Hotel i Bormio i Lombardiet

Hotel Nevada

 
Hotel Nevada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Nevada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bormio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende i en naturskøn og aktiv by


Hotel Nevada er beliggende tæt på centrum af Bormio. Den lille by er et typisk bjergsamfund og er beliggende i 1225 meters højde i Sondrio provinsen. Det hører til et større (ski) område Alta Vatellina, som er inden for rækkevide, hvis man tager gondolen fra landsbyen. Bormio er et af de mest charmerende skisportssteder i Italien takket være dets historisk kendte termiske bade og smukke landskaber.

Piazza Cavour er i løbet af ferier og weekender et populært og hyggeligt sted at mødes og nyde en drink. I byen kan du finde masser af andre små barer, restauranter og endda nogen barer, som forsætter i livlig stil ud til sent på natten. Byen er ret kendt som et cykel sted, som er vært for blandt andet det berømte Gavia løb.

Læs mere om Hotel Nevada

Det rigtige sted for en aktiv ferie, både til sommer og vinter


Hotel Nevada tilbyder den perfekte basis for en aktiv ferie. Det har ry som et sportshotel og om sommeren som et decideret cykelhotel. De organiserer udflugter og ture rundt i området og udlejer cykler og mountainbikes. Der er et cykelopbevaringsrum, så du kan sagtens tage din egen cykel med hertil. Om vinteren er hotellet beliggende lige ved siden af pisterne, så du kan næsten stå på ski i hotellet. Om sommeren kan du slappe af på terrassen i den store have, og nogen gange arrangeres der gril-aftenener for gæsterne. Super hyggeligt.

Efter en intensiv dag ude på pisterne, kan det være rart at slappe af en smule. Hotellet har gode faciliteter og service for både krop og hoved. Der tilbydes et stort wellness område med sauna, typisk bad, afslapningsrum og forskellige krops behandlinger og massage. Baren, hvor du også kan få lette snacks, er beliggende midt på langrendssporet, og hvor pisterne mødes.

Om aftenen er du velkommen i restauranten, hvor der tilberedes og serveres mad fra det lokale og regionale køkken. Hvis du ankommer med bil, så er der gratis parkering ved hotellet, ligeledes gratis Wi-Fi. Der er et skirum, hvor du kan opbevare dit skigear eller din cykel.

Værelser med dejlig atmosfære

Hotellet har 30 komfortable værelser designet i en typisk såkaldt Alpin stil. De fleste værelser har balkon med en fantastisk udsigt over bjergene. Alle værelser har Wi-Fi, satellit-tv, minibar, hårtørrer, safeboks og privat badeværelse med brusebad. Nogen af værelserne har jacuzzi, alt afhængig af værelsestype.

Skjul teksten
 
 
search map