Hotel i Bergamo

B&B Hotel Bergamo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ikke har travlt med at komme i lufthavnen for at nå det næste fly, og du har lidt tid til overs, anbefaler vi, at du tager en spadseretur i Bergamo. Det er en rigtig hyggelig by, som er delt i to, den nye bydel Bassa (lav) og den gamle middelalderby Alta (høj), som forbindes med en lille kabelbane som hedder funicolare på italiensk.

B&B Hotel Bergamo er beliggende i den nedre del af Bergamo der hedder Cittá Bassa. Søger du efter hippe butikker og trendy restauranter, er det i den nedre del af byen du finder dette. Er du mere til historie og en rigtig middelalderby med udsigt over Città Bassa og det omkringliggende landskab, så er det Cittá Alta du bør besøge. Det historiske centrum Cittá Alta har mange interessante attraktioner, og ligger på toppen af bakkken, ca. 2km fra hotellet. De to bydele forbindes både med trapper, men også med kabelbanen, Funicolare, og så kan du naturligvis køre derop i bil, men det kan være svært at finde en parkeringsplads. Det er let at bevæge sig rundt i Bergamo, hvor det meste er inden for rimelig gå-afstand. Togstationen finder du ca.700m fra B&B Hotel Bergamo.

Læs mere om B&B Hotel Bergamo

Komfort til en god pris

B&B Hotel Bergamo byder på behagelig komfort til en god pris, og hos In-Italia vil vi betegne det som funktionelt. Søger du et enkelt sted at bo for en nat eller to er B&B Hotel Bergamo et rigtig godt valg. Receptionen er åben i dagtimerne, og servicen på hotellet er begrænset. Morgenmaden består af et godt udvalg af forskellige produkter. Der er ingen bar på hotellet, men der er mulighed for at købe drikkevarer fra en automat, som du kan nydes i det lille loungeområde eller på dit værelse. Det er nemt at finde restauranter i nær hotellet, hvor du kan nyde den italienske gastronomi.

B&B Hotel Bergamo byder på gratis WIFI på hele hotellet, og der er mulighed for parkering ved hotellet ligesom der er shuttle service til lufthavnen - begge mod betaling.

Værelser i moderne stil

B&B Hotel Bergamo har i alt 89 værelser som er pænt og enkelt indrettet. Alle værelser har satelit TV, aircondition, værdiboks, et mindre skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på B&B Hotel Bergamo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map