Hotel i Cernobbio ved Comosøen

Hotel Asnigo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er noget, de fleste dagdrømmer om: Dette elegante hotel er smukt svævende på et bakkedrag oven over Comosøen og har en formidabel udsigt over søen og byen Cernobbio, hvis handelscentrum ligger ca. 2 km væk. Der er desuden gode parkeringsforhold på stedet.

Jugendstil

Den arkitektoniske stil er jugendstil, og beliggenheden oven over Cernobbio er fredsommelig. Man kan gå derned ad en sti, hvor man skyder genvej - det tager ca. 15 minutter (afhængig af tempo og kondition), men regn med en sværere opstigning, da terrænet er stejlt. Alternativt er der ca. 6 km til Comosøens største by Como. Der er parkeringsplads på den anden side af gaden op ad en rampe eller i garage (begge mod tillæg) og alternativt gratis offentlig parkering ca. 200 m væk.

Læs mere om Hotel Asnigo

Pool med solterrasse og panorama

Foran hotellet ligger den mellemstore pool i en absolut panoramisk position. Her finder man naturligvis liggestole og parasoller. Indenfor er der reception, bar, elevator, restaurant og bar under hvælvede lofter i kælderen.

Restaurant med kvalitetskøkken og sø-vue

Gæsterne forlader som regel Hotels Asnigos panoramiske restaurant Le Terrazze kun meget modvilligt. Og det kan man egentlig ikke fortænke dem i. For når der er dækket op med intime tomandsborde med behørig service og stemningsskabende stearinlys, der understreger den romantiske ånd, så mærker man hotellets råstyrke på tæt hold: et kvalitetskøkken, et højt serviceniveau og et panoramisk udsyn over søen, som om aftenen bliver helt magisk med de mange "ildkugler", der dukker op i gader og stræder i det fjerne. Man kan også vælge at spise indendørs, hvorfra der også er en fin søudsigt. Morgenmaden serveres som buffet.

Værelserne på Hotel Asnigo

Dobbeltværelse Standard med søudsigt (direkte/fra siden)

Disse 10 værelser har alle søudsigt - enten direkte eller fra siden. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her. Bemærk at værelserne ikke er så store.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og direkte søudsigt

Disse 6 værelser har alle balkon og direkte søudsigt. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig her. Bemærk at værelserne ikke er så store.

Firesengsværelse Family

Disse 2 værelser har begge hems men hverken balkon eller søudsigt. Det ene har dobbeltsengen nede og to enkeltsenge oppe, mens det andet har dobbeltsengen oppe og en dobbeltsovesofa nede. De har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi (gratis), minibar, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Prisen for dette værelse inkluderer fire personer inkl. morgenmad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Como

Como, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map