Hotel i Cadenabbia ved Comosøen

Hotel Britannia Excelsior

Skal jeg hoppe i poolen eller sejle til Bellagio? :-) Skøn solterrasse på 2. sal Båden til Bellagio Næsten som at gå rundt på et museum Restaurant
 
Hotel Britannia Excelsior er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Britannia Excelsior er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Britannia Excelsior ligger lige ud til Comosøen - du skal blot krydse kystvejen, hvor der i øvrigt er tænkt på de gående med et fodgængerfelt. I synsfeltet har du ikke blot Comosøen - du har også udsigt til selveste Bellagio, der yndefuldt ligger ude på et næs og fra tid til anden omtales som Italiens smukkeste by. Den lokale færge sejler derover i pendulfart - men hvorfor ikke tage hotellets egen båd, der sejler tre gange om dagen (i højsæsonen) og er inkluderet i prisen? Dette gælder dig, der har bestilt All-Inclusive.

Hotellet for alle

Hotellet har mange faciliteter og masser af plads - derfor finder du også alle slags mennesker her. De kommer fra hele verden - og også fra Italien. Her kommer familier, par, forretningsfolk og grupper - og der er plads til alle. Hotellet har nemlig næsten 300 værelser og flere restauranter. Hotellet placerer sig i midten af skalaen med sine 3 stjerner, men alligevel er der en eller anden forgangen storhed over Hotel Britannia Excelsior med sine smukke rum, store sale og masser af kunst. Blandt de mange forskellige hotelgæster vil du nok møde flest midaldrende englændere, som ofte rejser i større grupper. Hotellet er charmerende og bugner med fordele. Den eneste ulempe er imidlertid, at kystvejen adskiller hotellet fra søen - og derfor kan man fra værelserne med søudsigt høre trafikken, når vinduerne står åbne, eller man sidder ude på sin balkon. Dette gælder dog stort set alle hotellerne ved Comosøen, da kystvejen som regel løber langs med søbredden. Bag hotellet finder du en parkeringsplads, som er gratis og ikke kan bestilles på forhånd. Pladserne fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet. Inden for gåafstand fra hotellet har du både et supermarked (lige omkring hjørnet) og flere kaffebarer og småforretninger. Der er reception, hall og elevator på hotellet, og i fællesområderne (ikke på værelserne) er der gratis wi-fi.

Læs mere om Hotel Britannia Excelsior

Vælg mellem hele to pools

Foran hotellet - på den anden side af kystvejen og helt ud mod søen - ligger poolen. Og ca. 150 m længere henne ad vejen ligger Cadenabbia Lido med endnu en pool, som du har adgang til. Cadenabbia Lido er også åben for udefrakommende. Får du lyst til at dyppe tæerne i søen eller tage et par ordentlige svømmetag, så er der en stige til dem, der vil bade i søen. Ved begge pools kan du i sommermånederne også nyde forfriskninger og lette retter. I poolbaren kan du fra tid til anden lægge øre til en blanding mellem fest- og loungestemning. Om de lige rammer din musiksmag, er svært at vide, men hvis du nyder den, kan du glæde dig over, at den også kan høres lidt oppe fra balkonen, hvis du har valgt et værelse med balkon og søudsigt. Ligesom båden til Bellagio, så er solvognene til poolen inkluderet i prisen til dig, der har bestilt All-Inclusive - og ellers betales et tillæg for dette på stedet.

Nyd det brede udvalg til måltiderne

Dagens tre måltider indtages i restauranten, der består af flere afdelinger. Alle måltider serveres som buffet - og der er rigeligt at vælge imellem, både til forret, hovedret, tilbehør og dessert. Udvalget er imponerende stort, og det hele er meget velorganiseret. De mange tjenere har heldigvis et øje på hver finger. All-Inclusive konceptet her på hotellet dækker over mad og drikke til dagens tre måltider, drikkevarer ved udvalgte barer fra 8:00 til ca. 23:30, adgang til to pools og gratis sejlads til Bellagio. Efter måltiderne kan du, som et alternativ til poolen, trække dig tilbage på solterrassen på 2. sal med panoramaudsigt. Drikkevarerne i All-Inclusive konceptet dækker over kaffe, te, sodavand, øl, vin, spumante, juice og andre drikkevarer med eller uden alkohol. Dette vil du få besked om på hotellet. Ønsker du andre vine end de tilbudte, så har hotellet også et vinkort med vine, som du bestiller og betaler for på stedet. Hotellet vil desuden informere dig om, hvilke restauranter du har mulighed for at indtage dine måltider i.

Godt at vide om Hotel Britannia Excelsior

Alt efter, hvad der er tilgængeligt på hotellet, kan du vælge mellem formlen 'All-Inclusive' eller bare med morgenmad eller med halvpension. Hvis du sætter pris på et veltilberedt, italiensk måltid lavet på gode råvarer, så vil vi anbefale, at du vælger overnatning med morgenmad og så selv finder en af de mange små, hyggelige spisesteder langs søen, når du skal ud og spise middag. Hvis du derimod hellere vil gøre det nemt for dig selv og helst vide på forhånd, hvordan feriebudgettet ser ud - og tilmed ikke går så meget op i kulinariske udskejelser - så vil vi anbefale formlen 'All-Inclusive'. Selv om kvaliteten her ikke er så høj (det er turistmenuer), så er der til gengæld rigeligt at vælge imellem. Bemærk også, at restauranten er stor, og der kan være mange mennesker.

