Feriebolig i Castellaro Lagusello ved Gardasøen

Corte Uccellanda

Kig mod indgangen fra gårdspladsens fontæne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I centrum af den smukke middelalderby Castellaro Lagusello ligger dette spændende kompleks af helt enestående lejligheder, som er indrettet yderst individuelt og meget kreativt.

Gårdhave med pool

Straks man kommer gennem porten fra hovedgaden, befinder man sig i en stor hyggelig gård med pool, træer, en lille fontæne, liggestole, café-hjørne med parasoller, morgenmadsrestaurant (inkluderet i prisen), wellnesscenter og reception. Parkering foregår i umiddelbar nærhed. Restauranten anvendes til større arrangementer nogle få gange om året, hvor også selve gårdspladsen tages i brug og oplyses med fakler. Nærmeste restauranter i byen ligger ca. 50-100 meter fra stedet.

Læs mere om Corte Uccellanda

Historisk inspiration

Man er ankommet til en helt anden verden, og den historiske rejse kan begynde. Komplekset er nemlig blevet gennemrenoveret og istandsat med megen fantasi. De er alle indrettet med historiske briller, og har navne efter historiske personligheder.

Omhyggeligt udvalgt møblement

Arkitekten har forsøgt at forestille sig, hvordan f.eks. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cæsar m.fl. ville have indrettet sig - og er så ellers gået meget konsekvent til værks. Møblerne er valgt med omhu, og ikke mindst de mange spændende vægmalerier og andre detaljer som understøtter fantasien.

Spændende indretning

Nogle lejligheder er forholdsvis moderne, mens andre er indrettet meget enkelt og med antikke møbler. Flere af lejlighederne ligger på øverste etage med skrå lofter og træbjælker, og nogle af lejlighederne er i to etager. De har alle forskellig størrelse, og rummer max. 6 personer. Der er ialt 14 lejligheder, hvoraf de fleste ligger i bygningerne omkring selve gården, mens La Torrettea ligger ca. 50 meter længere nede af gaden.

Morgenmad er inkluderet

Alle lejlighederne har opholdsrum samt køkken eller køkkenhjørne med to kogeplader og køleskab. Der er bad med bruser og hårtørrer samt aircondition/varme, satellit TV og værdiboks. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Lejlighederne på Corte Uccellanda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map