Hotel i Bormio i Lombardiet

Palace Hotel Wellness & Beauty

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historiske omgivelser i traditionel og chik bjergby

Den lille by Bormio er et typisk bjergsamfund, og ligger i 1.225 meters højde i Sondrio-provinsen. Det hører til det større skiområde Alta Vatellina. Området kan nemt nås med gondol fra landsbyen. Bormio er et af de mest charmerende skiområder i Italien, takket være områdets historisk berømte varme kilder og skønhed. Det lille, historiske centrum i Bormio har små, snævre gader, som afspejler byens rige fortid. Bormio-dalen er bred og solrig, og har meget rige, folkelige traditioner.

Afstande:
* 500 meter fra skilift/gondol
* 300 meter fra centrum

Nyd livet på Piazza Cavour

Piazza Cavour er, i feriesæsonerne og weekenderne, et rigtigt hyggeligt sted at nyde en drink. I byen finder du masser af barer, trattoriaer, mv. På nogle af barerne er der liv og glade dage til sent på natten.

Palace Hotel ligger kun 500 meter fra Bormio 2000-liften og omkring 300 meter fra byens centrum.

Læs mere om Palace Hotel Wellness & Beauty

Varm og rolig atmosfære

Hotellets atmosfære er varm og fredfyldt. Du finder naturligvis alle slags mennesker og nationaliteter her. Om sommeren bor her mange cyklister, da området omkring Bormio byder på nogle af de mest spektakulære og smukke cykelruter i Europa.

Komfort er et nøgleord

Palace Hotel har ikke skåret ned på stil og komfort. Når du kommer til hotellet, mærker du den varme velkomst fra personalet. Efter en dag i bjergene, uanset om du har stået på ski eller cyklet, venter wellness-centret på dig med foryngende massager og behandlinger. Her kan du også benytte indendørs pool, boblebad og sauna. Måske har du lyst til at kaste dig ud i et spil tennis på tennisbanen, eller en gang golf på den nærliggende golfbane. Du kan også brænde ekstra energi af i fitnessrummet.

Efter en lang dag med aktiviteter udendørs eller afkobling i wellness-centret. er det tid til at nyde en drink før maden. Det kan du passende gøre ved ildstedet i lobbybaren. I dagtimerne, inden for sæsonen, kan du få serveret lette snacks på terrassen. Kokken på restauranten vil meget gerne præsentere dig for sine kunster med det valtellinesiske køkken. Menuen fuldendes med internationale retter og et omfattende vinkort.

Wi-Fi-forbindelse er gratis, og du har adgang over hele Palace Hotel. Hvis du ankommer med bil, koster parkering 10 Euro ekstra per nat.

Cykler kan lejes i receptionen, og dit skiudstyr kan opbevares i skirummet med skabe.

Varme og komfortable værelser

Hotellet har 80 komfortable værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har følgende faciliteter: Wi-Fi-forbindelse, telefon, satellit-tv med Sky-kanal, pengeboks, minibar, hårtørrer og privat badeværelse med badekar eller bruser. Nogle værelser har balkon.

Læs om værelserne på Palace Hotel Wellness & Beauty

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map