Anmeldelser af Grand Hotel Cadenabbia

 
Grand Hotel Cadenabbia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Cadenabbia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Cadenabbia

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Cadenabbia som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Cadenabbia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Joan og Jan fra Esbjerg Ø boede på Grand Hotel Cadenabbia i Cadenabbia fra d. 27. til d. 30. august 2012.

Vi boede først 3 dage på Hotel Forte Charme i Nago. Et rigtigt dejligt og hyggeligt hotel med fin udsigt over søen.De øvrige gæster var mest tyskere, lidt englændere, kun 2 danskere (os). Atmosfæren på hotellet var ganske hyggelig.Hotelpersonalet i receptionen var meget, meget hjælpsomme. Servicen var helt i top. Der var gratis transport og afhentning til byen. Der blev serveret kaffe med brød kl. 17.00
Vi havde halvpension (vist nok obligatorisk med fri vin). Et hotel vi gerne ville vende tilbage til. Sengene var store dobbeltsenge. Med ét stort lagen til fælles brug. Dette problem blev imidlertid hurtigt ændret ved henvendelse i receptionen.
De følgende 3 dage ved Comosøen var en knap så god oplevelse. Hotel Grand Hotel Cadenabbia er et meget stort hotel med fin beliggenhed lige ned til Comosøen. På grund af hotellets størrelse uden meget atmosfære var dette ophold ikke lige i vor smag.
Fælles for begge hoteller var at maden var rigelig og smagte meget godt med mange retter at vælge imellem. På begge hoteller var der pool til rådighed. Prisforskellen de 2 hoteller var ganske stor. Prisen for Cadenabbia var væsentlig større end for Hotel Forte Charme, hvor maden endog var inkluderet med fri vin. Det kan oplyses, at aftenmenuen på Cadenabbia kostede EuR 35,00 pr. person plus at man betalte for drikkevarerne. Billigste vin her kostede EUR 21,00.
Samlet set vinder Hotel Forte Charme stort i denne sammenligning.
Tips :
Man kunne godt et eller andet sted oplyse, at hvis man besøger vandfaldet lige nord for Riva del Garda skal man huske regntøj.
Det havde vi ikke (man kan blive ret våd af vandstøvet i luften) :-)
Det kan ikke siges for tit : Pas på når i kører på vejene – der er utrolig mange cyklister på vejene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og rejsefælle fra Skovlunde boede på Grand Hotel Cadenabbia i Cadenabbia fra d. 12. til d. 15. juni 2011.

Vi havde i god tid inden ferien bestilt et hotelværelse med søudsigt. Desværre var der uorden i reservationen. Det betød, at vi i sidste ende accepterede et værelse med udsigt til parken. Desværre var værelset beliggende i grundplan med tremmer for vinduerne og uden udsigt. Det betød desuden, at værelset var meget mørkt og trist.
Bortset fra det var det et dejligt hotel og perfekt forplejning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map