Hotel i Cernobbio ved Comosøen

Hotel Asnigo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er noget, de fleste dagdrømmer om: Dette elegante hotel er smukt svævende på et bakkedrag oven over Comosøen og har en formidabel udsigt over søen og byen Cernobbio, hvis handelscentrum ligger ca. 2 km væk. Der er desuden gode parkeringsforhold på stedet.

Jugendstil

Den arkitektoniske stil er jugendstil, og beliggenheden oven over Cernobbio er fredsommelig. Man kan gå derned ad en sti, hvor man skyder genvej - det tager ca. 15 minutter (afhængig af tempo og kondition), men regn med en sværere opstigning, da terrænet er stejlt. Alternativt er der ca. 6 km til Comosøens største by Como. Der er parkeringsplads på den anden side af gaden op ad en rampe eller i garage (begge mod tillæg) og alternativt gratis offentlig parkering ca. 200 m væk.

Læs mere om Hotel Asnigo

Pool med solterrasse og panorama

Foran hotellet ligger den mellemstore pool i en absolut panoramisk position. Her finder man naturligvis liggestole og parasoller. Indenfor er der reception, bar, elevator, restaurant og bar under hvælvede lofter i kælderen.

Restaurant med kvalitetskøkken og sø-vue

Gæsterne forlader som regel Hotels Asnigos panoramiske restaurant Le Terrazze kun meget modvilligt. Og det kan man egentlig ikke fortænke dem i. For når der er dækket op med intime tomandsborde med behørig service og stemningsskabende stearinlys, der understreger den romantiske ånd, så mærker man hotellets råstyrke på tæt hold: et kvalitetskøkken, et højt serviceniveau og et panoramisk udsyn over søen, som om aftenen bliver helt magisk med de mange "ildkugler", der dukker op i gader og stræder i det fjerne. Man kan også vælge at spise indendørs, hvorfra der også er en fin søudsigt. Morgenmaden serveres som buffet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Airone

Baja Sardinia, Sardinien

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

Residence Besass

Tignale sul Garda

Sole la Fenice

Tremosine

search map