Feriebolig i Castellaro Lagusello ved Gardasøen

Corte Uccellanda

Kig mod indgangen fra gårdspladsens fontæne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I centrum af den smukke middelalderby Castellaro Lagusello ligger dette spændende kompleks af helt enestående lejligheder, som er indrettet yderst individuelt og meget kreativt.

Gårdhave med pool

Straks man kommer gennem porten fra hovedgaden, befinder man sig i en stor hyggelig gård med pool, træer, en lille fontæne, liggestole, café-hjørne med parasoller, morgenmadsrestaurant (inkluderet i prisen), wellnesscenter og reception. Parkering foregår i umiddelbar nærhed. Restauranten anvendes til større arrangementer nogle få gange om året, hvor også selve gårdspladsen tages i brug og oplyses med fakler. Nærmeste restauranter i byen ligger ca. 50-100 meter fra stedet.

Læs mere om Corte Uccellanda

Historisk inspiration

Man er ankommet til en helt anden verden, og den historiske rejse kan begynde. Komplekset er nemlig blevet gennemrenoveret og istandsat med megen fantasi. De er alle indrettet med historiske briller, og har navne efter historiske personligheder.

Omhyggeligt udvalgt møblement

Arkitekten har forsøgt at forestille sig, hvordan f.eks. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cæsar m.fl. ville have indrettet sig - og er så ellers gået meget konsekvent til værks. Møblerne er valgt med omhu, og ikke mindst de mange spændende vægmalerier og andre detaljer som understøtter fantasien.

Spændende indretning

Nogle lejligheder er forholdsvis moderne, mens andre er indrettet meget enkelt og med antikke møbler. Flere af lejlighederne ligger på øverste etage med skrå lofter og træbjælker, og nogle af lejlighederne er i to etager. De har alle forskellig størrelse, og rummer max. 6 personer. Der er ialt 14 lejligheder, hvoraf de fleste ligger i bygningerne omkring selve gården, mens La Torrettea ligger ca. 50 meter længere nede af gaden.

Morgenmad er inkluderet

Alle lejlighederne har opholdsrum samt køkken eller køkkenhjørne med to kogeplader og køleskab. Der er bad med bruser og hårtørrer samt aircondition/varme, satellit TV og værdiboks. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Lejlighederne på Corte Uccellanda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Corte Uccellanda

Læs personlige anmeldelser af Corte Uccellanda som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Uccellanda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Corte Uccellanda

En virkelig dejlig ferie

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Castellaro Lagusello. Corte Uccellanda er et dejligt sted med en lukket gård, hvor de enkelte lejligheder er spredt i bygningerne rundt om gården.

Servicen var meget imødekommende og hjælpsom fra første færd. Bl.a. ift. indkøbsmuligheder og mulige udflugter som vi formentlig ikke selv ville have opdaget. Samtidig er de meget fleksible og det var f.eks. muligt at spise morgenmad selv efter "officiel" lukketid.

Værelserne er i en pæn stand og rummelige og lyse. Køkkenet er bestemt brugbart og indeholder de mest basale køkkenting, men vil ikke egne sig til at lave store 3-retters menuer.

Den eneste anke er at når hotellet er fyldt, så kan virker antallet af personale en smule for lille og det kan f.eks. knibe med at få ryddet borde af og få fyldt morgenmadsbuffeten op. Dette er dog bestemt en mindre ting, da vi alle dage fik et bord og blev mætte.

Vi var også meget glade for selve området og den ro som fandtes i både selve landsbyen men også i de øvrige omgivelser. Og selv om det er et sted som er stille og roligt er det utroligt tilgængeligt og kan nemt nåes.

Læs mere

Rustik bolig i lille middelalderby på landet

Charmerende indkvartering i renoveret gammel gård i middelalderby et par mil sydvest for Verona. God morgenmad, men nogle morgener var der for eksempel ikke yoghurt. Venlig velkomst og god service. Men de havde problemer med deres internetudbyder, hvilket gjorde forbindelsen meget usikker fra dag til dag. Det gjorde det til tider vanskeligt at planlægge ens ferie. Nogle ting ville man først planlægge, når man er på stedet. Poolen i gården føltes en smule for lun. Kunne være flere planter omkring poolen. Der var et par lokale restauranter i byen inden for gåafstand. Ville dog fraråde besøg på restauranten Trattoria La Pesa. Dårligt tilberedt mad, smagte af ingenting, elendig service, en såkaldt turistfælde, hvor du betaler gode penge og får et måltid, som man kunne have lavet væsentligt bedre selv med de få ingredienser, der indgik.

