Hotel i Bergamo

Hotel San Giorgio

Morgenmadslokalet ligger på tagterrassen Vue over Bergamo gamle by fra Hotel San Giorgios tagterrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har altså den fordel at befinde sig i bydelen Bergamo Bassa, hvor du finder et rigt handels- og restaurationsliv samt kabelbane op til den gamle bydel Bergamo Alta. De to nærmeste restauranter ligger ca. 150 m væk.

Gratis parkering og gåafstand til togstationen

Ud over gåafstanden til stationen finder man også gratis parkering her. Når man træder ind i hall'en, bliver man hilst velkommen af en elegant reception med antikke og indbydende møbler samt en lille bar. Store dele af hotellet er moderniseret, og seneste skud på stammen er elevatoren, som fører op til tagterrassen, hvor man finder morgenmadslokalet (buffet) og en fin udsigt til Bergamos gamle bydel. Det er ikke muligt at sidde udedørs og spise, men siderne af teltdugen åbnes om sommeren, så der er fri udsigt til byens tage fra morgenbordet. Man må selvfølgelig forvente at kunne høre morgentrafikken herfra, da man befinder sig midt i en større by.

Læs mere om Hotel San Giorgio

Værelser

- De ca. 30 værelser fordeler sig på enkelt-, dobbelt- (de fleste), tresengs- og firesengsværelser og ligger i stueplan og på 1./2. sal. De har alle fjernsyn (med italienske kanaler), lille køleskab, gratis wi-fi internet, ventilator samt badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne (et dobbeltværelse og et firesengsværelse) ligger side om side med en dør imellem, som er en god løsning til store familier. Bemærk, at toget kører i nærheden af hotellet, men da der er tale om en lokalbane, er der ingen togstøj om natten - desuden har værelserne termoruder, hvilket også tager det meste af støjen fra den (i dagtimerne) befærdede vej. Der er kun ét firesengsværelse, men familier på fire personer kan glæde sig over at få to dobbeltværelser ved siden af hinanden til samme pris, hvis firesengsværelset er optaget.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Iseo, Lombardiet

Hotel Antica Dimora Mantova

Mantova, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map