Feriebolig i Cadenabbia ved Comosøen

Britannia Luxury Apartments

Nabohotellet Britannia Excelsior, hvor du checker ind Pool og sø i skøn forening Britannia Luxury Apartments udefra Moderne lejligheder med et minimalistisk udtryk Lækre og rummelige badeværelser Udsigten fra lejlighederne over søen og mod Bellagio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er mange fordele ved at bo ved den centrale del af Comosøen. Her ligger de skønneste og hyggeligste byer - og infrastrukturen er meget velfungerende, især den på vandet. Færgerne sejler nemlig i pendulfart mellem Cadenabbia/Griante, Bellagio, Varenna og Menaggio. Det betyder, at du på et øjeblik kan krydse søen, besøge flere byer på en udflugt og alligevel stadig kunne nå hjem om eftermiddagen til hygge og afslapning ved poolen. Poolen ligger skråt over for lejlighederne, ca. 50 m væk.

I sus og dus ved Comosøen

Hvis du har svært ved at vælge mellem hotel eller ferielejlighed, så er Britannia Luxury Apartments noget nær den perfekte løsning. Her bor du nemlig i egen lejlighed, hvor du er selvstændig og kan tilberede dine egne måltider - men hoteldelen Hotel Britannia Excelsior (som ejer lejlighederne) ligger blot 50 m herfra - og her får du adgang til alle hotelfaciliteterne som fx reception og restauranter. Du kommer skam ikke til at mangle noget. Til lejlighederne hører der garage, fælles vaskeri og elevator. Og for at gøre opholdet så nemt som muligt, så ligger der et lille supermarked lige omkring hjørnet. Så kan du købe ind til dine italienske måltider uden at skulle starte bilen.

Læs mere om Britannia Luxury Apartments

Tilkøb klubkort og du kommer ikke til at mangle noget

Du kan vælge at bestille klubkort, som bestilles og betales på forhånd. Det giver adgang til to pools - og inkluderer tilmed også frokost og aftensmad og husets drikkevarer på hotellet. Uden klubkort har du dog stadig adgang til den ene swimmingpool - mens solsenge og parasol bestilles og betales på stedet. Den ene pool ligger over for hotellet mens den anden 'Cadenabbia Lido' ligger over for lejlighederne - det vil sige begge inden for ca. 150 m. Mellem lejlighederne og søen løber kystvejen, som det ses på et af billederne. Cadenabbia Lido er også åben for udefrakommende. Får du lyst til at hoppe i søen, så er der en stige, der sørger for, at du nemt kommer op og ned. Ved begge pools kan du i sommermånederne også nyde forfriskninger og lette retter.

Lejlighederne på Britannia Luxury Apartments

Lejlighed m. 1 soveværelse og delvis søudsigt

Lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheder består af to soveværelser med dobbeltseng/enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Ca 120 m² Der er udsigt mod haven fra lejligheden.

Lejlighed m. 2 soveværelser og delvis søudsigt

Lejligheder består af to soveværelse med dobbeltseng/enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofaer og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Lejlighed m. 3 soveværelser og delvis søudsigt

Lejligheder består af to soveværelse med dobbeltseng/fransk senge, hems med sovesofaer og et opholdsrum med sovesofaer, og køkkenhjørne med opvaskemaskine, elkedel, brødrister, glaskeramisk komfur, ovn (eller mikrobølgeovn) og køleskab. Badeværelset har toilet og badekar eller bruser. Der er udsigt mod søen fra lejligheden - som kan variere fra lettere begrænset til skrå - mens en af lejlighederne har en privat have, hvorfra der er udsigt mod søen (men ikke inde fra selve lejligheden).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Costa Verde Natura

Clusane, Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Residence Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Bazzoni & Du Lac

Tremezzo, Lombardiet

Residence Geranio

Domaso, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map