne, selv om søbredden blot ligger ca. 100 m væk. Bemærk at vejen foran hotellet er den lettere trafikerede kystvej rundt om Comosøen, hvorfor trafikstøj som det findes i byer må påregnes.

Læs om værelserne på Hotel Centrale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Centrale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Centrale som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Centrale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Centrale

Ferie i Cernobbio

Hotellet lå meget centralt, men alligevel meget roligt. Vi fik værelse i en helt nybygget fløj. Det var ikke så stort, men ok.

Vi fik at vide i In Italia's materiale, at hotellet havde en rigtig god restaurant, men den har været lukket siden januar, hvilket In Italia skulle have fået besked på.

Billedet af hotellet svarer heller ikke til virkeligheden. Gården med bordene bliver aldrig brugt. På billedet ser der hyggeligt ud, men der er hverken duge på bordene eller parasoller.Læs mere

Svarede til vores forventninger

Jeg og min kone Mona startede med bil fra Jönköping den 11. september. Vores første stop var Oldenburg i Nordtyskland. Den følgende dag kørte vi ned til Altstadt, Illertissen i Bayern. Om fredagen havde vi omkring 25 mil ned til Comosøen. Vi rejste gennem Østrig, Liechtenstein og Schweiz til Cernobbio. Vores Hotel Albergo Centrale og Cernobbbio svarede til vores forventninger til et godt hotel og pæne og smukke omgivelser med mange gode restauranter. Lørdag morgen startede med en let gåtur derefter var det en udmærket morgenmad på hotellet. Efter udcheckning var det tid til at fortsætte vores rejse mod vores endelige bestemmelsessted San Giorgio, Santa Luce.

Læs mere

God beliggenhed

Vi fik et fint værelse med god plads til fire. Meget stort badeværelse. Gratis parkering i gården og en lækker restaurant, hvor vi spiste begge aftener. Morgenmaden - som var inkluderet - var fin og rigelig. Hotellet ligger meget centralt i den lille by og få kilometer fra Como by.

Læs mere

Centralt beliggende og hyggeligt hotel

Ideel placering af dette hotel med en meget flot haverestaurant med god mad og god vin! Værelset var behageligt, selvom der var lille. Morgenmaden var enkel og med begrænset udvalg, måtte gerne have været lidt bedre. Men samlet set føler vi meget tilfredse. Vores lille bil havde en parkeringsplads i gården = føltes trygt.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Centrale

Læs mere

Birger og Ulla fra Farum boede på Albergo Centrale i Cernobbio fra d. 9. til d. 10. juli 2010.

Det var en positiv oplevelse - Hotel Albergo Centrale er et meget charmerende hotel med optimal beliggenhed lige ved Comosøen. Det er let at finde fra motorvejen og der er parkering i gården. Og så har det en charmerende og populær restaurant med udendørs servering og lækker mad. Et perfekt overnatningssted.

Læs mere
 
search map