Hotel i Cadenabbia ved Comosøen

Grand Hotel Cadenabbia

 
Grand Hotel Cadenabbia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Cadenabbia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grand Hotel Cadenabbia er et virkeligt "grand hotel" af typen fra før verden gik af lave.

Den imposante bygning går helt tilbage til 1820, og med dens beliggenhed lige ned til Comosøen og en fortryllende udsigt er det klart, at den gennem tiden har tiltrukket gæster fra hele verden. Hvis du er en drømmer af natur, vil du let komme til at blive lidt vemodig, når du tænker på alt det, dette hotel har set, og måske også begræde, at fremskridtet har medført, at hovedvejen, der kører lige forbi, i dag er fuld af biler og ikke hestevogne.

Læs mere om Grand Hotel Cadenabbia

Hvis vi kort skal give en idé om hotellets serviceniveau, kan vi nævne, at du her finder: aircondition i alle rum, reception 24 timer i døgnet med internetadgang, (personalet taler andet end italiensk), elevator, bar, restaurant, svømmebassin, babysitterservice, biludlejning, parkering, læsesal og meget andet. Mindre hunde er velkomne dog ikke i fælles arealer. I hotellets frodige haver, der ligger ned mod søen, har du mulighed for små spadsereture og et lille hvil på de mange bænke, som ofte befinder sig i intime små romantiske hjørner.

Hotellet er blevet gennemgribende istandsat i 2006 og disponerer i dag over 192 værelser af forskellig type (hvoraf In-Italia dog har valgt kun at tilbyde standardværelserne, men de er nu også fine nok). Alle værelser har selvsagt eget badeværelse (med hårtørrer), aircondition, satellitfjernsyn, minibar og sikkerhedsboks. Standardværelserne har ikke søudsigt, men til gengæld så er de bedre beskytttet mod støjen fra landevejen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map