Det kan også være nyttigt at vide, at hotellet, ud over at ligge lige ud til søen, også ligger lige ud til kystvejen. Det betyder, at der kan være noget trafik - både fra forbipasserende og fra de mange turistbusser, som ankommer med gæster til hotellet. Poolen ligger heldigvis på den 'rigtige' side af vejen, og der er fodgængerfelt mellem hotellet og søen, men vejen skal dog stadig krydses, og børn skal følges med en voksen.

Du kan få værelser med udsigt

Der findes flere forskellige kategorier af værelser at vælge imellem, hvor du kan få balkon og søudsigt. På nogle værelser kan der tilføjes ekstra senge, således at I kan være op til 4 personer. Værelserne er udstyrede med aircondition, Sat-tv, safetyboks, minibar og badeværelse med toilet, bruser (enkelte værelser har badekar) og hårtørrer. WiFi har du ved receptionen uden ekstra betaling.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Britannia Excelsior

Læs personlige anmeldelser af Hotel Britannia Excelsior som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Britannia Excelsior. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Britannia Excelsior

Rustikt hotel

Hotel Britannia er et stort sted som virker hektisk ved ankomst, der er stor travlhed i en reception, som konstant er bagud og "mindre gode" til engelsk.

Beklageligt man vælger hotel med parkering og det så ikke findes ved ankomst.
Vi blev henvist til en offentlig gratis parkering lidt væk fra hotellet.

Beklageligt at man først efter ankomst bliver opmærksom på det koster penge at besøge hotellets pool. Bl.a. derfor tilkøbte vi ved ankomst All-Inclusive til 24 EUR/pers, det kan dog anbefales, fuld valuta for pengene. Havde bare været rart at være bedre informeret på forhånd.
Vi besøgte bl.a. den ene a la carte restaurant flere gange, man vælger selv vin, forret, hovedret, dessert. Det var en rigtig dejlig oplevelse at nyde maden her med udsigt over søen.

Læs mere

Super beliggenhed og udsigt

Virkelig smuk udsigt fra værelserne mod søen. Vi havde et kæmpe værelse med masser af plads til en familie på 4. Gode pool faciliteter som dog til tider var temmelig crowded, og har kun åbent i tidsrummet kl. 10 - 18.
Vi havde tilkøbt all inclusive, men det kan ikke anbefales da restauranten er meget stor og alt for mange mennesker, og kvaliteten af maden er ikke særlig høj. Ulempen er også man sidder indenfor til alle måltider, når det er så lækkert vejr er det dejligt at kunne side udenfor.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Britannia Excelsior

Vi havde desværre en defekt <br>Aircondition som vi sagen til dem hver dag <br>De lavede den ikke <br>Derfor sov vi ikke godt <br>Det er et kæmpe ØV <br>Mvh Claus

Læs mere

Fantastisk udsigt

Læs mere

Rimeligt

Beliggenhed - rigtig fin og ikke et problem med trafik udenfor hotellet. Gratis parkeringmuligheder begrænset i højsæson.

Reception - rigtig god. Hurtig til check ind, informativ vedr. hotellet og all inclusive konceptet, håndklæde lejning ved pool etc.

Værelserne var store og rummelige. Ok faciliteter i værelserne. Rengøring var primært gulv. Udskiftning af sengetøj og håndklæder skulle der bedes om.

Resturanten var meget fyldt om morgenen og til deles om aftenen. Kvaliteten af morgenmad - dårlig og der skulle held til for at finde et stykke frugt. Frokost var generelt det bedste måltid. Aftensmad var ok. Pizzaerne var rigtig gode. Generelt meget ensformigt mad med lidt for meget 'fabrik' over produkterne. Tjenerne var til tider meget belastet, stresset og knap så høflig.

Pool faciliteter - fine.

Bar - ok fint.

Konklusion:
Hotellet er besøgt. Vi vil ikke gentage besøget ifht. pris for opholdet sammenholdt med kvalitet.

Læs mere

Vælg dette hotel hvis du kan lide charterferier og briter

Udsigten til bellagio var fantastisk - og værelset ok - men derfra kan jeg intet positivt sige om dette hotel!! Det var fyldt med britiske charterturister med en gennemsnitsalder på 65! Morgenmaden var så ringe, at vi ikke havde lyst til at spise noget. Der var intet italiensk over den... desværre var vi nødsaget til at tage All inclusive da vi gerne ville have værelse med balkon - og aftensmaden var virkelig også dårlig... salen vi spiste i virkede også mere som en kantine end en italiensk restaurant... deres bar var kold og intetsigende og poolen var virkelig skuffende. Så meget lækket ud på billedet... men var blot en tømmerflode på søen som var propfyldt med mennesker... herudover ligger hotellet på en meget trafikkeret vej, så man kan godt føle dig lidt låst. Vi havde dog nogen gode dage alligevel, da vi bl.a. Kørte i bjergene og endte ved lago maggiore. Det kan anbefales!

Læs mere
 
search map