Hotel i Bormio i Lombardiet

Hotel Alù

 
Hotel Alù er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Alù er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bormio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bormio er det rigtige sted for din aktive ferie

Med mulighed for aktiviteter som landevejscykling, mountain bike, vandring til fods, hiking, bjergklatring, golf og et stort skiområde om vinteren, er Bormio er et perfekt valg for en aktiv ferie, både sommer og vinter.

Denne lille by i bjergene af Valtellina er med 150 km pister et sandt paradis for dig, som elsker ski og vinter. Nogen af pisterne når en højde på helt op til 3000 meter, og området har 70 nye og moderne skilifter. Alle kan være med her, fordi niveauet er for enhver, og du kan finde alt fra svære pister til de garvede skiløbere, til nemme pister for nybegyndere og børn. Med to belyste pister (ja, dem med lys på!) er det muligt at stå på ski ikke blot om dagen, men minsandten også om aften.

Afstande:
* Til centrum 300 meter
* Til skiliften 100 meter

Bormio er en af de mest chamerende byer i Italien takket være naturen omrking området. De fleste kender området for de termalske kilder, hvor der er offentlig adgang.
Den fantastisk nationalpark Stevio ligger op til Bormios nordøstlige side. Det historiske centrum af Stevio, med de små snævre gader, afspejler den velhavende fortid byen har haft.

Piazza Cavour er et populært og hyggeligt sted at være når Italienerne har fri i weekenden. Du kan slentre rundt, eller sætte dig ned og nye en kop kaffe eller en aperitif på en af de små barer, gæstgiverier. Nogle steder har også åbent om aftenen, så det er uligt at forlænge after-ski'en.

Læs mere om Hotel Alù

Den familiære gæstfrihed gør det personligt


Din vært, familien Pedranzini, gør alt for at din ferie bliver så behagelig som muligt. Det trestjernede hotel er efter vores mening undervurderet, og vi her i in-Italia kunne nemt give det 3,5 eller 4 sole. Hotellet har en varm atmosfære og har alle de faciliteter og service, som du har brug for om vinteren såvel om sommeren. Anmeldelserne på TripAdvisor er uden tvivl enige med os: her får du virkelig værdi for pengene.

Om vinteren er der et opvarmet skiopbevaringsrum tilgængeligt. Om sommeren er der et specielt område cykelister med et specielt cykel område. Du kan finde WiFi gennem hele hotellet, parkering er muligt uden for hotellet.

Hyggelige værelser/ lejligheder

Hotellet har 30 rummelige værelser. Alle værelser er udstyret med satellit-tv, safeboks, telefon, Wi-Fi, minibar. Alle værelserne har balkon.

Skjul teksten
 
 
search map