Hotel i Bergamo

Hotel Ristorante Il Gourmet

 
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har masser af albuerum med fine udeområder med terrasse, have og gratis parkering. Der er desuden restaurant på stedet.

I periferien og alligevel tæt på

Fordelen ved at ligge i periferien af den gamle bydel er, at hotellet har masser af albuerum med fine udeområder med terrasse, have og gratis parkering - samtidig med, at handels- og restaurationslivet blot er et stenkast væk. Indvendig finder man reception, bar og hotellets hyggelige restaurant. Der er ikke elevator på hotellet.

Læs mere om Hotel Ristorante Il Gourmet

Restaurant med hyggelig terrasse

Hotellet har en stemningsfuld restaurant med pejs og plads til ca. 150 spisende gæster. Her kan man spise enten a la carte eller faste menuer til faste priser, og hvis vejret tillader det, kan man nyde maden og den vidunderlige udsigt på den hyggelige terrasse. Morgenmaden er delvist portionsanrettet og serveres ligeledes udendørs i de varme måneder.

Værelser
Hotellets 10 værelser er fordelt på et enkeltværelse og ni dobbeltværelser, hvoraf tre af dem har mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser (to med badekar). Værelserne har en dejlig udsigt mod enten Bergamo Bassa (den nyere bydel længere nede), Bergamo Alta eller hotellets have.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map