Hotel i Bergamo

Mercure Bergamo Palazzo Dolci

 
Mercure Bergamo Palazzo Dolci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mercure Bergamo Palazzo Dolci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Uanset om du besøger Bergamo i arbejdsøjemed, på ferie eller blot er i transit, vil du nyde dit ophold i Bergamo. Har du tiden, vil vi anbefale at du bruger tid på at besøge denne spændende by.

Området af dalen hvor Mercure Bergamo Centro ligger kaldes Cittá Bassa. Det historiske område på toppen af bakken hedder Cittá Alta. Citta Bassa er vokset op i det 19.årh, og det er her du kan finde trendy restauranter, hippe butikker og brede avenuer der er perfekte til en slentretur. Adskillige trapper og en lille kabelbane, kaldet Funicolare, forbinder bydelene. En tur i Cittá Alta byder på hyggelige historiske omgivelser og en fremragende udsigt ud over Bergamo.

Alt er i gåafstand fra Mercure Bergamo Centro, og i umiddelbar nærhed finder du et godt udvalg af barer og restauranter. Der er desuden blot 300m til togstationen i Bergamo.

Gennemført komfort i elegante omgivelser

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci er virkelig et all-round hotel, som byder på noget for enhver. En afslappet atmosfære og på en række services vil medvirke til et behageligt ophold på dette cityhotel.
Morgenmaden byder på et godt udvalg af kolde og varme retter. I baren kan du nyde en let snack og forfriskning i løbet af dagen og aftenen. Der er ingen restaurant på hotellet, men med mange restauranter i området er der altid mulighed for at finde et godt måltid.
Der er WiFi på hele hotellet og kommer du i bil har hotellet parkering mod ekstra betaling.

Læs mere om Mercure Bergamo Palazzo Dolci

Indbydende og stilfulde værelser

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci tilbyder 88 rummelige og elegante værelser. På værelserne finder du Nespresso maskine, WiFi, satelit TV, værdiboks, skrivebord, air condition og badeværelse med toilet, bruser og karbad.

Skjul teksten
 
 
search map