Feriebolig i Bormio i Lombardiet

Chalet San Louis

 
Chalet San Louis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet San Louis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bormio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Chalet San Louis ligger ca. 100 meter fra den hyggelige centrum i et stille område, bagved busstationen. På stedet findes parkeringsmuligheder udenfor huset men der er også garage under bygningen.

Bormio er en hyggelig by men måske mest kendt for sine afholdelser af World Cup løb. Der er mulighed for at tage en svømmetur efter en tur oppe i bjergene. Svømmehallen ligger ca. 200 meter fra huset. Derudover er der varme kilder, som kan løsne op i de trætte muskler. Om sommeren er der en god golfbane at prøve kræfter på.

Læs mere om Chalet San Louis

Huset råder over 6 lejligheder og de er alle udstyret med opvaskemaskine, mikroovn, keramisk kogeplade, TV, pengeboks og videotelefon.

Treværelseslejlighed nr. 1 og 2 – Stueetagen (4/6 personer):
- består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer. Fra stueetagen er der udgang til have.

Treværelseslejlighed nr. 3 og 4 – 1. sal (4/6 personer):
- består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer. På første sal er der 2 balkoner til hver lejlighed.

Treværelseslejlighed nr. 5 og 6 – 2. sal på kvisten (4/6 personer):
- består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer. På anden sal er der en balkon til hver lejlighed. På kvisten er der lidt spildplads pga. skråvæggene, men der er stadig god plads.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Palace Hotel

Bormio, Lombardiet

Hotel Alù

Bormio, Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map