Anmeldelser af Corte Uccellanda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Corte Uccellanda

Læs personlige anmeldelser af Corte Uccellanda som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Uccellanda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En virkelig dejlig ferie

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Castellaro Lagusello. Corte Uccellanda er et dejligt sted med en lukket gård, hvor de enkelte lejligheder er spredt i bygningerne rundt om gården.

Servicen var meget imødekommende og hjælpsom fra første færd. Bl.a. ift. indkøbsmuligheder og mulige udflugter som vi formentlig ikke selv ville have opdaget. Samtidig er de meget fleksible og det var f.eks. muligt at spise morgenmad selv efter "officiel" lukketid.

Værelserne er i en pæn stand og rummelige og lyse. Køkkenet er bestemt brugbart og indeholder de mest basale køkkenting, men vil ikke egne sig til at lave store 3-retters menuer.

Den eneste anke er at når hotellet er fyldt, så kan virker antallet af personale en smule for lille og det kan f.eks. knibe med at få ryddet borde af og få fyldt morgenmadsbuffeten op. Dette er dog bestemt en mindre ting, da vi alle dage fik et bord og blev mætte.

Vi var også meget glade for selve området og den ro som fandtes i både selve landsbyen men også i de øvrige omgivelser. Og selv om det er et sted som er stille og roligt er det utroligt tilgængeligt og kan nemt nåes.

Corte Uccellanda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Corte Uccellanda
Treværelseslejlighed Marco Polo med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Rustik bolig i lille middelalderby på landet

Charmerende indkvartering i renoveret gammel gård i middelalderby et par mil sydvest for Verona. God morgenmad, men nogle morgener var der for eksempel ikke yoghurt. Venlig velkomst og god service. Men de havde problemer med deres internetudbyder, hvilket gjorde forbindelsen meget usikker fra dag til dag. Det gjorde det til tider vanskeligt at planlægge ens ferie. Nogle ting ville man først planlægge, når man er på stedet. Poolen i gården føltes en smule for lun. Kunne være flere planter omkring poolen. Der var et par lokale restauranter i byen inden for gåafstand. Ville dog fraråde besøg på restauranten Trattoria La Pesa. Dårligt tilberedt mad, smagte af ingenting, elendig service, en såkaldt turistfælde, hvor du betaler gode penge og får et måltid, som man kunne have lavet væsentligt bedre selv med de få ingredienser, der indgik.

Anbefaling til kommende gæster

Planlæg jeres rejse hjemmefra så meget som muligt på grund af usikker internetforbindelse på dette sted.
Undgå restaurant Trattoria La Pesa.
Hotellet og byen har dog en høj grad af italiensk landsbydscharme (hvis det er det du vil), så jeg vil stadig anbefale overnatning her.

Corte Uccellanda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte Uccellanda
Treværelseslejlighed Marco Polo med 4 sovepladser

Stort og rummeligt for fire personer. To nydelige badeværelser med bruser i hver. Eget køkken til enkle måltider, man kan lave selv.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Ustabil forbindelse.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Dejligt sted

Et dejligt sted med hyggelige værelser, god service og fine omgivelser. Der var dog meget stille (få besøgende) da vi var der.
Den lille landsby er meget lille - men hyggelig. Dog er alt lukket og dødt om mandagen.
Det trådløse internet virkede ikke, men de var hjælpsomme i receptionen med at bestille billetter o.a.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man ankommer mandag (det gjorde vi) er alt lukket - både butikker og restauranter. Man skal derfor påregne at have proviant med selv eller skulle køre til en af de nærmeste byer (4-6 km) for at spise aftensmad.
Det kan anbefales at tage en dag til Venedig - bestil på forhånd P-plads i P-huset San Marco. Det er nemt at komme til og så er man lige ved indgangen til Venedig.

Corte Uccellanda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte Uccellanda
Toværelseslejlighed Saffo med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Corte Uccelanda nu med svømmepøl

Super hyggeligt hotel, i omgivelser der for en til at tro man er havnet i Toscana.
Hotellet har alt man behøver hvis man ønsker fred og ro, og samtidig være tæt på Gardasøen.
Samt en lille hyggelig svømmepøl med "spa"
Billedet på siden er gammelt, da der nu ligger svømmepøl der hvor man ser fontænen.

