Hotel i Bergamo

Best Western Premier Hotel Cappello d'Oro

 
Best Western Premier Hotel Cappello d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Best Western Premier Hotel Cappello d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De fleste der besøger Bergamo bliver ofte kun i få timer eller nogle få dage. Flertallet kender formentlig kun Bergamo på grund af lufthavnen, og det er synd, for byen har mere at byde på end blot at være en transitby.

Lad dig forføre i den gamle middelalderby

Bergamo består af to dele. Området i dalen hvor Premier Hotel Cappello d'Oro ligger hedder Città Bassa. Det historiske centrum ligger på toppen af bakken og hedder Città Alta. Città Bassa er den nyere del af byen og det er også her du finder de trendy restauranter, de hippe butikker og brede avenuer, hvor du kan slentre en tur. Adskillige trapper og en lille kabelbane kaldet funicolare forbinder de to bydele. Besøg Città Alta og oplev de historiske bymure, nyd den smukke udsigt og spis på en af de gode restauranter.

Fra Hotel Cappello d'Oro er alle highligts inden for gåafstand, så selvom du kun har få timer i byen, er mulighederne for oplevelser lige uden for døren.

Et godt valg for både business og ferie

The Best Western Premier Hotel Capello d’Oro er måske ikke verdens mest romantiske hotel, men der er god komfort, funktionalitet og et godt serviceniveau, og samtidig er hotellet ideelt til både til business og fritid.

Læs mere om Best Western Premier Hotel Cappello d'Oro

Efter en dag med spændende oplevelser kan du blandt andet slappe af med et besøg i hotellets sauna, og har du mere lyst til at være aktiv, kan du udfolde dig i hotellets fitnessrum.

Nyd en forfriskning på terrassen

Den udendørs terrasse er et ideelt sted til dagens første kop kaffe, mens du nyder solens stråler. I baren (indendørs) kan du finde en forfriskning eller let anretning i løbet af dagen, eller måske en drink før middagen ude i byen. Der er ikke restaurant på selve hotellet, men du skal ikke gå mange meter, før du finder de første restauranter i lokalområdet.

Der er gratis WIFI på hele hotellet og mødefaciliteter kan bookes. Der er offentlig parkering i umiddelbar nærhed mod betaling.

Indbydende og klassiske værelser

Best Western Premier hotel Cappello d’Oro tilbyder 90 smagfuldt og komfortable værelser. På alle værelser findes der air ondition, satelit TV, WIFI, minibar, værdiboks, the og kaffe faciliteter og eget badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map