Hotel i Bergamo

Starhotels Cristallo Palace

 
Starhotels Cristallo Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Starhotels Cristallo Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skal du ikke videre fra Bergamo med det næste fly og har noget tid tilovers, foreslår vi at du tager en tur rundt i Bergamo - vi er overbeviste om, at du vil kunne lide byen.

Bergamo består af to dele, Bassa (den lave) og Alta (den høje). Starhotel Cristallo Palace er beliggende i den lavere del der hedder Cittá Bassa. Den historiske bydel med interessante sights er beliggende på toppen af bakken og hedder Cittá Alta. Cittá Bassa opstod langt senere og det er her du finder de trendy restauranter, luksus butikker og de brede avenuer. Adskillige trapper og en lille kabelbane - Funicolaren - forbinder de to bydele. I Cittá Alta kan du opleve de historiske mure og nyde den fine udsigt over byen. Bergamo Bassa og Alta ligger begge tæt på hotellet. Togstationen i Bergamo finder du ca. 1.5 km fra Cristallo Palace.

God komfort uden dikkedarer

Selvom Cristallo Palace ikke ser ud af meget fra ydersiden, er der en rigtig hyggeligere atmosfære, når du træder inden for.
Starhotel Cristallo Palace byder på alle de grundlæggende services, du har brug for under et kortere ophold.

Du finder en del gode restauranter i umiddelbar nærhed af hotellet. Det er dog ikke nødvendigt at gå ud, da hotellets egen restaurant La Perosa serverer traditionelle lokale og internationale retter. Morgenmadsbuffetten byder på et udmærket udvalg af forskellige produkter. Skal du med et tidligt fly om morgenen, kan du give receptionen besked - så sørger de for, at du kan få en let morgenmad med dig på farten.

Læs mere om Starhotels Cristallo Palace

Er du på forretningsrejse, og ønsker du at holde dit møde i en mere uformel og afslappet atmosfære, frem for et af konferencerummene, kan du vælge at holde det i Perry´s bar, som serverer alt fra espresso om morgenen til cocktails om aftenen - her kan du også få lette snacks hele dagen.
Hotellet byder på WiFi overalt. Kommer du ikke i bil, findes der shuttle bus til og fra Lufthavnen mod et gebyr.

Komfortable og rummelige værelser

Starhotel Cristallo Palace byder på 90 værelser i tre forskellige kategorier. Værelserne har enten dobbeltsenge eller separate senge og alle værelserne har WiFi, satelit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Starhotels Cristallo Palace

Skjul teksten
 
 
search map