Capriate San Gervasio, Lombardiet Minitalia-Leolandia Park

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Minitalia-Leolandia Park ligger i Capriate San Gervasio i Bergamo-provinsen, cirka 10 minutters kørsel fra Bergamos lufthavn. Parken er en stor forlystelsespark med 26 forlystelser, et akvarium med blandt andet hajer og ikke mindre end 56 forskellige fiskearter, et terrarium med 62 forskellige krybdyr, teater – og musicaloptræden med blandt andre Peter Pan.

Oplevelser

Her er desuden en bondegård med 30 forskellige dyr fra landet og et mini-Italien med miniudgaver af mange af de mest kendte monumenter i Italien. I parken lever desuden den største samling papegøjer i Italien – ikke mindre end 400 farverige fugle fordelt på 90 forskellige arter. Et besøg på museet om Leonardo da Vincis værker kan også anbefales.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Spisesteder

Når sulten melder sig, kan man nyde ikke mindre end 8 forskellige muligheder spisesteder, blandt andet i Leobaren, i pizzeriaet, Texas-grillen, isbarerne og de to picnic-områder.

Åbningstider

Parken er åben fra april til og med august fra kl. 9.30 til kl. 18.00 – nogle dage i højsæsonen har parken åbent til kl. 20.30. I marts, september og oktober holder parken kun åbent om lørdagen og om søndagen. Læs mere på www.leolandiapark.it

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map