Hotel i Bormio i Lombardiet

Rezia Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Rezia er perfekt både sommer og vinter

Vandreture, trekking, mountain biking, klatring, selv golf. Bormio er det perfekte valg, hvis din sommerferie skal være af den aktive slags!

Naturligvis er det også et paradis for dig, der er vild med vintersport. Denne lille by i Valtellina-bjergene har ca. 195 km. pister i bekvem afstand til byen. Nogle pister er op til 3.000 meter høje, og er betjent af 70 skilifte. Der er noget for alle niveauer: Lige fra eksperter til absolutte begyndere og børn. Og, med to oplyste pister (Bormio og Santa Caterina) kan du stå på ski både dag og nat, hvis du har lyst.

Dejlig, historisk by

Bormio er en af de mest charmerende bjergbyer i Italien, takket være dens naturlige ressourcer og skønhed. De fleste kender den på grund af de naturlige, varme bade, som er åbne for offentligheden. Den utroligt smukke nationalpark Stelvio ligger på grænsen til Bormio mod Nordøst. Det lille, historiske centrum har små og smalle gader, hvor man stadig kan se den rigdom, byen var berømt for i fortiden. Piazza Cavour er et populært og hyggeligt sted på ferier og i weekender. Når du slentrer rundt i byen, så sæt dig her et øjeblik, og nyd en drink. I byen finder du masser af små barer og trattoriaer, og der er også et par steder, hvor der festes til sent på natten.

Rezia Hotel har alt, hvad du behøver på en afslappet ferie

Du behøver såmænd bare at læse anmeldelserne fra tidligere gæster for at forstå, hvorfor dette sted er så populært. Stedet er perfekt, hvis du rejser med børn; ikke kun pga. de store familieværelser, men også på grund af legerummet og den dejlige, ægte gæstfrihed.

Hvis du har lyst til en let snack eller kaffe i løbet af dagen efter aftenen, så besøg den fantastiske lounge-bar, som er dekoreret i en varm og imødekommende stil. Rezias restaurant er kendt for både sin lækre buffet og sin lange vinliste. Du kan vælge den fastsatte 4-retters menu, eller lokale retter fra a la carte-menuen.

Skøn wellness

Når du får lyst til at forkæle krop og sind, tilbyder Hotel Rezia gode muligheder for at slappe af i wellness-afdelingen med massager, forskellige behandlinger, sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, solarium og afslapningsrum. Hvis du ikke er færdig med at bruge energi den dag, kan du som prikken over i'et tage en omgang i fitnessrummet.

Moderne og rummelige værelser i Alpe-stil

Hotellet har kun 58 værelser og suiter, som alle er meget tillokkende. Superior-værelserne har små balkoner. Derudover har alle værelser og suiter alt, hvad du forventer at finde på et bjerghotel, såsom: Minibar, sky-tv, telefon, pengeboks, gratis Wi-Fi, room service og et privat badeværelse med bruser eller badekar, gratis toiletartikler og badekåber.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Rezia Hotel

Læs personlige anmeldelser af Rezia Hotel som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Rezia Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skiferie

Læs mere
 
search map