Hotel i Cernobbio ved Comosøen

Hotel Asnigo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er noget, de fleste dagdrømmer om: Dette elegante hotel er smukt svævende på et bakkedrag oven over Comosøen og har en formidabel udsigt over søen og byen Cernobbio, hvis handelscentrum ligger ca. 2 km væk. Der er desuden gode parkeringsforhold på stedet.

Jugendstil

Den arkitektoniske stil er jugendstil, og beliggenheden oven over Cernobbio er fredsommelig. Man kan gå derned ad en sti, hvor man skyder genvej - det tager ca. 15 minutter (afhængig af tempo og kondition), men regn med en sværere opstigning, da terrænet er stejlt. Alternativt er der ca. 6 km til Comosøens største by Como. Der er parkeringsplads på den anden side af gaden op ad en rampe eller i garage (begge mod tillæg) og alternativt gratis offentlig parkering ca. 200 m væk.

Pool med solterrasse og panorama

Foran hotellet ligger den mellemstore pool i en absolut panoramisk position. Her finder man naturligvis liggestole og parasoller. Indenfor er der reception, bar, elevator, restaurant og bar under hvælvede lofter i kælderen.

Restaurant med kvalitetskøkken og sø-vue

Gæsterne forlader som regel Hotels Asnigos panoramiske restaurant Le Terrazze kun meget modvilligt. Og det kan man egentlig ikke fortænke dem i. For når der er dækket op med intime tomandsborde med behørig service og stemningsskabende stearinlys, der understreger den romantiske ånd, så mærker man hotellets råstyrke på tæt hold: et kvalitetskøkken, et højt serviceniveau og et panoramisk udsyn over søen, som om aftenen bliver helt magisk med de mange "ildkugler", der dukker op i gader og stræder i det fjerne. Man kan også vælge at spise indendørs, hvorfra der også er en fin søudsigt. Morgenmaden serveres som buffet.

Værelserne på Hotel Asnigo

Dobbeltværelse Standard med bjergudsigt (direkte/fra siden) (inkl. morgenmad)

Disse værelser har bjergsøudsigt og har alle aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Bemærk at værelserne ikke er så store.

Dobbeltværelse Standard med søudsigt (direkte/fra siden) (inkl. morgenmad)

Disse 10 værelser har alle søudsigt - enten direkte eller fra siden. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her. Bemærk at værelserne ikke er så store.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og direkte søudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 6 værelser har alle balkon og direkte søudsigt. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her. Bemærk at værelserne ikke er så store.

Firesengsværelse Family (inkl. morgenmad)

Disse 2 værelser har begge hems men hverken balkon eller søudsigt. Det ene har dobbeltsengen nede og to enkeltsenge oppe, mens det andet har dobbeltsengen oppe og en dobbeltsovesofa nede. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Prisen for dette værelse inkluderer fire personer inkl. morgenmad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Eremo Gaudio

Varenna, Lombardiet

Hotel Como

Como, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map