Hotel i Bergamo

Hotel NH Bergamo

 
Hotel NH Bergamo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel NH Bergamo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er alt hvad du behøver til et kort ophold

De fleste NH Hoteller er ret ens i kvalitet og service. NH Bergamo er ingen undtagelse, og byder på en god komfort til et kort ophold med begrænsede faciliteter.

Morgenmadsbuffetten byder på et godt udvalg af forskellige morgenmadsprodukter, og har du brug for en forfriskning i dagens løb, er lobby baren et godt bud, for her kan du finde forskellige drikkevarer i automaten,som i sagens natur er tilgængelig 24 timer i døgnet, Det samme gælder receptionen, hvor personalet er klar til at servicere dig 24/7. Baren på Hotel NH Bergamo er åben fra 07.00 - 23.00, og her kan du få serveret en cocktail eller en kop kaffe. Der er ingen restaurant på hotellet, men du finder et godt udvalg af restauranter blot få minutters gang derfra.

Der er WiFi på hele hotellet og kommer du i bil, er der parkeringsplads bag bygningen. Hotellet tilbyder shuttlebus service til og fra lufthavnen mod ekstra betaling.

Farverige og komfortable værelser

Hotel NH Bergamo består af 88 værelser som alle er indrettet i varme farver. På alle værelser er der aircondition. satelit TV, minibar, værdiboks, gratis WiFi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs mere om Hotel NH Bergamo

Skjul teksten
 
 
search map