Anmeldelser af Hotel Bellevue

 
Hotel Bellevue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bellevue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bellevue

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bellevue som ligger ved Comos√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bellevue. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorte og familie fra Odense M boede på Hotel Bellevue i Cadenabbia fra d. 12. til d. 15. oktober 2005.

Vi har nydt opholdet i Cadenabbia. Der var god service på hotellet. Vi ankom sent (kl. 23) om aftenen, og restauranten havde sørget for at der stod noget mad klar til os.
Det er ikke sidste gang vi rejser med In-Italia, alting har bare været i orden, god og hurtig service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Michael og hustru fra Vanløse boede på Hotel Bellevue i Cadenabbia fra d. 21. til d. 25. august 2004.

Hotel Bellevu i Cadenabbia var ligeledes perfekt. Vi var så heldige at få søudsigt, selvom vi ikke havde bestilt dette. Lad endelig være med at fravælge søudsigt, for udsigten er fantastisk. Fra vores lejlighed kiggede vi direkte ud på søen med byen Bellagio og bjergene i baggrunden. Poolen er ligeledes fin, men vær opmærksom på, at der tidligt på aftenen kommer skygge i poolområdet pga. de omkring liggende bjerge.
Værelset var ligeledes fint. Der er højt til loftet og badeværelserne virkede ret nye og meget store. Der er ligeledes aircondition på værelserne, omend vores ikke rigtig virkede. Til gengæld bliver der ikke så varmt om aftenen/natten (vi var der sidst i august). Vi fik morgenmad og aftensmad på hotellet som var helt OK. Aftensmaden består af en forret, 1. hovedret, 2. hovedret og dessert. Vi kunne slet ikke spise så meget! Vi besøgte bla. villa Balbianello (ved byen Lenno), som er bygget af en tidligere kardinal fra Milano. Vist nok engang i 1700-1800 tallet. Hvis man vil se boligen indvendig, skal man reserve tid på forhånd. Vi gik selv rundt i haven, og boligen ligger enormt flot på spidsen af en havlø ude midt i Comosøen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og rejsefæller fra Sorø boede på Hotel Bellevue i Cadenabbia fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Vi havde en god tur til Cadenabbia. Byen og området svarede fint til vores forventninger. Der var stor forskel på de 2 dobbeltværelser med ekstra opredning. De kan da umuligt koste det samme. Værelse 113 havde stor tagteresse, nyt badeværelse samt aircondition hvor i mod værelse 118 havde en meget lille altan og et gammelt og meget fugtigt badeværelse og der var ingen aircondition. Vi er derfor meget utilfredsse med den store forskelsbehandling, og forventer en godtgørelse herfor.
Det var heller ikke alle der syntes særlig godt om at skulle spise bag en stor skærm sammen med personalet, og væk fra de øvrige gæster. Vi følte os ikke særlig godt velkomne når vi sådan skulle gemmes væk. Hotellet er ikke et sted for små børn. Vi synes at I fremover skal gøre familier med små børn opmærksom på, at der intet er for dem. Ingen børnepool eller legeplads.

In-Italia's kommentar

Da Gitte og rejsefæller har betalt for værelse med balkon uden aircondition, er det ikke In-Italia, der skylder dem penge, men omvendt. Hvad deres placering i restauranten angår, kan vi kun sige, at havde de kontaktet os under opholdet, ville vi have påtalt det over for hotellet og fundet en løsning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Nina og Kjeld fra København boede på Hotel Bellevue fra d. 23. til d. 28. juni 2003 inden de kørte videre til Palazzolo dello Stella og derefter til Trasimenersøen. Efter turen skrev de:

Vi har haft en meget dejlig sommerferie - og vi vil takke jer varmt for endnu engang at have skaffet os nogle perfekte rammer for vores ophold i Italien. Hotel Bellevue i Cadenabbia ved Como-søen var en meget positiv overraskelse. Smuk udsigt fra et fint værelse, swimmingpool og god mad.
....til Palazzolo dello Stella....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mads og familie fra Aarhus boede på Hotel Bellevue fra d. 15. til d. 22. juli 2001. Efter hjemrejse meddelte de:

Det var en rigtig god oplevelse og vi nød det alle fire meget. Og det er et område vi godt kunne tænke os at tage tilbage til og nyde den afslappende stemning.
Hotel Bellevue levede til fulde op til vores forventninger. Da vi ankom fik vi endog lov til at vælge mellem forskellige værelser, i det værelse vi valgte var der en stor altan som vi havde meget glæde af. Der var dog et minus; for at få sø udsigten - som var fantastisk - så vendte værelset lige ud mod hovedvejen, hvor der er en del trafik med medfølgende støj - et minus, der give overvejelser om det vil være det hotel vi ville vælge hvis vi skulle der ned igen.
Vi ville nok overveje at bo i Bellagio hvis/når vi skal der ned igen.
I det hele var det en rigtig god ferie og stedet er meget tiltalende og I har ydet en god service - tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map