Hotel i Bergamo

Holiday Inn Express Bergamo West

 
Holiday Inn Express Bergamo West er ikke tilgængelig i øjeblikket
Holiday Inn Express Bergamo West er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Holiday Inn Express er et meget belejligt hotel, hvis man har brug for en nem overnatning uden alt for meget besvær. Måske ankommer man sent til Bergamos lufthavn Orio al Serio eller kommer kørende på strækningen mellem Venedig og Milano og har brug for et mellemklassehotel med rene og pæne værelser. Herfra er der ca. 7 km til centrum af Bergamo og ca. 10 km til Orio al Serio (lufthavnen).

Dette er et moderne hotel, som primært finder sin styrke i de mange faciliteter: reception, gratis internetpoint med dagens aviser, morgenmadssal med buffet og fri parkering for dem, som ankommer i bil - der arrangeres desuden transfers til Bergamo centrum og til lufthavnen. Der er en restaurant inden for gåafstand. Man skal holde sig for øje, at der altså er tale om et pænt og praktisk hotel med mange faciliteter, og ikke et charmerende familieejet hotel med hygge og intimitet.

Læs mere om Holiday Inn Express Bergamo West

Ved siden af hotellet finder man en indendørs golfbane og en indendørs swimmingpool med fitnesscenter og wellnesscenter, som hotellet har en god aftale med og som kan benyttes mod tillæg. Kæledyr er velkomne.

Værelser:
- De 98 værelser ligger på 3 etager og er alle indrettet som standardværelser (enten med dobbeltseng eller to enkeltsenge) med aircondition, 26" fladskærm med sat-tv, elkedel til kaffe/te, telefon, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere værelser har mulighed for en eller to ekstra opredninger på sovesofa - og det er værd at bemærke, at børn under 18 år bor gratis sammen med to betalende voksne. Desuden er flere værelser forbundet med en dør imellem som god familieløsning.

Skjul teksten
 
 
search map