Feriebolig i Cadenabbia ved Comosøen

Britannia Luxury Apartments

Nabohotellet Britannia Excelsior, hvor du checker ind Pool og sø i skøn forening Britannia Luxury Apartments udefra Moderne lejligheder med et minimalistisk udtryk Lækre og rummelige badeværelser Udsigten fra lejlighederne over søen og mod Bellagio
 
Britannia Luxury Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Britannia Luxury Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cadenabbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er mange fordele ved at bo ved den centrale del af Comosøen. Her ligger de skønneste og hyggeligste byer - og infrastrukturen er meget velfungerende, især den på vandet. Færgerne sejler nemlig i pendulfart mellem Cadenabbia/Griante, Bellagio, Varenna og Menaggio. Det betyder, at du på et øjeblik kan krydse søen, besøge flere byer på en udflugt og alligevel stadig kunne nå hjem om eftermiddagen til hygge og afslapning ved poolen. Poolen ligger skråt over for lejlighederne, ca. 50 m væk.

I sus og dus ved Comosøen

Hvis du har svært ved at vælge mellem hotel eller ferielejlighed, så er Britannia Luxury Apartments noget nær den perfekte løsning. Her bor du nemlig i egen lejlighed, hvor du er selvstændig og kan tilberede dine egne måltider - men hoteldelen Hotel Britannia Excelsior (som ejer lejlighederne) ligger blot 50 m herfra - og her får du adgang til alle hotelfaciliteterne som fx reception og restauranter. Du kommer skam ikke til at mangle noget. Til lejlighederne hører der garage, fælles vaskeri og elevator. Og for at gøre opholdet så nemt som muligt, så ligger der et lille supermarked lige omkring hjørnet. Så kan du købe ind til dine italienske måltider uden at skulle starte bilen.

Læs mere om Britannia Luxury Apartments

Tilkøb klubkort og du kommer ikke til at mangle noget

Du kan vælge at bestille klubkort, som bestilles og betales på forhånd. Det giver adgang til to pools - og inkluderer tilmed også frokost og aftensmad og husets drikkevarer på hotellet. Uden klubkort har du dog stadig adgang til den ene swimmingpool - mens solsenge og parasol bestilles og betales på stedet. Den ene pool ligger over for hotellet mens den anden 'Cadenabbia Lido' ligger over for lejlighederne - det vil sige begge inden for ca. 150 m. Mellem lejlighederne og søen løber kystvejen, som det ses på et af billederne. Cadenabbia Lido er også åben for udefrakommende. Får du lyst til at hoppe i søen, så er der en stige, der sørger for, at du nemt kommer op og ned. Ved begge pools kan du i sommermånederne også nyde forfriskninger og lette retter.

Lejlighederne på Britannia Luxury Apartments

Lejlighed m. 1 soveværelse og delvis søudsigt

Lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheder består af to soveværelser med dobbeltseng/enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Ca 120 m² Der er udsigt mod haven fra lejligheden.

Lejlighed m. 2 soveværelser og delvis søudsigt

Lejligheder består af to soveværelse med dobbeltseng/enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Lejlighed m. 3 soveværelser og delvis søudsigt

Lejligheder består af to soveværelse med dobbeltseng/fransk senge, hems med sovesofaer og et opholdsrum med sovesofaer, og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Britannia Luxury Apartments

Læs personlige anmeldelser af Britannia Luxury Apartments som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Britannia Luxury Apartments. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Britannia Luxury Apartments

Bedømmelse af Britannia Luxury Apartments

Læs mere

Bedømmelse af Britannia Luxury Apartments

Læs mere

Bedømmelse af Britannia Luxury Apartments

Lejligheden var meget ren og meget stor. Der var et fint køkken - men det virker ikke som om man ønskede at der skulle laves mad, da der ikke var de basale fornødne køkkenredskaber.
Lejligheden mangler klart muligheden for at sidde udenfor ( det burde have fremgået at der ikke var nogen muligheder for at sidde ud.).

Læs mere

Flot, stor lejlighed ved Comosøen

Virkelig fin og rummelig lejlighed med alt, man har brug for. Meget moderne indretning for italienske standarder. Ligger lige overfor Bellagio, som der er udsigt til fra hotellets 2 pools og restauranter. Klubkort platin kan klart anbefales, dels får man adgang til den bedste pool, dels er lækre måltider og alle drikkevarer inkluderet, så det er hurtigt tjent hjem. Vi foretrak restauranten Lido men der er faktisk hele 3 at vælge mellem at spise på (+ et nyåbnet pizzeria på tagterassen). Et ekstra plus er at de ansatte er virkelig søde og nærværende, og "alt" kan lade sig gøre.

Læs mere

Skønne omgivelser og flot lejlighed

Como søen er en fantastisk smuk feriedestination. Vi opholdte os der i 2 dage på vej videre ned i Italien.
Vi tog en af de mange færger på søen og besøgt den lille by på spidsen midt i søen, Bellagio. Rigtig hygge sted med stemning, stejle gader og små butikker.
Vi havde lejet en fantastisk lejlighed, kæmpe stor med 3 soveværelset ( vi var 2 voksne og 2 børn).
Uden vi var klar over det, havde vi fået clubkort med i prisen dvs det var All inklusiv på nærliggende hotel og adgang til en ikke overfyldt pool. Morgenmaden var ikke prangende, men restauranten ved pool/søen var god.
Det eneste dårlig vi kan sige om opholdet var at poolen krævede brug af badehætter samt ringe morgenmad. Ellers et skønt sted, som vi gerne vil vende tilbage til.
Og fantastisk at man kan leje lejligheder pr. dag og ikke nødvendigtvis for en hel uge.

Læs mere

Fantastik dejligt sted

Dejligt sted med fantastisk beliggenhed.
Eneste fratræk var at der ikke er balkon/altan på lejlighed, som ellers var meget dejlig med masser af plads.

Lidt uenighed med receptionen på hotellet angående slutrengøring, som vi havde kontrakt på, var betalt, gav lidt dum afslutning.
De mente, at vi skulle betale for slutrengøring, men accepterede dog ( noget surt ),at vi ikke gjorde dette efter at have set vores lejekontrakt

Læs mere
 
search map