Hotel i Cernobbio ved Comosøen

Hotel Asnigo

 
Hotel Asnigo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Asnigo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cernobbio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er noget, de fleste dagdrømmer om: Dette elegante hotel er smukt svævende på et bakkedrag oven over Comosøen og har en formidabel udsigt over søen og byen Cernobbio, hvis handelscentrum ligger ca. 2 km væk. Der er desuden gode parkeringsforhold på stedet.

Jugendstil

Den arkitektoniske stil er jugendstil, og beliggenheden oven over Cernobbio er fredsommelig. Man kan gå derned ad en sti, hvor man skyder genvej - det tager ca. 15 minutter (afhængig af tempo og kondition), men regn med en sværere opstigning, da terrænet er stejlt. Alternativt er der ca. 6 km til Comosøens største by Como. Der er parkeringsplads på den anden side af gaden op ad en rampe eller i garage (begge mod tillæg) og alternativt gratis offentlig parkering ca. 200 m væk.

Læs mere om Hotel Asnigo

Pool med solterrasse og panorama

Foran hotellet ligger den mellemstore pool i en absolut panoramisk position. Her finder man naturligvis liggestole og parasoller. Indenfor er der reception, bar, elevator, restaurant og bar under hvælvede lofter i kælderen.

Restaurant med kvalitetskøkken og sø-vue

Gæsterne forlader som regel Hotels Asnigos panoramiske restaurant Le Terrazze kun meget modvilligt. Og det kan man egentlig ikke fortænke dem i. For når der er dækket op med intime tomandsborde med behørig service og stemningsskabende stearinlys, der understreger den romantiske ånd, så mærker man hotellets råstyrke på tæt hold: et kvalitetskøkken, et højt serviceniveau og et panoramisk udsyn over søen, som om aftenen bliver helt magisk med de mange "ildkugler", der dukker op i gader og stræder i det fjerne. Man kan også vælge at spise indendørs, hvorfra der også er en fin søudsigt. Morgenmaden serveres som buffet.

Læs om værelserne på Hotel Asnigo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Asnigo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Asnigo som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Asnigo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Asnigo

Meget flot hotel med fantastisk udsigt

Dejligt personale og meget godt hotel.

Læs mere

Hvilken udsigt!

Fantastisk dejligt hotel med en magisk udsigt!

Læs mere

Lækkert sted ved Como søen!

Vi boede på et familieværelse med 2 rum og massere af plads!

Læs mere

Fantastisk Oplevelse

Dejligt hotel, med en fantastisk udsigt. Værelset var som det skulle være, og personalet hjælpsomt.
VI skulle nok have opdateret vores gps, da den ikke kendte alle vejene på til hotellet.

Læs mere

Luksus med panoramaudsigt

Super beliggenhed, godt værelse og lækker mad og vin i restauranten. God service

Læs mere

Postkortsmuk udsigt

Hotellet ligger vidunderligt med en helt fantastisk udsigt fra pool-området. Vi boede højest oppe med balkon mod vandet, hvilket kan stærkt anbefales. Pool-område var af høj standard, og det var stille omkring, ikke for børnefamilier. Hotellet i almindelighed (modtagelse, gangarealer, restaurant, etc.) var meget slidt, men værelserne var af en god standard, der er det vigtigste.
Desværre var morgenbuffeten var under al kritik !!

Læs mere
 
search map