Hotel i Cadenabbia ved Comosøen

Hotel Britannia Excelsior

Skal jeg hoppe i poolen eller sejle til Bellagio? :-) Skøn solterrasse på 2. sal Båden til Bellagio Næsten som at gå rundt på et museum Restaurant
 
Hotel Britannia Excelsior er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Britannia Excelsior er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Britannia Excelsior ligger lige ud til Comosøen - du skal blot krydse kystvejen, hvor der i øvrigt er tænkt på de gående med et fodgængerfelt. I synsfeltet har du ikke blot Comosøen - du har også udsigt til selveste Bellagio, der yndefuldt ligger ude på et næs og fra tid til anden omtales som Italiens smukkeste by. Den lokale færge sejler derover i pendulfart - men hvorfor ikke tage hotellets egen båd, der sejler tre gange om dagen (i højsæsonen) og er inkluderet i prisen? Dette gælder dig, der har bestilt All-Inclusive.

Hotellet for alle

Hotellet har mange faciliteter og masser af plads - derfor finder du også alle slags mennesker her. De kommer fra hele verden - og også fra Italien. Her kommer familier, par, forretningsfolk og grupper - og der er plads til alle. Hotellet har nemlig næsten 300 værelser og flere restauranter. Hotellet placerer sig i midten af skalaen med sine 3 stjerner, men alligevel er der en eller anden forgangen storhed over Hotel Britannia Excelsior med sine smukke rum, store sale og masser af kunst. Blandt de mange forskellige hotelgæster vil du nok møde flest midaldrende englændere, som ofte rejser i større grupper. Hotellet er charmerende og bugner med fordele. Den eneste ulempe er imidlertid, at kystvejen adskiller hotellet fra søen - og derfor kan man fra værelserne med søudsigt høre trafikken, når vinduerne står åbne, eller man sidder ude på sin balkon. Dette gælder dog stort set alle hotellerne ved Comosøen, da kystvejen som regel løber langs med søbredden. Bag hotellet finder du en parkeringsplads, som er gratis og ikke kan bestilles på forhånd. Pladserne fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet. Inden for gåafstand fra hotellet har du både et supermarked (lige omkring hjørnet) og flere kaffebarer og småforretninger. Der er reception, hall og elevator på hotellet, og i fællesområderne (ikke på værelserne) er der gratis wi-fi.

Læs mere om Hotel Britannia Excelsior

Vælg mellem hele to pools

Foran hotellet - på den anden side af kystvejen og helt ud mod søen - ligger poolen. Og ca. 150 m længere henne ad vejen ligger Cadenabbia Lido med endnu en pool, som du har adgang til. Cadenabbia Lido er også åben for udefrakommende. Får du lyst til at dyppe tæerne i søen eller tage et par ordentlige svømmetag, så er der en stige til dem, der vil bade i søen. Ved begge pools kan du i sommermånederne også nyde forfriskninger og lette retter. I poolbaren kan du fra tid til anden lægge øre til en blanding mellem fest- og loungestemning. Om de lige rammer din musiksmag, er svært at vide, men hvis du nyder den, kan du glæde dig over, at den også kan høres lidt oppe fra balkonen, hvis du har valgt et værelse med balkon og søudsigt. Ligesom båden til Bellagio, så er solvognene til poolen inkluderet i prisen til dig, der har bestilt All-Inclusive - og ellers betales et tillæg for dette på stedet.

Nyd det brede udvalg til måltiderne

Dagens tre måltider indtages i restauranten, der består af flere afdelinger. Alle måltider serveres som buffet - og der er rigeligt at vælge imellem, både til forret, hovedret, tilbehør og dessert. Udvalget er imponerende stort, og det hele er meget velorganiseret. De mange tjenere har heldigvis et øje på hver finger. All-Inclusive konceptet her på hotellet dækker over mad og drikke til dagens tre måltider, drikkevarer ved udvalgte barer fra 8:00 til ca. 23:30, adgang til to pools og gratis sejlads til Bellagio. Efter måltiderne kan du, som et alternativ til poolen, trække dig tilbage på solterrassen på 2. sal med panoramaudsigt. Drikkevarerne i All-Inclusive konceptet dækker over kaffe, te, sodavand, øl, vin, spumante, juice og andre drikkevarer med eller uden alkohol. Dette vil du få besked om på hotellet. Ønsker du andre vine end de tilbudte, så har hotellet også et vinkort med vine, som du bestiller og betaler for på stedet. Hotellet vil desuden informere dig om, hvilke restauranter du har mulighed for at indtage dine måltider i.

Godt at vide om Hotel Britannia Excelsior

Alt efter, hvad der er tilgængeligt på hotellet, kan du vælge mellem formlen 'All-Inclusive' eller bare med morgenmad eller med halvpension. Hvis du sætter pris på et veltilberedt, italiensk måltid lavet på gode råvarer, så vil vi anbefale, at du vælger overnatning med morgenmad og så selv finder en af de mange små, hyggelige spisesteder langs søen, når du skal ud og spise middag. Hvis du derimod hellere vil gøre det nemt for dig selv og helst vide på forhånd, hvordan feriebudgettet ser ud - og tilmed ikke går så meget op i kulinariske udskejelser - så vil vi anbefale formlen 'All-Inclusive'. Selv om kvaliteten her ikke er så høj (det er turistmenuer), så er der til gengæld rigeligt at vælge imellem. Bemærk også, at restauranten er stor, og der kan være mange mennesker.

Det kan også være nyttigt at vide, at hotellet, ud over at ligge lige ud til søen, også ligger lige ud til kystvejen. Det betyder, at der kan være noget trafik - både fra forbipasserende og fra de mange turistbusser, som ankommer med gæster til hotellet. Poolen ligger heldigvis på den 'rigtige' side af vejen, og der er fodgængerfelt mellem hotellet og søen, men vejen skal dog stadig krydses, og børn skal følges med en voksen.

Du kan få værelser med udsigt

Der findes flere forskellige kategorier af værelser at vælge imellem, hvor du kan få balkon og søudsigt. På nogle værelser kan der tilføjes ekstra senge, således at I kan være op til 4 personer. Værelserne er udstyrede med aircondition, Sat-tv, safetyboks, minibar og badeværelse med toilet, bruser (enkelte værelser har badekar) og hårtørrer. WiFi har du ved receptionen uden ekstra betaling.

Skjul teksten
 
 
search map