Morgenmaden kunne man godt ønske at de var lidt mere opfindsomme, så man ikke skal spise det samme hver dag. boller skinke og ost + 4 kager.
Der mangler man lidt at hotellet følger med området

Anbefaling til kommende gæster

Det er et must at besøge restaurent Le Peca, som har samme ejer.
Her får man det mest autentiske Italienske mad jeg længe har fået. Det er dog bedst at komme i hverdagene, da det er et voldsomt populært sted, hvor der kommer gæster fra hele Italien, så de har ikke den samme tid til gæsterne i weekenden, da de har ca. 1000 gæster på en weekend.

Skal i til Venedig, er det en god ide at booke P-plads hjemmefra hos Garage SAN MARCO, det koster 30 Euro for et døgn, og så kan man køre hele vejen uden om køen og direkte ind og parkere, så spare man 2-3 timer i kø til parkering

Corte Uccellanda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte Uccellanda
Toværelseslejlighed Catullo med 2+2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

totalt umuligt at holde forbindelse, og dyrt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Inge og Palle fra Danmark boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello fra d. 20. til d. 27. juli 2012.

det var en dejlig tur.
Vores valg af lejlighed i Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello var helt pefekt, fordi vi her forenede vores ønske om rolige omgivelser i en hyggelige lille by med kort afstand til udflugtsmål som Verona, Mantova og Gardasøen. Vi oplevede opera i Arenaen i Verona, og det kan klart anbefales – det er storslået. Billetterne er bestemt rimelige i pris (ca. 20 -25 euro), hvis man vælger de unummerede pladser. De er udmærkede, især hvis man har pude med. De kan købes/lejes udenfor arenaen.
Corte Uccellanda er et rigtig dejligt sted med en hyggelig gårdhave, hvor morgenmaden serveres. Der er nu anlagt en fin pool i gårdhaven. Personalet er meget venlige og imødekommende. Lejligheden er stor og rummelig, og der er rengøring hver dag. Byen rummer flere restauranter, som er hyggelige med traditionelle italienske retter. Hos “Alla Colombia” tilbydes også grilretter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Familien Føge Jensen fra Frederiksberg boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello fra d. 19. til d. 29. august 2009.

Vi boede i byen Castellaro Lagusello på Corte Uccellanda. Vi boede i lejligheden Ovidio, som lå i stueplan med direkte adgang ud til gårdhaven, hvilket vi syntes var et ekstra plus. Corte Uccellanda var meget smukt, og vi kunne bruger timer i den skønne gårdhave, hvor lyden af rislende vand fra fontainen virkede meget afslappende! Personalet var meget venlige og imødekommende.
Det var en meget rar og hyggeligt by, med blot 5 restauranter og en lille bager/slagter/købmand. Vi kunne virkelig slappe af fra hverdagens stress og jag. Det var den ægte italienske oplevelse, at bo og spise i byen.

Da der ikke var pool, tog vi til Gardasøen for at bade i Peschiera del Garda. Yderligere udflugter gik bla til Sigurtà parken, hvor vi medbragte madkurv. Det var en meget skøn park for båede børn og voksne. For familier med børn anbefaler vi også Parco natura viva (tag Safari turen først). Da vi tidligere havde rejst i området og derfor allerede havde set båede Vicenza, Padova, Venedig og Verona, tog vi til Mantova. Meget skøn by, som bestemt er et besøg hver. Byen er ikke fyldt med turister på samme måde, som de andre nævnte byer. Anden by (meget lille og hyggelig) som bør opleves, er Il Borghetto, som ligger midt i floden Mincio.

I Italien skal der smages på vin! Vi tog derfor turen til Negrar - det smukke og verdensberømte vinområde Valpolicella nord for Verona og øst for Gardasøen. Det var en meget flot tur, hvor vi også oplevede naturbroen Ponte de Veia. Meget smukt!

Vi havde en fantastisk ferie, og kan derfor kun give vores varmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ralf og hans familie fra Hellerup boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello fra d. 26. juni til d. 10. juli 2009.

Har I været glade for byen og området?
Meget dejligt område med god beliggenhed i forhold til både Verona og Gardasøen.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Super dejligt sted med meget høj kvalitet på lejligheden.

Servicen på stedet er rigtig god og vi følte os meget velkommen.
Der var i øvrigt også ros til In-Italia for samarbejdet.

Har I tips til de næstkommende?
Måske ikke super velegnet til børnefamilier idet der ikke er pool på stedet - der er dog mange bademuligheder i nærheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map