Hotel i Bergamo

Bombyx B&B

Indendørs swimmingpool Køkken til gæsternes rådighed Fælles opholdsstue Værelse Panoramicas terrasse Værelse Panoramica Værelse Romantica
 
Bombyx B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bombyx B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I udkanten af den smukke middelalderby Bergamo ligger en uimodståelig Bed and Breakfast i en nyrestaureret 1600-tals villa i det boligkvarter, der hedder Boccaleone. Ude fra gaden aner man ikke uråd, men når man først går gennem porten, møder øjet den skønneste anlagte have godt afskærmet fra omgivelserne og naboerne. Her finder man to værelser med egen indgang og egen terrasse i en stil, som de fleste vil betegne som smagfuld.

I gåafstand fra Bombyx B&B finder man to spisesteder, en bladkiosk og stoppesteder til både lufthavn, togstation og den gamle bydel. Afstanden til lufthavnen er ca. 3 km, togstationen ca. 1½ km og Bergamo Alta (den gamle bydel) ca. 4 km (mulighed for at leje cykler).

Læs mere om Bombyx B&B

I den ene halvdel af huset bor værtsfamilien - mens den anden del er forbeholdt gæsterne. Egen indgang sikrer mest muligt uforstyrrethed. De to værelser ligger på 2. sal og har et fint køkken, der er fuldt udstyrret med dansk kaffemaskine samt the, kaffe, kiks og juice til fri afbenyttelse - her serveres morgenmaden. Desuden findes en stor opholdsstue til deling, hvilket vil sige, at hvis man bestiller begge værelser (maks. fem personer), får man faktisk en stor treværelseslejlighed til rådighed med køkken og to terrasser. Der er også gratis internetadgang - både i de to værelser og i fællesrum samt et lille vaske/tørrerum med mulighed for gratis manuel vask.

Selv om der kun er to værelser på stedet, er der mange fællesfaciliteter: køkkenet må benyttes, og desuden er der en indendørs swimmingpool i kælderen med håndklæder til fri afbenyttelse, (tidsrum for brug af poolen aftales med værterne, som også benytter den), omklædningsrum og toilet i forbindelse med swimmingpoolen, billardrum og andre aktiviteter udendørs som fx bordtennis og bordfodbold. Der er underjordisk garage til gæster, som ankommmer i bil, og kæledyr er velkomne.

Værelse Romantica:
- Pænt indrettet dobbeltværelse med fladskærm med sat-tv, aircondition, værdiboks samt badeværelse med toilet, dobbelte håndvaske, bruser og jacuzzi. Dette værelse har desuden en privat terrasse, som ligger meget uforstyrret.
Værelse Panoramica:
- Pænt indrettet dobbeltværelse med fladskærm med sat-tv, aircondition, værdiboks, mulighed for ekstra opredning samt badeværelse med toilet, dobbelte håndvaske og bruser. Dette værelse har desuden en privat terrasse med udsigt ud over haven.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Bombyx B&B

Læs personlige anmeldelser af Bombyx B&B som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bombyx B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Bombyx B&B

Superflot b&b

En fredfyldt have med både hund og papegøje. En venlig engelsktalende værtinde. En del trapper. Formiddabel lejlighed øverst oppe. Vi var alene i hele overetagen. Masser af kaffe, te, juice, yoghurt, kager etc. til fri afbenyttelse i køkkenet. Værtinden stillede morgenmad klar til vi stod op kl. 5.15!

I kælderen er der en stor opvarmet swimmingpool og billardbord - begge dele til fri afbenyttelse. Dejlig tæt på lufthavnen, da vi skulle flyve om morgenen, og forbløffende lidt flystøj.

Lidt langt fra byen, men man kan gå derind på en god halv time. Byen - både den nye og den gamle del - er bestemt anbefalelsesværdige. Gode shoppingmuligheder.

Læs mere

Bedømmelse af Bombyx B&B

Helt igennem en fantastisk oplevelse - utrolig sød og imødekommende ejer.

Læs mere

Peder Christian og familie fra Farsø boede på Bombyx B&B i Bergamo fra d. 23. til d. 25. juli 2011.

Vi lejede begge værelser, så vi havde hele lejligheden for os selv. Fantastisk lækker stor lejlighed. Super kvalitet. Flot have og lækker pool i kælderen. Kan anbefales. Bergamo er en overset perle, og vi ville ønske at vi havde taget tre dage mere! Eneste minus var morgenmaden, men det skyldes vist at kun sønnen var hjemme! 4,5 stjerner

Læs mere

Bedømmelse af Bombyx B&B

Læs mere
 
search map