Læs mere

Dejligt sted

Et dejligt sted med hyggelige værelser, god service og fine omgivelser. Der var dog meget stille (få besøgende) da vi var der.
Den lille landsby er meget lille - men hyggelig. Dog er alt lukket og dødt om mandagen.
Det trådløse internet virkede ikke, men de var hjælpsomme i receptionen med at bestille billetter o.a.

Læs mere

Corte Uccelanda nu med svømmepøl

Super hyggeligt hotel, i omgivelser der for en til at tro man er havnet i Toscana.
Hotellet har alt man behøver hvis man ønsker fred og ro, og samtidig være tæt på Gardasøen.
Samt en lille hyggelig svømmepøl med "spa"
Billedet på siden er gammelt, da der nu ligger svømmepøl der hvor man ser fontænen.

Morgenmaden kunne man godt ønske at de var lidt mere opfindsomme, så man ikke skal spise det samme hver dag. boller skinke og ost + 4 kager.
Der mangler man lidt at hotellet følger med området

Læs mere

Inge og Palle fra Danmark boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello fra d. 20. til d. 27. juli 2012.

det var en dejlig tur.
Vores valg af lejlighed i Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello var helt pefekt, fordi vi her forenede vores ønske om rolige omgivelser i en hyggelige lille by med kort afstand til udflugtsmål som Verona, Mantova og Gardasøen. Vi oplevede opera i Arenaen i Verona, og det kan klart anbefales – det er storslået. Billetterne er bestemt rimelige i pris (ca. 20 -25 euro), hvis man vælger de unummerede pladser. De er udmærkede, især hvis man har pude med. De kan købes/lejes udenfor arenaen.
Corte Uccellanda er et rigtig dejligt sted med en hyggelig gårdhave, hvor morgenmaden serveres. Der er nu anlagt en fin pool i gårdhaven. Personalet er meget venlige og imødekommende. Lejligheden er stor og rummelig, og der er rengøring hver dag. Byen rummer flere restauranter, som er hyggelige med traditionelle italienske retter. Hos “Alla Colombia” tilbydes også grilretter.

Læs mere

Familien Føge Jensen fra Frederiksberg boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello fra d. 19. til d. 29. august 2009.

Vi boede i byen Castellaro Lagusello på Corte Uccellanda. Vi boede i lejligheden Ovidio, som lå i stueplan med direkte adgang ud til gårdhaven, hvilket vi syntes var et ekstra plus. Corte Uccellanda var meget smukt, og vi kunne bruger timer i den skønne gårdhave, hvor lyden af rislende vand fra fontainen virkede meget afslappende! Personalet var meget venlige og imødekommende.
Det var en meget rar og hyggeligt by, med blot 5 restauranter og en lille bager/slagter/købmand. Vi kunne virkelig slappe af fra hverdagens stress og jag. Det var den ægte italienske oplevelse, at bo og spise i byen.

Da der ikke var pool, tog vi til Gardasøen for at bade i Peschiera del Garda. Yderligere udflugter gik bla til Sigurtà parken, hvor vi medbragte madkurv. Det var en meget skøn park for båede børn og voksne. For familier med børn anbefaler vi også Parco natura viva (tag Safari turen først). Da vi tidligere havde rejst i området og derfor allerede havde set båede Vicenza, Padova, Venedig og Verona, tog vi til Mantova. Meget skøn by, som bestemt er et besøg hver. Byen er ikke fyldt med turister på samme måde, som de andre nævnte byer. Anden by (meget lille og hyggelig) som bør opleves, er Il Borghetto, som ligger midt i floden Mincio.

I Italien skal der smages på vin! Vi tog derfor turen til Negrar - det smukke og verdensberømte vinområde Valpolicella nord for Verona og øst for Gardasøen. Det var en meget flot tur, hvor vi også oplevede naturbroen Ponte de Veia. Meget smukt!

Vi havde en fantastisk ferie, og kan derfor kun give vores varmeste anbefalinger.

Læs mere
 
search map