Hotel i Bergamo

Hotel Ristorante Il Gourmet

 
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har masser af albuerum med fine udeområder med terrasse, have og gratis parkering. Der er desuden restaurant på stedet.

I periferien og alligevel tæt på

Fordelen ved at ligge i periferien af den gamle bydel er, at hotellet har masser af albuerum med fine udeområder med terrasse, have og gratis parkering - samtidig med, at handels- og restaurationslivet blot er et stenkast væk. Indvendig finder man reception, bar og hotellets hyggelige restaurant. Der er ikke elevator på hotellet.

Læs mere om Hotel Ristorante Il Gourmet

Restaurant med hyggelig terrasse

Hotellet har en stemningsfuld restaurant med pejs og plads til ca. 150 spisende gæster. Her kan man spise enten a la carte eller faste menuer til faste priser, og hvis vejret tillader det, kan man nyde maden og den vidunderlige udsigt på den hyggelige terrasse. Morgenmaden er delvist portionsanrettet og serveres ligeledes udendørs i de varme måneder.

Værelser
Hotellets 10 værelser er fordelt på et enkeltværelse og ni dobbeltværelser, hvoraf tre af dem har mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser (to med badekar). Værelserne har en dejlig udsigt mod enten Bergamo Bassa (den nyere bydel længere nede), Bergamo Alta eller hotellets have.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ristorante Il Gourmet

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ristorante Il Gourmet som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ristorante Il Gourmet. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Ristorante Il Gourmet

Go to Bergamo!

Fantastic city, old and new mixed within a short distance. A very clean city.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ristorante Il Gourmet

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ristorante Il Gourmet

Læs mere

God beliggenhed

Vældig flot placering øverst i den gamle by. Ældre hotel med en del trapper og mørkt værelse. Ikke noget at klage over undtagen morgenmaden, som er ret sparsom på den italienske måde. God ide at have lidt mad i baghånden, så en dansker kan klare sig et par timer ;-)
Husk gps i bilen - den udleverede kørselsanvisning rækker ikke langt!

Læs mere

Peter og Rie fra Vedbæk boede på Hotel Ristorante Il Gourmet i Bergamo fra d. 10. til d. 14. august 2012.

En fuldstændigt betagende og vidunderlig by, - og det var vores hotel også.
Vi må have haft det bedste værelse overhovedet. Fantasktisk service, sød og smilende ejer og medarbejdere. Kridhvide friske håndklæder hver dag, og heldigvis air con. på værelset.
Udsigt fra 1. sal til både den gamle og nye bydel. - og ikke mindst, vi kunne høre alle klokkerne slå i løbet af dagen og aftenen. Vi stod side om side, og nød den lune behagelige luft, og klokkerne, ikke mindst den store dybe klokke ved Piazza Vecchia.
Hotellet er i den gammeldags stil, tip top velholdt, men måske sidst renoveret for en 8 - 10 år siden, meget charmerende og lidt bedaget. Der håber vi at komme til at bo igen. Hvis nogen skulle få lyst til at prøve hotellet, boede vi på værelse 21.

Læs mere

Joan boede på Hotel Ristorante Il Gourmet i Bergamo fra d. 22. til d. 23. september 2011.

Hotel Ristorante Il Gourmet ligger smukt. Betjeningen fin – værelset ok. Morgenmaden meget sparsom.
Jeg vil helt sikkert bruge In-Italia igen.
Tak for din venlighed Stefania?

Læs mere
 
search map