Hotel i Bergamo

Hotel San Giorgio

Morgenmadslokalet ligger på tagterrassen Vue over Bergamo gamle by fra Hotel San Giorgios tagterrasse
 
Hotel San Giorgio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Giorgio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har altså den fordel at befinde sig i bydelen Bergamo Bassa, hvor du finder et rigt handels- og restaurationsliv samt kabelbane op til den gamle bydel Bergamo Alta. De to nærmeste restauranter ligger ca. 150 m væk.

Gratis parkering og gåafstand til togstationen

Ud over gåafstanden til stationen finder man også gratis parkering her. Når man træder ind i hall'en, bliver man hilst velkommen af en elegant reception med antikke og indbydende møbler samt en lille bar. Store dele af hotellet er moderniseret, og seneste skud på stammen er elevatoren, som fører op til tagterrassen, hvor man finder morgenmadslokalet (buffet) og en fin udsigt til Bergamos gamle bydel. Det er ikke muligt at sidde udedørs og spise, men siderne af teltdugen åbnes om sommeren, så der er fri udsigt til byens tage fra morgenbordet. Man må selvfølgelig forvente at kunne høre morgentrafikken herfra, da man befinder sig midt i en større by.

Læs mere om Hotel San Giorgio

Værelser

- De ca. 30 værelser fordeler sig på enkelt-, dobbelt- (de fleste), tresengs- og firesengsværelser og ligger i stueplan og på 1./2. sal. De har alle fjernsyn (med italienske kanaler), lille køleskab, gratis wi-fi internet, ventilator samt badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne (et dobbeltværelse og et firesengsværelse) ligger side om side med en dør imellem, som er en god løsning til store familier. Bemærk, at toget kører i nærheden af hotellet, men da der er tale om en lokalbane, er der ingen togstøj om natten - desuden har værelserne termoruder, hvilket også tager det meste af støjen fra den (i dagtimerne) befærdede vej. Der er kun ét firesengsværelse, men familier på fire personer kan glæde sig over at få to dobbeltværelser ved siden af hinanden til samme pris, hvis firesengsværelset er optaget.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Giorgio som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Giorgio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel San Giorgio

Meget godt til prisen

Hotel San Giorgio ligger centralt, nær den gamle bydel, personalet er venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Hotel San Giorgio er meget prisrimeligt

Vi var til F1 løb på Monza og boede to nætter på Hotel San Giorgio. En meget privenligt hotel. Imødekommende personale og rent og behageligt værelse.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Giorgio

Hotellet er fint til prisen. Beliggenheden er god med gåafstand til bymidte og kun 20 min kørsel til lufthavnen.
Pænt og rent med et venligt personale.

Læs mere

Skøn beliggenhed for at tager på udflugter i området

Hotellets beliggenhed er idéel for at tage på udflugter. Indenfor 15 min. kan man gå til kabelbanen som fører op til den smukke gamle bydel Bergamo Alto.
Værelset var lille men rent. Det bedste er ved morgenmadsserveringen, hvor der er en smuk udsigt til Bergamo Alto som ligger foroven.
Der var meget gunstige priser for parkering, jeg var på motorcykel og det var ikke noget problem.
Personalet var meget venlige.

Læs mere

God overnatning i nærheden af lufthavnen

Vi boede en nat på dette hotel, da vi landede sent i Bergamo Lufthavn. Hotellet var helt okay og modtagelsen var venlig. Morgenmaden var enkel, men vi var tilfredse. Hotelværelset var tilpas køligt og pænt.

Læs mere

Erika og venner fra Floda i Sverige boede på Hotel San Giorgio i Bergamo 13-14. september 2012.

Kontakten med jeres rejsebureau In-Italia kan kun bedømmes med et stort A. I har været en stor hjælp ved forskellige spørgsmål og altid imødekommende. Hotellerne vi valgte har levet op til vores forventninger. Vores lille selskab af 7 personer er alle meget tilfredse med vores valg. Stor tak til jer.

Læs mere
 
search map