Hotel i Bormio i Lombardiet

Baita Clementi Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Baita Clementi gør væsen af sig selv i landskabet med sin blå facade, og lyser op i sommer halvåret med sine smukke farverige blomster som hænger på balkonerne. Hotellet ligger tæt på det historiske centrum af Bormio og blot 800m fra pisterne og den termale spa.

Nok den mest charmerende ski destination i Italien

Den lille by Bormio ligger 1225 m oppe i Sondrio provinsen og hører til skiområdet Alta Valtellina. Der er nem adgang til svævebanen fra byen. Bormio er et af de mest charmerende ski områder i Italien pga sin smukke beliggenhed og termerne. Den fabelagtige Stelvio Nationalpark grænser op til Bormio på den nordøstlige side. Det historiske centrum af byen har små hyggelige snævre stræder. Piazza Cavour er det naturlige og populære samlingspunkt både i feriesæsonen og i weekenderne generelt, gennem hele året. Her finder du mange barer, caféer og gode madsteder. Flere af barerne har åbent til hen på den sene aften.

Afstande:
* Ski lift 700m
* Ski bus stop 100m
* Centrum 200m

Læs mere om Baita Clementi Hotel

Nyd din kaffe på terrassen med front mod Baita Clementi

Du vil sikkert få en følelse af at være et meget heldigt menneske, når du skuer ud af dit vindue om morgenen. Både sommer og vinter er udsigten her udover de smukke bjergsider et fantastisk skue. Foran hotellet ligger en stor haveterrasse hvor du kan nyde din morgenkaffe eller en god drink hen på eftermiddagen.

Hotellet har et godt serviceniveau og gode faciliteter: Hyggelig bar, restaurant med de traditionelle trælofter og godt gastronomisk egnskøkken samt traditionel middelhavs menu. Vil du slappe af før middagen er her et lille wellness center som, selvom det er småt i forhold til byens naturlige termal bade, alligevel har både sauna, dampbad, jacuzzi, velværerum og flere uligheder for behandlinger og massager (mod betaling).

Brænd noget af det gode mad og vin af i fitnessrummet, som i familie afdelingen også har et legerum til børn. Her er også ski- og skistøvle varmere på hotellet og garage til både cykler og motorcykler og gratis wi-fi i hele hotellet.

Lyse og komfortable værelser

Hotel Baita Clementi har 42 komfortable værelser. Alle med Sat-TV, telefon, minibar, hårtørrer, safebox og gratis wi-fi. Nogle af værelserne har balkon, det kommer an på den typologi du vælger.

Læs om værelserne på Baita Clementi Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map