Agriturismo i Capriolo i Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

 
Agriturismo Corte Lantieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Corte Lantieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capriolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På grænsen mellem by og land ligger vingården Corte Lantieri. Eller med andre ord: Landsbyen Capriolo til den ene side og vinmarker til den anden side, som hurtigt vil vinde både din gane og hjerte. Børn er velkomne, men stedet egner sig bedst til par, der utvivlsomt vil nyde det eksklusive touch både ude og inde.

Smag deres vine, og besøg produktionen

Corte Lantieri producerer både hvidvin, rødvin og mousserende vin, som er helt typisk for Franciacorta. For at fuldende et vinophold her vil vi varmt anbefale at bestille en rundvisning med vinsmagning (der betales direkte på stedet). Produktionsdelen ligger ved siden af hovedbygningen. En anden måde at smage deres vine og fuldende et vinopholdet på er at nyde et måltid i restauranten, der er åben både for stedets overnattende gæster og for udefrakommende. I restauranten spiser man a la carte. Køkkenet serverer både fisk fra Iseosøen og kødretter - og når vejret arter sig, så kan I vælge at spise udenfor under åben himmel. Morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Agriturismo Corte Lantieri

Pool med udsigt til vinmarker

Omgivelserne er historiske, detaljerne er vægtet højt og udeområderne er velplejede. Omkring poolen byder liggestole og parasoller op til afslapning, mens I nærmest hypnotiseres af de skønne vinmarker, der hører til landstedet. Der er også en udebruser til rådighed. På den skønne fællesterrasse vil det være oplagt at nyde et glas perlende Franciacorta eller en kop kaffe fra baren under solens stråler.

Andre belejlige faciliteter

Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Og det er nemt at ankomme hertil, da landstedet blot ligger ca. 3 km fra motorvejsafkørslen Palazzolo på strækningen Milano-Venedig. Stedet ligger meget fredeligt og uden trafiklarm - der er dog lidt lokalliv på stedet, da restauranten er åben for offentligheden, og da værtsparret selv bor på stedet.

Lyst til lidt trekking?

Her midt i vindistriktet Franciacorta er der også mulighed for at vandre mellem skov og vin. Der er faktisk en rute, som udspringer fra Agriturismo Corte Lantieri og varer ca. tre kvarter, afhængig af bentøj og dagsform. Dele af turen er panoramisk og går blandt andet til Monte Sant'Onofrio.

Rom op til 4 pers

Der er 4 værelser på anden sal og hver har en lille balkon, der vender ud mod gården. De har alle Wi-Fi, LCD-tv med italienske kanaler, aircondition, lille køleskab og badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er tilgængelige fra en op til fire personer.

Suiter: Disse to værelser ligger med et i stueplan med terrasse og et på 1. sal med balkon, der vender ud til et gårdmiljø. Værelserne er rummelige, flotte og elegante. I forhold til Classic-værelserne er de større og består af to afdelinger, der ikke er adskilt af en dør. De har begge wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler, aircondition, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De har begge plads til to ekstra opredninger til i alt fire personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Corte Lantieri

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Corte Lantieri som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Corte Lantieri. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 42 anmeldelser fra Agriturismo Corte Lantieri

Mette & Peter

Fem dage med ophold i værelset "Afrodite" kan absolut anbefales!
Morgenmaden var superb og lækkert anrettet, og det var skønt at indtage den under åben himmel.
Personalet var imødekommende og hjælpsomme, og altid med et smil på læberne.
Af den engelsk/tysk-talende Francesca fik vi flere rigtig gode råd om udflugter, samt en to-personers rundvisning i vineriet inklusive stedets historie.
Hotellet var et meget roligt sted - aftenserveringen, med tilpasset menu - var også perfekt.

Læs mere

Luksus ophold på skøn vingård

Hvis man vil bo fredeligt og smukt med pool, fantastisk mad og velsmagende bobler .. så er dette stedet. Vi var fire familier, som boede her samtidig. Man skal huske, at man bor på en vingård, hvor personalet ikke altid er inden for synsvidde, men ser du dem og vover du at spørge, så fixer de alt. Fransesca, som tager sig af morgenmaden, er god til engelsk, men ellers fungerer tegnsprog fint. Hun gav os en fantastisk rundvisning med en afsluttende prøvesmagning af deres skønne mousserende rosé.
Dejlig morgenmad med frisk frugt, juice, yoghurt og brød er altid på morgenbordet. dertil kan du bestille pålæg, en omelet eller et blødkogt æg. Og selvfølgelig hvilken kaffe du foretrækker. Vi spiste ikke frokost, men nød en helt fantastisk middag begge aftener.
En eftermiddag bad jeg om kold mousserende vin,som blev serveret med det samme og med et smil. Godt at vide, da der ikke er nogen bar, og man godt kan få en følelse af være i et noget øde område, da personalet jo ikke ses hele tiden. Det man bestiller, bliver skrevet på værelset, og man betaler ved afgang.
Et must er en udflugt til Monte Isola. Tag færgen fra Sulzano og bare nyd denne fantastiske ø. Så meget hyggeligere og mindre turistet end Gardasøen. Om nogle år er der nok en hel del flere, der har opdaget denne lille perle. Når I siger farvel til den vidunderlige vingård, så glem ikke at købe en flaske - eller to - med af deres skønne bobler.

Læs mere

Skønt ophold i smukke omgivelser

Et par overnatninger på dette skønne sted kan varmt anbefales , fine værelser og meget venligt personale .

Læs mere

Dejligt afslappende sted med gode værelser

Dejlig afslappende atmosfære, god veltilberedt italiensk mad og fine værelser med gode senge.
Rent og pænt. Sødt og hjælpsomt værtspar.

Læs mere

Et rigtig dejligt sted

Et rigtig dejligt sted, med en fantastisk udsigt over vinmarkerne. Fine værelser og en dejlig pool. Restauranten er rigtig god, specielt den hjemmelavede pasta og de lokale vine er rigtig dejlige. Kunne dog godt have tænkt mig bedre engelsk kundskaber fra vores ellers meget gæstfrie vært og personale. Dette er et sted primært for voksne.

Læs mere

Imødekommende og afbalanceret

Vi havde behov for et kort stop på Milano-kanten. Corte Lantieri blev valgt og det blev et meget positivt og behageligt ophold. Alt fungerede fint og der gik ikke lang tid før omgivelserne satte sit præg på os. Restaurant, pool og vedligeholdte værelser. Vores balkon havde fin udsigt over vinmarker og dalen mod syd. Selv morgenmaden var opløftende med morgensmadsprodukter og frisk frugt. Og ikke mindst en veloplagt og interesseret betjening.

Læs mere
 
search map