Agriturismo i Capriolo i Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På grænsen mellem by og land ligger vingården Corte Lantieri. Eller med andre ord: Landsbyen Capriolo til den ene side og vinmarker til den anden side, som hurtigt vil vinde både din gane og hjerte. Børn er velkomne, men stedet egner sig bedst til par, der utvivlsomt vil nyde det eksklusive touch både ude og inde.

Smag deres vine, og besøg produktionen

Corte Lantieri producerer både hvidvin, rødvin og mousserende vin, som er helt typisk for Franciacorta. For at fuldende et vinophold her vil vi varmt anbefale at bestille en rundvisning med vinsmagning (der betales direkte på stedet). Produktionsdelen ligger ved siden af hovedbygningen. En anden måde at smage deres vine og fuldende et vinopholdet på er at nyde et måltid i restauranten, der er åben både for stedets overnattende gæster og for udefrakommende. I restauranten spiser man a la carte. Køkkenet serverer både fisk fra Iseosøen og kødretter - og når vejret arter sig, så kan I vælge at spise udenfor under åben himmel. Morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Agriturismo Corte Lantieri

Pool med udsigt til vinmarker

Omgivelserne er historiske, detaljerne er vægtet højt og udeområderne er velplejede. Omkring poolen byder liggestole og parasoller op til afslapning, mens I nærmest hypnotiseres af de skønne vinmarker, der hører til landstedet. Der er også en udebruser til rådighed. På den skønne fællesterrasse vil det være oplagt at nyde et glas perlende Franciacorta eller en kop kaffe fra baren under solens stråler.

Andre belejlige faciliteter

Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Og det er nemt at ankomme hertil, da landstedet blot ligger ca. 3 km fra motorvejsafkørslen Palazzolo på strækningen Milano-Venedig. Stedet ligger meget fredeligt og uden trafiklarm - der er dog lidt lokalliv på stedet, da restauranten er åben for offentligheden, og da værtsparret selv bor på stedet.

Lyst til lidt trekking?

Her midt i vindistriktet Franciacorta er der også mulighed for at vandre mellem skov og vin. Der er faktisk en rute, som udspringer fra Agriturismo Corte Lantieri og varer ca. tre kvarter, afhængig af bentøj og dagsform. Dele af turen er panoramisk og går blandt andet til Monte Sant'Onofrio.

Rom op til 4 pers

Der er 4 værelser på anden sal og hver har en lille balkon, der vender ud mod gården. De har alle Wi-Fi, LCD-tv med italienske kanaler, aircondition, lille køleskab og badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er tilgængelige fra en op til fire personer.

Suiter: Disse to værelser ligger med et i stueplan med terrasse og et på 1. sal med balkon, der vender ud til et gårdmiljø. Værelserne er rummelige, flotte og elegante. I forhold til Classic-værelserne er de større og består af to afdelinger, der ikke er adskilt af en dør. De har begge wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler, aircondition, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De har begge plads til to ekstra opredninger til i alt fire personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map